Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 22.06.2021 – 09:50 uur. 

Heb je een vraag over je verblijf bij Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen over je verblijf.

 

Tickets

Vanzelfsprekend staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Safaripark/Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren. 

Alleen gasten van de vakantieparken hoeven hun toegang niet online te reserveren, zij kunnen op vertoon van hun AttractiePas naar het Safaripark/Speelland. Let op: ook mensen die al een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht, een ticket hebben gewonnen of nog een ticket willen aanschaffen, is het noodzakelijk online toegang te reserveren.  

Beekse Bergen geeft gehoor aan de landelijke oproep van de Rijksoverheid en verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om op binnenlocaties een mondkapje te dragen.

Nee, het is niet nodig om een negatieve test te overleggen tijdens je bezoek aan Safaripark Beekse Bergen Vanzelfsprekend blijf je thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ook als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Om het maximum aantal bezoekers in het park te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is online reserveren op voorhand verplicht. Ga hiervoor naar https://www.beeksebergen.nl/tickets en kies voor het gewenste park. Maak vervolgens de keuze die voor jou van toepassing is (‘ik heb nog geen ticket’/ ‘ik heb al een ticket’/ ‘ik heb een abonnement’). Doorloop vervolgens de stappen om het tijdslot van jouw keuze te reserveren.   

Ga naar https://www.beeksebergen.nl/tickets en kies voor het Safaripark of Speelland. Kies vervolgens voor de optie ‘ik heb een kortingsbon of pas’. Doorloop vervolgens de stappen om het tijdslot van jouw keuze te reserveren.

Helaas is het verplaatsen van tickets niet mogelijk. Alleen bij uitzonderlijke gevallen kun je contact met ons opnemen (tickets@beeksebergen.nl). Denk hierbij aan ziekte – overlijden – etc.

Wij willen graag iedereen een kans geven, of je nu abonnementhouder bent, eerder al tickets hebt gekocht of nog geen ticket in je bezit hebt. We hanteren – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers en verdelen deze over deze categorieën. Het kan dus zijn dat de ene categorie sneller volloopt dan een andere.

Nee, deze tijdsloten geven aan wat de tijd is voor binnenkomst. Daarna kun je de hele dag genieten en gaan wanneer het jou uitkomt.

Om jou op een ander moment de gelegenheid te geven het Safaripark te bezoeken, worden je huidige tickets automatisch verlengd, waardoor deze t/m 31 december 2021 te gebruiken zijn. Voor Speelland geldt een geldigheid t/m 31 oktober 2021. Je dient opnieuw een bezoekdag en tijdslot te reserveren op de website (“ik heb al een ticket”).

De looptijd van deze tickets worden ook verlengd t/m 31 december 2021. Je dient wel opnieuw een bezoekdag en tijdslot te reserveren op de website (“ik heb al een ticket”). 

De looptijd van deze acties wordt verlengd t/m 11 juli 2021. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de ticketaanbieder. Ook voor deze tickets geldt dat een bezoekdag en tijdslot gereserveerd dient te worden op de website (“ik heb al een ticket”). 

Heb je een reservering gemaakt in de periode van dinsdag 15 december t/m dinsdag 18 mei via een loterij, dan ontvang je vanuit de betreffende loterij een bericht met de nieuwe code, zodat je, op het moment dat het park weer open is een nieuwe reservering kan maken. Voor verdere vragen omtrent tickets via een loterij kun je contact opnemen met de ticketaanbieder via info@uitstapjenaarkeuze.nl of info@dagjewegnaarkeuze.nl.  

De looptijd van deze acties worden verlengd t/m 11 juli 2021. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de ticketaanbieder. 

Voor vragen over de geldigheid van de tickets met een specifieke datum kun je contact opnemen met de ticketaanbieder. 

Loterij uitstap naar keuze: 
E-mail: info@uitstapjenaarkeuze.nl 
Telefoon: 023-5430707 

Loterij Goeden Doelen dagje weg: 
E-mail: info@dagjewegnaarkeuze.nl 
Telefoon: 023-5430704 

We verwachten van je dat je aankomt binnen het door jouw geselecteerde tijdslot. Wij verzoeken je om je hier strikt aan te houden in verband met jouw veiligheid en die van anderen.

Safaripark/Speelland Beekse Bergen hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken is het van belang dat iedereen online reserveert. Dit geldt dus ook voor kinderen onder de 3 jaar. Uiteraard is dit ticket nog steeds gratis.

Gasten van de Beekse Bergen camping met een abonnement voor het Safaripark hebben toegang tot het Safaripark op vertoon van een geldig abonnement in combinatie met de reservering van het verblijf op de camping. Hier is geen aparte online reservering voor nodig.

Met de auto

Om het Safaripark te verlaten heb je een uitrijticket nodig. Bestel deze direct bij het reserveren. Ben je dit vergeten voor het Safaripark? Klik hier om een los uitrijticket te kopen.  

Je kunt je auto parkeren bij de centrale parkeerplaats bij de entree. Het is mogelijk om je auto halverwege de autosafari te parkeren. Maak je alleen gebruik van de autosafari? Ook dan heb je een uitrijticket nodig.  

Voor Speelland geldt dat je kunt parkeren bij de centrale entree. Ook voor Speelland geldt dat je online een uitrijticket dient te kopen. Dit ticket kun je te plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden. 

Beekse Bergen faciliteert parkeergelegenheid tegen betaling. Om uit te kunnen rijden, is een uitrijticket noodzakelijk. Houd alvast jouw uitrijticket gereed, om files bij de slagboom te voorkomen.

Je hoeft voor de autosafari niet apart te reserveren. Je kunt op elk gewenst moment met je eigen auto op safari of gebruikmaken van de boot of wandelroute. Je kunt tijdelijk niet met de bus.

Compensatie

Omdat wij het vervelend vinden dat je geen gebruik hebt kunnen maken van je abonnement, bieden we jou als trouwe gast van ons park graag een compensatie aan. Iedere abonnementhouder heeft van ons een e-mail met daarin uitleg over de compensatie ontvangen. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan even in je spambox of lees de mail voor het Safaripark of Speelland hier na. 

Heb je aanvullende vragen, dan kun je bellen naar +31889000360.  

Helaas kunnen wij geen geld retourneren. Alleen bij uitzonderlijke gevallen – zoals overlijdensgevallen – kun je contact met ons opnemen (tickets@beeksebergen.nl).

Maatregelen

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze dieren en medewerkers te waarborgen. 

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park 
  Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren  

 • Tickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen.
 • Er kan tijdelijk geen gebruikgemaakt worden van de bus  
 • Volières zijn tijdelijk gesloten
 • Je kunt alleen in één richting door het park lopen tijdens de Wandelsafari.
 • Je kunt alleen contactloos/per pin betalen. 

 • Overal wordt 1,5 meter afstand aangehouden en waar nodig worden bezoekers en medewerkers gescheiden door middel van een (plexi)glaswand.

 • Bij iedere toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.

 • Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl. 

Er zijn – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag in het park. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.     
 • Tickets en parkeertickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen. Het parkeerticket kun je ter plekke laten scannen en dan ontvang je een munt om uit te kunnen rijden. 
 • Bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers, ook in het water. 
 • Je kunt alleen contactloos/per pin betalen.
 • Volg altijd de aanwijzingen van de toezichthouders op en respecteer de regels zoals die in verband met corona zijn opgesteld. 
 • De directie van Speelland Beekse bergen heeft te allen tijde het recht om de openingstijden, attracties, infrastructuur of de veiligheidsregels te wijzigen.
 • In iedere horecagelegenheid, toiletvoorziening en winkel is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken 
 • De kluisjes blijven gesloten.
 • Verplaats het meubilair niet.
 • Vanzelfsprekend dienen mensen thuis te blijven bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid ook benauwd is en/of koorts heeft, dan moeten alle huisgenoten en gezinsleden thuisblijven. Voor meer informatie verwijzen we je naar Rijksoverheid.nl. 

Beekse Bergen geeft gehoor aan de landelijke oproep van de Rijksoverheid en verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om in binnenlocaties een mondkapje te dragen. Dit geldt niet voor je wandeling door het park in de buitenlucht. Onze medewerkers dragen ook een mondkapje om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen.

Ja, helaas kun je – vanwege veiligheidsredenen – niet van alle activiteiten gebruikmaken. Zo is er in het Safaripark tijdelijk geen busafari. Uiteraard kun je op wandel-, boot-, en/of autosafari om kennis te maken met alle wilde dieren in het park. Binnenverblijven (ook volières) zijn tijdelijk gesloten voor publiek. 

De wandelroute heeft een totale lengte van ongeveer 3,5 km. Mocht je de route te lang vinden, dan zijn er twee ‘shortcuts’ beschikbaar. 

Ja! Als je de hele route wandelt, kom je langs iedere diersoort.

Er wordt voor gezorgd dat alle dieren op minimaal 1,5 meter afstand staan van de bezoekers. Voorzorgsmaatregelen zijn daarom dus niet noodzakelijk.

Eten & drinken

Jazeker, de horecagelegenheden zijn open.

Ja. Bij diverse horecagelegenheden is er de mogelijkheid tot het verwarmen van de fles of het verschonen van je baby.

Overig

Kinderfeestjes zijn weer mogelijk vanaf 19 mei met maximaal 2 volwassenen als begeleiding. Overige groepsarrangementen zijn ook weer mogelijk vanaf 26 juni. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via 088-9000360.

Mascotte Djambo is in het Safaripark/Speelland aanwezig.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000321, maak keuze 2 of info@libemafunfactory.nl). Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Houd ook rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses.

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact