Restaurant Kaapstad

Restaurant Kaapstad

Over Restaurant Kaapstad

Ga op visite bij Mama Ashanti in Restaurant Kaapstad! Op geheel eigen wijze runt zij dit restaurant en bestiert ze de keuken. Dit gaat vaak prima, maar soms... Als haar gedachten afdwalen naar thuis, haar stam, krijgt zij het te kwaad. Dan laaien de vuren op, de potten en pannen dansen in het rond, gooit ze met haar pollepel en de vlijmscherpe Afrikaanse speren vliegen in het rond. Bukken! En zorg dat ze jou niet raakt. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit...  Kom genieten in dit ultieme familierestaurant.

Ontdek de menukaart 

Wist je dat je ook frites, snacks, pizza's, softijs en dranken kunt afhalen bij Cafetaria 't Peuselhappie op het vakantiepark? 't Peuselhappie is direct gelegen aan Restaurant Kaapstad.

Waar vind je restaurant Restaurant Kaapstad?

Restaurant Kaapstad bevindt zich midden in Vakantiepark Beekse Bergen. Het is toegankelijk voor gasten van het vakantiepark.

Bekijk op de plattegrond

Ontdek de handige app

Met de app van Beekse Bergen heb je alle informatie bij de hand die je nodig hebt tijdens je bezoek. In de app vind je gemakkelijk de locaties van de horecapunten en de actuele openingstijden!

Download de app