Geniet van de feestdagen in het Safari Resort

 

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Geniet op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk diner in restaurant Moto, ga gezellig eten in restaurant Kaapstad in Vakantiepark Beekse Bergen of vier Oud & Nieuw in het Safari Resort.

Animatie tijdens de kerstdagen

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. De rangers en Djambo staan klaar voor een avond vol animatie.

Op 23 december wordt er een kerstsok gemaakt bij de knutseltafel bij de boom, van 15.00 tot 16.30 uur. Op 24 december kun je hier in de ochtend tevens aan deelnemen.

Op 24, 25 en 26 december worden er marshmallows geroosterd boven het kampvuur met warme chocolademelk. 

Van 16.30 tot 19.30 uur worden er op 25 en 26 december bij de knutseltafel in de Pamoja Lounge wintersafari-kijkdozen gemaakt.  's Avonds worden er kerstverhalen voorgelezen bij het kampvuur.

Daarnaast zijn er op de kerstdagen nog meer activiteiten te beleven. Bekijk de animatieprogramma's van Ranger Basecamp voor de definitieve tijden en activiteiten!

Vier Oud & Nieuw in het Safari Resort 

Tijdens Oud & Nieuw staat er naast een heerlijk à la carte diner in Restaurant Moto nog meer op het programma! 

Op 31 december van 15.30 tot 16.30 uur worden er al oliebollen versierd bij de knutselftafel. Om 16.30 uur kunnen de kinderen hun eigen champagneglazen maken om vervolgens om 18.30 uur, samen met Djambo en de rangers, te proosten op een spetterend Nieuwjaar.

Reserveren voor het diner kan door te bellen naar +316 82519081. Je kunt dineren om 17.00 of om 19.30 uur. 

kerst-diner-menu-winter-beekse-bergen.jpg

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken