Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 24.09.2021 – 13:35 uur. 

Heb je een vraag over je verblijf bij Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen over je verblijf.

 

Tickets

Vanzelfsprekend staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Safaripark/Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren. 

Alleen gasten van de vakantieparken hoeven hun toegang niet online te reserveren, zij kunnen op vertoon van hun AttractiePas naar het Safaripark/Speelland. Let op: ook mensen die al een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht, een ticket hebben gewonnen of nog een ticket willen aanschaffen, is het noodzakelijk online toegang te reserveren.  

Voor toegang tot de Beekse Bergen is geen coronatoegangsbewijs nodig. Deze is alleen nodig bij restaurant Wanyama in het Safaripark. Voor alle overige horecalocaties geldt dat deze voorzien zijn van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Om het maximum aantal bezoekers in het park te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is online reserveren op voorhand verplicht. Ga hiervoor naar https://www.beeksebergen.nl/tickets en kies voor het gewenste park. Maak vervolgens de keuze die voor jou van toepassing is (‘ik heb nog geen ticket’/ ‘ik heb al een ticket’/ ‘ik heb een abonnement’). Doorloop vervolgens de stappen om het tijdslot van jouw keuze te reserveren.   

Ga naar https://www.beeksebergen.nl/tickets en kies voor het Safaripark of Speelland. Kies vervolgens voor de optie ‘ik heb een kortingsbon of pas’. Doorloop vervolgens de stappen om het tijdslot van jouw keuze te reserveren.

Helaas is het verplaatsen van tickets niet mogelijk. Alleen bij uitzonderlijke gevallen kun je contact met ons opnemen (tickets@beeksebergen.nl). Denk hierbij aan ziekte – overlijden – etc.

Wij willen graag iedereen een kans geven, of je nu abonnementhouder bent, eerder al tickets hebt gekocht of nog geen ticket in je bezit hebt. We hanteren – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers en verdelen deze over deze categorieën. Het kan dus zijn dat de ene categorie sneller volloopt dan een andere.

Nee, deze tijdsloten geven aan wat de tijd is voor binnenkomst. Daarna kun je de hele dag genieten en gaan wanneer het jou uitkomt.

We verwachten van je dat je aankomt binnen het door jouw geselecteerde tijdslot. Wij verzoeken je om je hier strikt aan te houden in verband met jouw veiligheid en die van anderen.

Safaripark/Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken is het van belang dat iedereen online reserveert. Dit geldt dus ook voor kinderen onder de 3 jaar. Uiteraard is dit ticket nog steeds gratis.

Gasten van de Beekse Bergen camping met een abonnement voor het Safaripark hebben toegang tot het Safaripark op vertoon van een geldig abonnement in combinatie met de reservering van het verblijf op de camping. Hier is geen aparte online reservering voor nodig.

Met de auto

Om het Safaripark te verlaten heb je een uitrijticket nodig. Bestel deze direct bij het reserveren. Ben je dit vergeten voor het Safaripark? Klik hier om een los uitrijticket te kopen.  

Je kunt je auto parkeren bij de centrale parkeerplaats bij de entree. Het is mogelijk om je auto halverwege de autosafari te parkeren. Maak je alleen gebruik van de autosafari? Ook dan heb je een uitrijticket nodig.  

Voor Speelland geldt dat je kunt parkeren bij de centrale entree. Ook voor Speelland geldt dat je online een uitrijticket dient te kopen. Dit ticket kun je te plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden. 

Beekse Bergen faciliteert parkeergelegenheid tegen betaling. Om uit te kunnen rijden, is een uitrijticket noodzakelijk. Houd alvast jouw uitrijticket gereed, om files bij de slagboom te voorkomen.

Maatregelen

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze dieren en medewerkers te waarborgen. 

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park 
  Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren

 • Tickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen.
 • Bij iedere toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.

 •  De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl. 

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.     
 • Tickets en parkeertickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen. Het parkeerticket kun je ter plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden. 
 • In iedere horecagelegenheid, toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken 
 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.
 • Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl. 

Eten & drinken

Jazeker, de horecagelegenheden zijn open.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000321, maak keuze 2 of info@libemafunfactory.nl). Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact