Veelgestelde vragen in verband met corona

Update coronavirus (COVID-19)

Laatste update 01.05.2020 – 11:47 uur. 

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Onze medewerkers doen er alles aan om iedereen van een antwoord te voorzien. Het kan door de drukte voorkomen dat de wachttijden voor telefoon en e-mail langer zijn dan je normaal van ons gewend bent. Daarom proberen we iedere dag de actuele richtlijnen te updaten op deze veelgestelde vragen pagina.  

Heb je een vraag over je verblijf bij Beekse Bergen? Lees hier de veelgestelde vragen over je verblijf.

 

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) zijn Safaripark en Speelland Beekse Bergen tot nader order gesloten. Hiermee nemen we het welzijn van onze bezoekers en medewerkers in acht. In overleg met de Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden de parken weer geheel of gedeeltelijk open kunnen. Het welzijn van de dieren komt niet in het gedrang. 

In overleg met de Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden de parken weer geheel of gedeeltelijk open kunnen. Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie. Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn wel weer open.

Omdat wij het vervelend vinden dat je nu geen toegang hebt tot het Safaripark, bieden we jou als trouwe gast van ons park graag iets extra's ter compensatie. Je kunt rekenen op een waardecheque, te besteden bij de horeca en/of shoplocaties in het park. Over de waarde en meer details word je later door ons geïnformeerd per e-mail. Zodra het park weer open kan, brengen wij je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

Nee, voor de periode tot en met 19 mei 2020 geldt in ieder geval dat dit helaas geen doorgang kan vinden. Je kunt voor het verzetten hiervan contact met ons opnemen.

De looptijd van deze acties worden verlengd t/m 30 juni 2020. Dit gebeurt automatisch en je hoeft hier zelf niks voor te doen. 

De looptijd van deze acties worden verlengd t/m 30 juni 2020. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de ticketaanbieder.

Voor vragen over de geldigheid van de tickets met een specifieke datum kun je contact opnemen met de ticketaanbieder.

Het welzijn van de dieren is gegarandeerd en heeft onze hoogste prioriteit. De verzorging van onze dieren gaat daarom gewoon door. Uiteraard volgen wij de hygiënevoorschriften en adviezen voor onze werknemers. Tip: volg onze social media kanalen voor leuke nieuwtjes over onze dieren en om te zien hoe het met ze gaat!

Staat je vraag er niet tussen?

Je kunt jouw vragen altijd telefonisch of per e-mail stellen (088-9000360 of info@libemafunfactory.nl). Doe dit alleen indien strikt noodzakelijk. Houd rekening met een langere verwerkingstijd, waarvoor onze excuses. 

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan je van ons gewend bent. Is je vraag voor de periode vanaf 20 mei 2020? Dan willen we je vriendelijk verzoeken om momenteel geen contact met ons op te nemen en de situatie nog even af te wachten. Is je vraag voor de periode voor 20 mei 2020? Dan kun je contact met ons opnemen.

Help ons en andere gasten door alleen telefonisch contact met ons op te nemen als dat strikt noodzakelijk is en niet kan wachten. Alvast bedankt voor je begrip.

Contact