Tijgerweken in Beekse Bergen

Deze herfstvakantie gebeurt er iets spannends in het Safaripark. Ga op avontuur tijdens de Tijgerweken en word een echte tijgerexpert. Van 13 oktober t/m 4 november 2018 leer je onze tijgers wel érg goed kennen. Durf jij op avontuur te gaan?

Activiteiten tijdens de Tijgerweken

Start de zoektocht op het Safariplein

Ga op zoek naar de tijgers. Als je alle vragen van de speurtocht goed beantwoord, ben je een echte tijgerexpert! De speurtocht start op het Safariplein.

Tijgeren door Afrikadorp

Heb je ooit een tijger zien tijgeren? Ze sluipen dan vlak over de grond naar hun prooi toe. Voel je een echte tijger en kom tijgeren over het tijgerparcours. 

Tijgerverhalen op het Kongoplein

Rond het kampvuur wordt het spannende verhaal van Ranger Stevie verteld. Als je je laat schminken als een van de tijgers uit het verhaal, dan hoor jij er helemaal bij!

Voederpresentaties

Heb jij ook zo'n trek gekregen? Onze tijgers wel! Dagelijks worden de tijgers gevoerd. Kom kijken naar de voederpresentaties bij het tijgerverblijf!

Meet the keeper

Kom naar het tijgerverblijf en ontmoet de dierverzorgers van de tijgers! Stel hier al je vragen en laat de uitkomst van jouw speurtocht controleren.