Beleef samen het allermooiste cadeau

Een onvergetelijk cadeau

De mooiste momenten beleef je samen. In deze bijzondere tijden is er niets fijner dan samenzijn met de mensen van wie je houdt. Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je ongestoord genieten van de natuur. Maak een heerlijke wandeling en sluit af met een spelletjesavond. Of ga een dagje naar het Safaripark en geniet daarna van een heerlijk diner. Geef een avontuurlijk verblijf cadeau voor 2022 en profiteer nu van een korting tot wel 25%!

Onze accommodaties

In Vakantiepark Beekse Bergen zijn alle accommodaties en kampeerplaatsen gelegen in een bosrijk gebied of in de buurt van water. Comfortabele (Restyled) Jungalows, avontuurlijke Safaritenten of de moderne Villa Maji. In het Vakantiepark heb je altijd de keuze uit accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien.

Onbeperkt dieren kijken

Bij je verblijf in een accommodatie van Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je de AttractiePas. Met de AttractiePas krijg je tijdens je gehele verblijf (ook op je aankomst- en vertrekdag) onbeperkt toegang tot Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en 3 andere dagattracties én krijg je korting op uitjes in de omgeving zoals Klimrijk.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig op een verblijf met aankomst in 2022, is niet geldig i.c.m. andere acties, geldt niet op reeds gemaakte reserveringen en is enkel boekbaar t/m zondag 2 januari 2022. Bekijk de voorwaarden voor omboeken en annuleren omtrent corona bij onze veelgestelde vragen.

Er zijn slechts een beperkt aantal accommodaties en verblijfsperioden beschikbaar voor verschillende kortingstarieven. Kampeerplaatsen zijn uitgesloten. Bekijk hieronder het aanbod.

Vakanties zoeken