Geniet van de feestdagen in het Safari Resort

 

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Geniet op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk diner in restaurant Moto op het Safari Resort of ga gezellig eten in restaurant Kaapstad in Vakantiepark Beekse Bergen. Het is ook mogelijk om met Oud & Nieuw het jaar feestelijk af te sluiten in het Safari Resort.

Heerlijk dineren bij restaurant Moto in het Safari Resort 

beekse-bergen-kerstdiner-restaurant-moto.jpg

Tijdens jouw verblijf in het Safari Resort kun je op Eerste en Tweede Kerstdag genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner in restaurant Moto op het Safari Resort.

Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar bedraagt het menu €8,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar €16,50. Zij mogen smullen van de kinderkaart! Iedereen ouder dan 12 jaar mag komen genieten van de speciale dinerkaart voor €39,50. Je kunt reserveren voor het diner om 17.00 of om 19.30 uur. Reserveren kan door te bellen naar 013-5491311.

Bekijk het menu

Liever gezellig samen dineren in restaurant Kaapstad op Vakantiepark Beekse Bergen? Dat kan! Lees hier meer.

Geniet van een luxe diner in jouw eigen accommodatie

Met de Moto Fresh Bag geniet je tijdens de kerstdagen van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in je eigen accommodatie zonder de hele avond in de keuken te staan. De gerechten hoeven alleen nog opgewarmd te worden op basis van de instructies van de chef, zodat je in een handomdraai kunt genieten van een heerlijk kerstdiner.

De Moto Fresh Bag is te bestellen t/m 20 december. Reserveren kan door te bellen naar 013-5491311.

Bekijk het menu

beekse_bergen_moto_fresh_bag_kerst.jpg

Animatie tijdens de kerstdagen

kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Kerst is voor ranger Renee de leukste tijd van het jaar! De kinderen hoeven zich in het Ranger Basecamp dan ook niet te vervelen in deze periode. Ranger Renee heeft namelijk samen met de andere rangers de leukste spelletjes en knutselprojecten bedacht voor een onvergetelijke tijd.

Je kunt tijdens de kerstvakantie verschillende knutselpakketjes afhalen die je in je eigen Lodge kunt maken en zijn er leuke speurtochten die je met het hele gezin kunt doen. Houd het programma goed in de gaten want er zou zomaar een leuk cadeautje in je zelf geknutselde kerstsok kunnen belanden!

De animatieprogramma's tijdens de kerstperiode worden een week voor kerst bekendgemaakt. Let op: Bij veranderende richtlijnen van het RIVM kan het animatieprogramma veranderen. Vraag bij de rangers om de laatste actuele informatie. 

Vier Oud & Nieuw in het Safari Resort 

Tijdens Oud & Nieuw staat er naast een heerlijk à la carte diner in restaurant Moto nog meer op het programma! 

Alle animatie-activiteiten zijn deze dagen voorzien van een feestelijk oud en nieuw tintje. Zo kunnen de kinderen een eigen champagneglaasje versieren voor een glaasje kinderchampagne en maken we gekke oliebollenpoppetjes!

Reserveren voor het diner op oudejaarsavond kan door te bellen naar 013-5491311. Je kunt dineren om 17.00 of om 19.30 uur. 

kerst-safari-resort-karibu-town-pamoja-lounge-familie-dochters-meisje-vader-moeder-wijn-eten.jpg

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken