Één grote beestenboel tijdens Animal Event in Safaripark Beekse Bergen!

Hét festival voor dierenfans in de meivakantie!

Het evenemententerrein van Safaripark Beekse Bergen barst op 4, 5 en 6 mei 2018 weer uit zijn voegen tijdens de twaalfde editie van Animal Event. Duizenden honden met baasjes en dierenliefhebbers uit alle windstreken komen jaarlijks naar dit driedaagse dierenfestival in Hilvarenbeek, bij Tilburg om te genieten van acts, demonstraties en shows. Ze volgen workshops en shoppen bij de tweehonderd winkeltjes met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders.

Tijdens Animal Event kun je heel veel leren over allerlei soorten dieren. Denk je dat het lastig is om een hond te trainen? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over hun passie te vertellen. Daarnaast is het ook het walhalla om samen met je hond naar toe te gaan.

Kaartverkoop
In de voorverkoop profiteer je van € 2,- korting per ticket. Let op dat je de juiste dag selecteert bij het bestellen van je ticket(s).
Bestel je tickets gemakklijk online via onderstaande button. 

Koop ticket

 

Wat is er te doen?
- Er zijn diverse clinicgevers met allerlei activiteiten.

- Workshops -> Voor een deelname aan een workshop dien je je in te schrijven. Je mag aan maximaal 2 workshops per dag deelnemen. Voorbeelden van workshops zijn: kanovaren met de hond, daten met je hond, snoetbal, hondenfotografie, etc.

- Masterclasses -> Hierbij krijgen jij en de hond de mogelijkheid om te leren van verschillende hondendeskundigen. Denk hierbij aan een stapje verder in het detectiewerk, positief pakwerk, etc.

- Wedstrijden -> Er zijn verschillende wedstrijden waar je met je hond aan mag deelnemen, bijvoorbeeld de mooiste hond, een parcours met obstakels, etc. Let op: Er zijn wedstrijden waar kosten aan verbonden zijn. 

- Mooiste hond 2018 -> Hiervoor kan je je hond nomineren. De deelname is geheel kosteloos. Er zal een jury aanwezig zijn om te beoordelen. Verder heb je minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Stemmen in mogelijk tot en met 13 april. De winnaar wordt aan het einde van het weekend (6 mei) bekend gemaakt. 

- Prins Sport Parcours -> Dit zijn verschillende sporten die je samen met je hond kunt uitproberen. Deelname aan Prins Sport Parcpirs is geheel gratis.

Bekijk de website om up to date te blijven van de laatste nieuwstjes en activiteiten. 

Bekijk de website