Beekse Bergen genomineerd  voor de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award!

Vakantiepark Beekse Bergen én Safari Resort Beekse Bergen zijn één van de genomineerden voor het winnen van de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award! Het publiek bepaalt de winnaars door te stemmen voor 8 januari 2018 middels de Kids Enquête op de Website van Kids vakantieaanbieder van het jaar Awards. Op zondag 13 januari 2019, tijdens de Vakantiebeurs, worden de awards uitgereikt door kidsidool Vinchenzo en de Kids Vakantiegids Detectives!

Safari Resort genomineerd voor 'Groene vakanties'

Safari Resort Beekse Bergen is een van de genomineerden in de categorie 'Groene vakanties'. In het Safari Resort slaap je letterlijk tussen de wilde dieren en ben je omringd door prachtige natuur.  Met het naastgelegen Safaripark breid je jouw vakantie uit met nóg meer dieren!

Via onderstaande button kun je de enquête invullen en stemmen op het Safari Resort in de categorie 'Groene vakantie'!

Stem op het Safari Resort

Vakantiepark Beekse Bergen genomineerd voor 'Glamping'

Vakantiepark Beekse Bergen is een van de genomineerden in de categorie 'Glamping'. In het vakantiepark vind je prachtige en luxe safaritenten. Deze tenten zijn compleet ingericht en staan middenin de prachtige natuur.

Via onderstaande button kun je de enquête invullen en stemmen op het Safari Resort in de categorie 'Glamping'!

Stem op het vakantiepark

Stem en win een Space Scooter en vele andere prijzen!

Wil jij kans maken op één van de waanzinnige prijzen waaronder een Space Scooter, theatertickets en nog veel meer? Stem dan nu op Vakantiepark- of Safari Resort Beekse Bergen via de website van Kids Vakantiegids. Stemmen kan nog tot en met maandag 7 januari 2019.

Vakjury verkiezing

De vakjury beoordeelde de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, de aanwezigheid van een vakantiemascotte en het (Nederlandstalige) animatie- en activiteitenprogramma dat ontwikkeld is voor zowel de kids als voor het hele gezin. Ook is gekeken naar de recensies van het reisaanbod, en de mate waarin duurzaamheid een rol speelt binnen de organisatie en het aanbod. De vakjury bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (directeur FamilyFactor) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Feestelijke award uitreiking met Vinchenzo

Kids Vakantiegids organiseert de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards voor de twaalfde keer in samenwerking met de Vakantiebeurs. De uitreiking van de awards vindt plaats op zondag 13 januari vanaf 14.00 uur in het Experience Theater in hal 11 van de Vakantiebeurs. Het event wordt gepresenteerd door kidsidool Vinchenzo waarbij hij wordt bijgestaan door een twintigtal Kids Vakantiegids Detectives. De populaire zanger is bekend geworden door zijn deelname aan The Voice of Holland, waarin hij als derde eindigde in de finale. Vinchenzo opent het Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019 event met een spetterend optreden
.