Nieuws

18 –19 - 20 augustus Decibel outdoor

vrijdag 11 augustus 2017

Persberichten
Op safari

Tijdens het weekend van 18, 19 en 20 augustus 2017 vindt bij Event Center Beekse Bergen het jaarlijkse dance festival Decibel outdoor plaats. Indien je tijdens dit weekend een bezoek gaat brengen aan Beekse Bergen, dien je met een aantal zaken rekening te houden.

Safaripark Beekse Bergen

Verkeershinder en aangepaste route

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus zal er een aangepaste routing naar de ingang van het safaripark van kracht zijn en kan er op bepaalde tijden verkeershinder ondervonden worden. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij verwachten dat op de volgende tijden, de verkeershinder het grootst zou kunnen zijn: 

  • Vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur
  • Zaterdag tussen 10.30 en 14.00 uur

Zorg dat je de navigatie in de auto uitschakelt zodra de gele bebording dit aangeeft. Vervolgens dien je de gele verkeersborden richting het safaripark te volgen om bij de tijdelijke ingang te komen.

Geluidsoverlast

Tevens kan er dit weekend geluidsoverlast ervaren worden. Vrijdag en zondag in de namiddag en op zaterdag gedurende de hele dag.
 

Speelland Beekse Bergen

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus kan er op bepaalde tijden verkeershinder ondervonden worden. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. Wij verwachten dat op de volgende tijden, de verkeershinder het grootst zou kunnen zijn: 

  • Vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur 
  • Zaterdag tussen 10.30 en 14.00 uur 

Geluidsoverlast

Tevens zal er dit weekend geluidsoverlast ervaren worden. Vrijdag en zondag in de namiddag en op zaterdag gedurende de hele dag.