Safari Resort biedt gasten mogelijkheid om tot diep in de nacht af te koelen

Afrikaanse temperaturen, droge savannes en stofwolken door voorbij rennende neushoorns... In Safari Resort Beekse Bergen beleven gasten vandaag écht een unieke safari, het is net alsof ze midden in Afrika verblijven. Op deze allerwarmste dag tot nu toe krijgen gasten de mogelijkheid om tot 03:00 uur 's nachts af te koelen in zwemparadijs Maji Springs. Safari Resort Beekse Bergen wordt hoog gewaardeerd, blijkt uit de beoordelingen op diverse beoordelingswebsites. 

Door de aanhoudende warmte wanen gasten in het Safari Resort zich nu echt in Afrika. Vanaf hun overdekte terras bewonderen ze onder andere giraffen, zebra's en neushoorns op de uitgestrekte savanne voor zich. De dieren zijn van oorsprong allemaal gewend aan (extreem) warme temperaturen, al zorgen de verzorgers zeker voor extra vers water en verkoeling voor ze. Gasten van het Safari Resort kunnen vanavond extra lang afkoelen: zwemparadijs Maji Springs blijft op deze warme dag tot 03:00 uur open. 

Waardering: fenomenaal 
In april opende na jarenlange voorbereiding de unieke vakantiebestemming Safari Resort Beekse Bergen. In een gebied van 42 hectare verblijven gasten in luxe lodges, safaritenten en boomhutten verspreid langs uitgestrekte savannes met de meest bijzondere wilde dieren. Op Zoover is het Safari Resort door de eerste gasten inmiddels beoordeeld met een 9, fenomenaal. En ook op andere beoordelingswebsites, zoals Google, zijn de scores hoog. "Gasttevredenheid is voor ons het belangrijkst. Daarom organiseren we er op zo'n bloedhete dag als vandaag voor dat onze gasten nog de hele nacht kunnen komen zwemmen. Dat het Safari Resort zo goed wordt beoordeeld is een fantastisch compliment, we zijn ongelooflijk trots", zegt Niels de Wildt, general manager van Beekse Bergen. 

 

Meer over Maji Springs

Meer over het Safari Resort