Geniet van de feestdagen in het Safari Resort

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Geniet van het ultieme kerstgevoel en laat op Eerste en/of Tweede Kerstdag een heerlijk 3-gangen keuzemenu bezorgen in je eigen accommodatie. Haal een lekkere coffee to go en drink deze op bij de grote kerstboom bij Karibu Town, terwijl je naar een grazende giraffe kijkt. Of sluit het jaar af met een gezellige spelletjesavond in jouw Lodge, waarna je nieuwjaarsdag fris begint met een duik in het overdekte zwembad.

Geniet van een luxe diner in jouw eigen accommodatie

Met de Kerst Moto Fresh Bag geniet je op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in je eigen accommodatie zonder de hele avond in de keuken te staan. De gerechten hoeven alleen nog opgewarmd te worden op basis van de instructies van de chef, zodat je in een handomdraai kunt genieten van een heerlijk kerstdiner.

De Kerst Moto Fresh Bag is te bestellen t/m 20 december. Deze speciale Kerst Moto Fresh Bag is alleen te bestellen voor Eerste en Tweede Kerstdag. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar bedraagt het menu €22,50. Iedereen vanaf 12 jaar kan genieten van de Kerst Moto Fresh Bag voor €46,50. Reserveren kan via de Mijn Omgeving van Beekse Bergen na het maken van een boeking.

Bekijk het menu

Liever iets bestellen van de normale lunch- en dinerkaart? Dat is geen probleem. Ook op Eerste en Tweede Kerstdag kun je via de Beekse Bergen app gerechten van de normale bezorgkaart bestellen. Klik hier voor de bezorgkaart van lunch (tussen 12:00 uur en 15:00 uur) en klik hier voor de bezorgkaart van ontbijt/diner.  

beekse_bergen_moto_fresh_bag_kerst.jpg

Animatie tijdens de kerstdagen

kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Kerst is voor Ranger Renee de leukste tijd van het jaar en ondanks dat het programma er niet zo uitziet als andere jaren heeft Renee geprobeerd om alle kerstideeën in één do it yourself pakket te stoppen, zodat je met je eigen gezelschap aan de slag kunt. Het pakketje wordt de dag na aankomst door Ranger Renee bij jullie huisje afgegeven.  

Let op: Bij veranderende richtlijnen van het RIVM kan het animatieprogramma veranderen.  

 

Vier Oud & Nieuw in het Safari Resort 

Sluit jij het jaar af met uitzicht op de wilde dieren? In Safari Resort Beekse Bergen geniet je van een oudejaarsavond zoals jij dat wil. Geniet van een gezellige spelletjesavond in jouw accommodatie, daag elkaar uit voor een potje bowlen, ontspan in de sauna van jouw Lodge of laat een heerlijk diner bezorgen. Het diner is te bestellen via de Beekse Bergen app en de bowlingbaan is te reserveren via 013-5491311 of bij de coffee to go bar op het terras van Karibu Town/de binnenbar bij restaurant Moto. 

Bovendien is er nog meer te beleven! Rangers Robin en Renee hebben ondanks de beperkte mogelijkheden toch nog wat feestelijks voor je bedacht! De dag na aankomst op het Safari Resort brengen ze je een tasje vol leuke dingen die jullie zelf in en rondom jullie Lodge kunnen doen.  

proosten-gezin-kerst-cadeau-safari-resort.jpg

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken