Tijdelijk nieuwe bewoners in Safaripark Beekse Bergen!

In de periode van 9 december tot en met 22 januari kunnen bezoekers tijdens een nieuwe editie van Africa by Light naast imposante led-neushoorns, olifanten, goudkleurige leeuwen en honderden andere dieren tijdelijk ook nieuwe fantasierijke bewoners in Safaripark Beekse Bergen ontdekken.
  
“De eerste editie van Africa by Light vorig jaar was een enorm succes. Dit jaar pakken we nog grootser uit met een speciaal fantasierijk thema en allerlei extra activiteiten en attracties tijdens Africa by Light: The Fantasy Edition. Langs de wandelroute van zo’n 2,5 kilometer ontdekken onze bezoekers niet alleen honderden lichtobjecten van dieren maar ook allerlei fantasierijke figuren. Ik weet zeker dat we onze bezoekers hier ontzettend mee gaan verrassen. En natuurlijk mogen onze neushoorn en olifanten weer welterusten worden gewenst in hun nachtverblijven”, zegt parkmanager Niels de Wildt.

Africa by Light: The Fantasy Edition

Tijdens de tweede editie van Africa by Light is er naast het bewonderen van alle lichtobjecten nog veel meer te beleven met diverse attracties, (live) entertainment en een heuse Fantasy Square met een prachtige kunstschaatsbaan. Africa by Light: The Fantasy Editon is van 9 december tot en met 22 januari op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 – 21.00 uur te beleven in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens de Kerstvakantie zijn bezoekers iedere avond welkom. Overdag is het park te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden. Meer informatie over Africa by Light: The Fantasy Edition vind je op www.africabylight.nl