Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 25.02.2022 – 08:02 uur. 

Heb je een vraag over je verblijf bij Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen over je verblijf.

 

Tickets

Safaripark Beekse Bergen vraagt je om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. Uitgezonderd zijn abonnementhouders en gasten van het Safari Resort en Lake Resort. Voor gasten van het Safari Resort en Lake Resort geldt dat de AttractiePas voldoende is. 

De tijdsblokken zijn online te reserveren via onze ticketshop. Hier kun je stapsgewijs een reservering maken voor een tijdsblok dat voor je schikt. Houd er rekening mee dat wanneer er geen tijdsblok geselecteerd wordt, de reservering niet gemaakt wordt. Voor abonnementhouders is dit niet van toepassing. 

Je kunt de tickets uitprinten, maar je kunt de tickets ook tonen via de telefoon of tablet.

Om drukte bij onze ingang goed in te kunnen schatten, dienen ook de allerkleinsten een ticket te reserveren. Voor personen waarvoor geen ticket is gereserveerd, is toegang niet mogelijk. Voor abonnementhouders is dit niet van toepassing. 

De looptijd van deze acties wordt verlengd t/m 30 juni 2022. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de ticketaanbieder. Ook voor deze tickets geldt dat een bezoekdag en tijdslot gereserveerd dient te worden op de website (“ik heb al een ticket”). 

Heb je een reservering gemaakt in de periode van 20 december 2021 t/m 25 januari 2022 via een loterij, dan ontvang je vanuit de betreffende loterij een bericht met de nieuwe code, zodat je een nieuwe reservering kan maken. Voor verdere vragen omtrent tickets via een loterij kun je contact opnemen met de ticketaanbieder via info@uitstapjenaarkeuze.nl of info@dagjewegnaarkeuze.nl.  

Speelland Beekse Bergen is geopend.

Kinderfeestjes, groepsarrangementen, schoolreisjes en andere activiteiten kunnen doorgaan. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via 088-9000360. 

Met de auto

Om het Safaripark te verlaten heb je een uitrijticket nodig. Bestel deze direct bij het reserveren. Ben je dit vergeten voor het Safaripark? Klik hier om een los uitrijticket te kopen.  

Je kunt je auto parkeren bij de centrale parkeerplaats bij de entree. Het is mogelijk om je auto halverwege de autosafari te parkeren. Maak je alleen gebruik van de autosafari? Ook dan heb je een uitrijticket nodig.  

Voor Speelland geldt dat je kunt parkeren bij de centrale entree. Ook voor Speelland geldt dat je online een uitrijticket dient te kopen. Dit ticket kun je te plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden. 

Beekse Bergen faciliteert parkeergelegenheid tegen betaling. Om uit te kunnen rijden, is een uitrijticket noodzakelijk. Houd alvast jouw uitrijticket gereed, om files bij de slagboom te voorkomen.

Eten & drinken

Ook onze horecagelegenheden binnen de parken zijn weer geopend, dus dit is mogelijk.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000321, maak keuze 2 of info@libemafunfactory.nl). Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact