Een cadeau om nooit te vergeten

Beleef de mooiste momenten

In deze bijzondere tijden ben je natuurlijk het allerliefst samen met de mensen waarvan je houdt. Mooie momenten beleven, is waar we allemaal aan toe zijn. Geniet ongestoord van het uitzicht op de wilde dieren vanuit jouw Savanne Lodge of ga op een avontuurlijke safari in het Safaripark. Ontspan bij terugkomst in jouw accommodatie met een heerlijk hapje en drankje en een onvergetelijk uitzicht.

Geef jij één van jouw dierbaren een avontuurlijk verblijf cadeau voor 2022? Profiteer nu van een korting tot wel 25%!

Unieke accommodaties

Beleef het ultieme safarigevoel in Beekse Bergen. Alle accommodaties zijn geïnspireerd op de Afrikaanse natuur en cultuur. Geniet vanuit je avontuurlijke 6-persoons Boomhut van een prachtig uitzicht over Bahari Beach en haar zeehonden of kies voor extra luxe in een vrijstaande Lodge met uitzicht op de wilde dieren. De Lodges zijn geschikt voor 6, 8 of 14 personen. De meeste accommodaties zijn voorzien van een sauna (m.u.v. de Kidslodge, Safaritent en Boomhut) waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag vol avontuur.

Uitzicht op de dieren

Alle accommodaties op het Safari Resort liggen aan of dicht bij de verschillende savannes met uitzicht op de wilde dieren. Word wakker van een brullende leeuw of ontbijt samen met nieuwsgierige giraffen! Boek nu jouw unieke safaribeleving en geef je persoonlijke voorkeur aan voor de Masai Mara, Serengeti of de Ngorongoro savanne. Of slaap jij liever aan de leeuwenvlakte of aan Bahari Beach met uitzicht op de zeehonden?

Extra genieten tijdens je verblijf

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig op een verblijf met aankomst in 2022, is niet geldig i.c.m. andere acties, geldt niet op reeds gemaakte reserveringen en is enkel boekbaar t/m zondag 2 januari 2022. Bekijk de voorwaarden voor omboeken en annuleren omtrent corona bij onze veelgestelde vragen.

Er zijn slechts een beperkt aantal accommodaties en verblijfsperioden beschikbaar voor verschillende kortingstarieven. Bekijk hieronder het aanbod.

Vakanties zoeken