Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 25.05.2020 – 15:03 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Onze medewerkers doen er alles aan om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent. Daarom proberen we iedere dag de actuele richtlijnen te updaten op deze veelgestelde vragen pagina.  

Heb je een vraag over je verblijf bij Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen over je verblijf.

 

Speelland Beekse Bergen is weer geopend. 

Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het - met uitzondering van gasten van de vakantieparken - noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

Voor iedereen geldt dat zij nu al hun toegang kunnen reserveren. Alleen gasten van de vakantieparken hoeven hun toegang niet online te reserveren, zij kunnen op vertoon van hun AttractiePas naar Speelland. Let op: ook voor mensen die al een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht, een ticket hebben gewonnen of nog een ticket willen aanschaffen, is het noodzakelijk om online toegang te reserveren.

We zijn verheugd je te mogen melden dat Safaripark Beekse Bergen weer geopend is voor publiek. 

Safaripark Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

Voor iedereen geldt dat zij nu al hun toegang kunnen reserveren. Alleen gasten van de vakantieparken hoeven hun toegang niet online te reserveren, zij kunnen op vertoon van hun AttractiePas naar het Safaripark. Let op: ook voor mensen die al een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht, een ticket hebben gewonnen of nog een ticket willen aanschaffen, is het noodzakelijk om online toegang te reserveren.

Vanzelfsprekend staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Safaripark/Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.

Voor iedereen geldt dat zij nu al hun toegang kunnen reserveren. Alleen gasten van de vakantieparken hoeven hun toegang niet online te reserveren, zij kunnen op vertoon van hun AttractiePas naar het Safaripark/Speelland. Let op: ook mensen die al een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht, een ticket hebben gewonnen of nog een ticket willen aanschaffen, is het noodzakelijk online toegang te reserveren

Om je auto te parkeren heb je een uitrijticket nodig. Bestel deze direct bij het reserveren. Ben je dit vergeten voor het Safaripark? Klik hier om een los uitrijticket te kopen. 

Je kunt je auto parkeren bij de centrale parkeerplaats bij de entree. Het is niet mogelijk om je auto halverwege de autosafari te parkeren.

Voor Speelland geldt dat je gewoon kunt parkeren bij de centrale entree. Ook voor Speelland geldt dat je online een uitrijticket dient te kopen. Dit ticket kun je te plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden.

 

Omdat wij het vervelend vinden dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement, bieden we jou als trouwe gast van ons park graag een compensatie aan. Iedere abonnementhouder heeft van ons een e-mail met daarin uitleg over de compensatie ontvangen. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan even in je spambox of lees de mail voor het Safaripark of Speelland hier na.

De looptijd van deze actie wordt verlengd t/m 31 december 2020. Dit gebeurt automatisch en je hoeft hier zelf niks voor te doen.

Indien je al een reservering hebt staan, kan deze over het algemeen doorgaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen wij contact met je op. Wil je een nieuwe reservering plaatsen, kan dit vanaf bezoekdatum 1 september 2020. 

De looptijd van deze acties worden verlengd t/m 31 december 2020. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de ticketaanbieder.

Voor vragen over de geldigheid van de tickets met een specifieke datum kun je contact opnemen met de ticketaanbieder.

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze dieren en medewerkers te waarborgen.

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park
  Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren 
 • Op bepaalde pleinen/in bepaalde gebieden hanteren we een maximum aantal bezoekers
 • Tickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen
 • Er kan tijdelijk geen gebruikgemaakt worden van de bus-, boot en roofvogelsafari
 • Er zijn tijdelijk geen voederpresentaties
 • Je kunt alleen in één richting door het park lopen tijdens de Wandelsafari
 • Overdekte bezoekersruimtes van dierenverblijven worden tijdelijk gesloten
 • Je kunt alleen contactloos/per pin betalen
 • Horeca wordt voorzien van afhaalpunten en er is geen (binnen) zitgelegenheid
 • Overal wordt 1,5 meter afstand aangehouden en waar nodig worden bezoekers en medewerkers gescheiden door middel van een (plexi)glaswand
 • Rangers houden continu toezicht op groepsgrootte en de 1,5 meter afstand
 • Bij iedere horecagelegenheid, toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken
 • Alleen particulier bezoek is toegestaan
 • Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl.

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park
   Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren
 • Tickets en parkeertickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen. Het parkeerticket kun je te plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden.
 • Speeltoestellen en attracties zijn toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar
 • De volgende attracties zijn tijdelijk gesloten: Aqua Shuttle, Power Paddler en Kid Karts
 • Toezicht naast het speeltoestel is toegestaan voor 1 begeleider per gezelschap
 • Bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers, ook in het water.
 • Kom alleen of kom uitsluitend met personen uit je eigen huishouden.
 • Horeca wordt voorzien van afhaalpunten en er is geen (binnen) zitgelegenheid
 • Je kunt alleen contactloos/per pin betalen
 • Volg altijd de aanwijzingen van de toezichthouders op en respecteer de regels zoals die in verband met corona zijn opgesteld
 • De directie van Speelland Beekse bergen heeft te allen tijde het recht om de openingstijden, attracties, infrastructuur of de veiligheidsregels te wijzigen
 • In iedere horecagelegenheid, toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken
 • De kluisjes blijven gesloten
 • Verplaats het meubilair niet

Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl.

We verwachten van je dat je aankomt binnen het door jouw geselecteerde tijdslot. Wij verzoeken je om je hier strikt aan te houden in verband met jouw veiligheid en die van anderen.

Safaripark/Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken is het van belang dat iedereen online reserveert. Dit geldt dus ook voor kinderen onder de 3 jaar. Uiteraard is dit ticket nog steeds gratis.

Ja, helaas kun je – vanwege veiligheidsredenen – niet van alle activiteiten gebruikmaken. Zo is er in het Safaripark tijdelijk geen bus-, boot- en roofvogelsafari. Uiteraard kun je op wandel- en/of autosafari om kennis te maken met alle wilde dieren in het park. De dieren worden tijdelijk niet gevoederd in het bijzijn van publiek.

Voor Speelland geldt dat de volgende attracties tijdelijk gesloten zijn: Aqua Shuttle, Power Paddler en Kid Karts.

Speeltoestellen en attracties zijn enkel toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar

De wandelroute heeft een totale lengte van ongeveer 3,5 km. Mocht je de route te lang vinden, dan zijn er twee ‘shortcuts’ beschikbaar.

Ja! Als je de hele route wandelt, kom je langs iedere diersoort.

Er wordt voor gezorgd dat alle dieren op minimaal 1,5 meter afstand staan van de bezoekers. Voorzorgsmaatregelen zijn daarom dus niet noodzakelijk.

Alle binnenverblijven zijn op dit moment gesloten. Ook lopen de ringstaartmaki’s van de Edge of Africa tijdelijk niet tussen het publiek.

Jazeker! De horecagelegenheden worden voorzien van afhaalpunten waar je een drankje en/of hapje kunt kopen. In het Safaripark is er ook een ‘Safari-drive’ op de route van de autosafari. Let op: je kunt alleen contactloos / per pin betalen.

Ja. Bij diverse horecagelegenheden is er de mogelijkheid tot het verwarmen van de fles of het verschonen van je baby.

Helaas is mascotte Djambo – vanwege veiligheidsredenen – voorlopig niet in het Safaripark aanwezig.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact