Geniet van de feestdagen in het Safari Resort

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Beleef het ultieme kerstgevoel en geniet op 1e en 2e Kerstdag van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in restaurant Moto of maak met de Moto Freshbag zelf een heerlijk 3-gangen diner.

Geniet van een luxe diner bij restaurant Moto

beekse_bergen_restaurant_moto_kerst_tafel.jpg

Restaurant Moto
Tijdens de kerstdagen is het restaurant aangekleed in kerstsfeer en is er muzikale begeleiding van Afrikaanse artiesten tijdens de diners.

De prijs voor een 3-gangen keuzemenu is € 38,50 per volwassene en  € 18,50 per kind (4 tot 12 jaar). Voor de allerkleinsten (kinderen tot 4 jaar) is er een 2-gangen menu beschikbaar voor € 9,50 per kind.

*I.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen is het niet mogelijk om in de avond gebruik te maken van ons kerstdiner. Hierdoor hebben we het diner, met dezelfde inhoud, verplaatst naar de middag (12.00u en 14.30u).

Reserveren

Kerstmenu

Kerst Fresh Bag

Kerst Fresh Bag
Tijdens de kerstdagen kun je genieten in jouw eigen accommodatie van de Kerst Fresh Bag. De Fresh Bag wordt bij jou in de accommodatie op bestelling, bezorgd. Heerlijk genieten in jouw eigen accommodatie, waarbij de gerechten, met instructies van de chef, in een handomdraai op tafel staan.

Deze speciale Kerst Fresh Bag is beschikbaar op kerstavond & 1e +2e kerstdag voor € 38,50 per volwassene, € 18,50 per kind (4 tot 12 jaar). Voor de allerkleinsten (kinderen tot 4 jaar) is er een 2-gangen menu beschikbaar voor € 9,50 per kind.

Reserveren kan via Mijn Beekse Bergen.

Fresh Bag kerstmenu

beekse_bergen_moto_kerst_fresh_bag.jpg

Animatie tijdens de kerstdagen

beekse_bergen_kerst_animatie_marshmallows_boven_het_vuur.jpg

Kerst is voor Robin & Renee de leukste tijd van het jaar en daarom hebben zij een mooi animatieprogramma samengesteld! Zo kun je tijdens de kerstvakantie een kerstsok komen knutselen, knutselen we de mooiste hangers voor in de kerstboom en roosteren we marshmallows boven het vuur.

Animatieprogramma Safari Resort

 

Vier Oud & Nieuw in het Safari Resort 

Sluit jij het jaar af met uitzicht op de wilde dieren? In Safari Resort Beekse Bergen geniet je van een oudejaarsavond zoals jij dat wil. Geniet van een gezellige spelletjesavond in jouw accommodatie, daag elkaar uit voor een potje bowlen of ontspan in de sauna van jouw accommodatie. Kom heerlijk dineren in restaurant Moto of bestel een Moto Fresh Bag en geniet in jouw eigen accommodatie. Bestel vooraf je oliebollen, via de Beekse Bergen app en geniet van een heerlijke avond.

Rangers Robin en Renee vieren om 19.00 uur kinder oud & nieuw! Proost met je zelfgemaakte champagneglas samen met de Rangers en Djambo. Het wordt een spetterend feest met échte Afrikaanse Djembémuziek! Kom je ook?

Reserveren restaurant Moto 

Reserveren Moto Fresh Bag

De bowlingbaan is te reserveren via 013-5491311 of bij de bar bij restaurant Moto.

proosten-gezin-kerst-cadeau-safari-resort.jpg

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken