Jouw toekomstige werkplek

Kom naar de Job Safari bij Beekse Bergen

Klaar voor een nieuw avontuur? Ga op Job Safari bij Beekse Bergen. Maak een reis langs inspirerende workshops, ontdek verborgen talenten en presenteer jezelf tijdens de speeddates. Misschien ga je wel naar huis met een nieuwe baan! Solliciteer op één of meerdere vacatures, dan gaan wij elkaar ontmoeten tijdens de Job Safari op 24 februari 2018.

Speeddates tijdens Job Safari

Bij Beekse Bergen voeren we geen sollicitatiegesprekken, maar speeddates! Een leidinggevende van de afdeling waarvoor je hebt gesolliciteerd zal een gesprekje met je voeren om te kijken of er een match is. Bereid je hierop voor door de website goed te bekijken en concrete voorbeelden te bedenken waarmee je kan laten zien dat je aan de functie voldoet. De speeddates zijn een vast onderdeel van het programma.

Aanmelden speeddates

Zodra je het Event Center binnenkomt, kan je je aanmelden voor de speeddates en de verschillende gave workshops. Voor de speeddates zijn vaste tijdstippen geselecteerd waar je uit kan kiezen. Je kan ook kiezen uit leuke workshops. Je mag zoveel workshops volgen als je wilt. Inschrijven voor workshops kan zowel bij binnenkomst als gedurende de hele dag.

Ontdek de verschillende workshops