Brew@theZoo 2022 is volledig uitverkocht!

Proef bieren tussen de dieren

Dit is geen ‘gewoon’ bierfestival... Het is er een tussen brullende leeuwen en nieuwsgierige giraffen. Brew@theZoo is internationaal al een begrip, maar Safaripark Beekse Bergen haalt dit concept nu voor het eerst naar Nederland! Tijdens deze eerste editie (op 24 & 25 juni) proef je meer dan 75 speciaalbieren van meer dan 25 topbrouwerijen tussen de dieren van Safaripark Beekse Bergen.   

Brew@theZoo is volledig uitverkocht! Het is hierdoor helaas niet meer mogelijk om tickets te bestellen.

Heb jij misgegrepen? Schrijf je alvast in voor de editie van 2023!
 

Studenten Fontys treden op tijdens Brew@theZoo

Studenten van de Rockacademie en het conservatorium uit Tilburg zullen optreden tussen de olifanten en giraffen tijdens Brew@theZoo in Safaripark Beekse Bergen. De muzikanten zijn allen verbonden aan het Impresariaat Kunsten, het boekingskantoor van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. 

Kom alles te weten

Praktische informatie

  • Datum: 24 en 25 juni 2022 
  • Tijd: van 17:30 tot 22:00 uur 
  • Prijs: €45,- per persoon 
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar, kinderen niet toegestaan 
  • Beperkte beschikbaarheid!

Giraffe Conservation Foundation

Van elk verkocht ticket gaat €1,- naar de Giraffe Conservation Foundation. Deze stichting zet zich in voor het behoud van de giraffen in onder andere Ethiopië. Dat doen ze door het leefgebied te beschermen, bedreigingen van stropers tegen te gaan en de lokale bevolking te onderwijzen.  

Ook kunnen bezoekers na afloop van het event munten die over zijn (t.w.v. €2,50 per stuk) inleveren en doneren aan de Giraffe Conservation Foundation. In ruil daarvoor ontvang je een flesje Habesha-bier. Swinkels Family Brewers heeft een brouwerij in Ethiopië, waar samen met 8.000 lokale ondernemers Habesha-bier wordt geproduceerd.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

De minimumleeftijd voor Brew@theZoo is 18 jaar. Nog geen 18 jaar? Dan is het helaas niet toegestaan het evenement te betreden. 

Een ticket voor Brew@theZoo is inclusief unieke avondtoegang tot Safaripark Beekse Bergen, 5 munten voor food, 5 munten voor speciaalbieren van binnen- en buitenlandse bierbrouwerijen, je eigen Brew@theZoo proefglas '22 én goodiebag, de wandel-, bus- en bootsafari, gratis parkeren, heel veel Afrikaanse wilde dieren en allerlei entertainment; van biersommelier tot livemuziek.

Er is pendelvervoer mogelijk naar Tilburg Centraal Station na afloop van het event. Van 21:30 tot 22:30 uur zal er tussen Safaripark Beekse Bergen en Tilburg Centraal Station gependeld worden. Om hier gebruik van te maken dien je vooraf een pendelvervoer ticket te kopen. Inmiddels is de pendeldienst uitverkocht. Daarnaast is Safaripark Beekse Bergen goed te bereiken per auto, fiets of OV. Bekijk hier de route omschrijving.

Op Beekse Bergen zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden. Overnacht op het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf op het Lake Resort en geniet van de prachtige bosrijke omgeving. In combinatie met een verblijf op Beekse Bergen betaal je slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket. Bestel hier je ticket.

Tijdens Brew@theZoo krijg je je eigen Brew@theZoo ‘22 proefglas. Deze kun je door meer dan 25 topbrouwerijen laten vullen met meer dan 75 verschillende speciaalbieren verspreid over het hele park. Het glas dient dus meegenomen te worden tijdens de wandel-, bus- en bootsafari. Het glas krijg je bij binnenkomst en mag je na afloop meenemen naar huis. 

Ja, je ontvangt een special edition Brew@theZoo ‘22 proefglas die na afloop van het evenement mee naar huis genomen mag worden.  

In verband met het schenken van alcohol is het niet mogelijk om tijdens Brew@theZoo het park te ontdekken per auto. Trek daarom je wandelschoenen aan of geniet van een ontspannen bootsafari. Het is ook mogelijk om samen met een ranger op bussafari te gaan. 

Op de unieke safariroutes ontmoet je meer dan 100 verschillende diersoorten, met ieder een eigen verhaal en gewoontes. Terwijl de ene diersoort heel de nacht buiten blijft zal de andere wellicht al wat eerder zijn bedje opzoeken. Een aantal dieren kun je op de wandelroute ook in hun binnenverblijf bewonderen. Bekijk hier alvast een kleine selectie van onze prachtige dieren.  

Na afloop van het evenement kun je je munten inleveren bij een informatiepunt. Je kunt ervoor kiezen om geld terug te krijgen of de munten te doneren aan de Giraffe Conservation Foundation. In ruil voor donatie ontvang je een écht Afrikaans flesje Habesha bier mee naar huis.  

Bij binnenkomst ontvang je 10 munten; 5 munten voor food en 5 munten voor speciaalbieren of andere dranken. De food munten kunnen niet voor drank ingeleverd worden en andersom geldt hetzelfde.

Tijdens Brew@theZoo proef je meer dan 75 speciaalbieren van meer dan 25 topbrouwerijen tussen de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen. Ontdek hier alle brouwerijen en hun bieren.  

Met de drank munten kun je meer dan 75 speciaalbieren proeven. Ook zijn er voor de niet speciaalbier drinkers non-alcoholische én glutenvrije dranken. Daarnaast zullen er een aantal reguliere horeca punten open zijn met bijvoorbeeld wijn en frisdrank. De Brew@theZoo munten kunnen niet ingeleverd worden voor het reguliere assortiment.

Bij het kopen van extra munten is het enkel mogelijk om met PIN of contactloos te betalen.

Op Brew@theZoo proef je meer dan 75 speciaalbieren van meer dan 25 topbrouwerijen. Daarnaast zijn er allerlei lekkere hapjes verkrijgbaar. Ook aan de veganist en vegetariër wordt gedacht. Bij binnenkomst ontvang je 10 munten; 5 munten voor food en 5 munten voor speciaalbieren. Het is niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen.

Er zullen allerlei verschillende hapjes te verkrijgen zijn tijdens Brew@theZoo. Proef sappige hamburgers, proost met bierbitterballen of geniet van een met bier gebrouwen stoofvlees. Uiteraard wordt er ook aan de vegetariër gedacht.

Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot Safaripark Beekse Bergen op vrijdag 24 of zaterdag 25 juni van 17:30 tot 22:00 uur. Bezoekers die overdag het park bezoeken hebben toegang tot 17:00 uur. Een dagticket geeft dus geen toegang tot Brew@theZoo. Andersom geldt hetzelfde.

Safaripark is op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot het park van 17:30 tot 22:00 uur.

Brew@theZoo start om 17:30 uur en eindigt om 22:00 uur.

Nee, toegang tot Brew@theZoo is niet bij je abonnement inbegrepen. Abonnementhouders ontvangen korting en betalen slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket. Enkel geldig i.c.m. een geldig abonnement van Safaripark Beekse Bergen. Bestel hier je ticket.  

Nee, toegang tot Brew@theZoo is niet bij je verblijf inbegrepen. Verblijfsgasten ontvangen korting en betalen slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket. Bestel hier je ticket. 

De invulling van Brew@theZoo staat vast, helaas is het voor andere brouwerijen niet mogelijk om hier nog op aan te sluiten.