Geniet van een feestelijk diner buffet in Event Center

Kom tijdens de feestdagen naar Event Center Beekse Bergen en geniet samen van een feestelijk dinerbuffet! Voor ieder is er wat wils en voor de kinderen is er volop animatie. Of je nu blijft overnachten in Beekse Bergen of gewoon gezellig wilt komen dineren, je bent altijd welkom in het Event Center! 

Wil je een tafel in Event Center reserveren?

Kies uit onderstaande reserveringsopties om zo goed mogelijk te worden geholpen.

Ik wil gezellig een avondje komen dineren in Event Center

Leuk dat je wilt komen dineren bij Beekse Bergen! Event Center is gemakkelijk bereikbaar met de auto of met de fiets. Er is voldoende parkeermogelijkheid op de parkeerplaats van Event Center/Speelland. 

Verleng je dagje Safaripark met een avondje dineren in Event Center of kom gewoon gezellig eten. Via de knop hieronder kun je een tafel reserveren. Je wordt deze avond voorzien van eten, drinken en gezelligheid. 

Reserveer een tafel

Ik verblijf tijdens de feestdagen in Beekse Bergen

Heb je tijdens de feestdagen een verblijf geboekt in het Safari Resort of het Vakantiepark? Als gast van Beekse Bergen kun je tijdens de kerstdagen komen eten in het Event Center. Je wordt met een pendelbus opgehaald bij de Afrika Club of bij Karibu Town. Je wordt ook weer netjes teruggebracht. 

Je kunt het dinerbuffet reserveren via jouw boeking op mijn.beeksebergen.nl.

Reserveer via mijn.beeksebergen.nl