Geniet van de feestdagen in het Safari Resort

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Geniet op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk diner in restaurant Moto, ga gezellig eten in restaurant Kaapstad in Vakantiepark Beekse Bergen of vier Oud & Nieuw in het Safari Resort.

Animatie tijdens de kerstdagen

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. De rangers en Djambo staan klaar voor een avond vol animatie. Zodra het dessert wordt opgediend, heeft Djambo ook een extra verrassing klaarliggen onder de kerstboom!

Op 23 december wordt er een kerstsok gemaakt bij de knutseltafel bij de boom, van 15.00 tot 16.30 uur. Dit kan ook nog in de ochtend op 24 december.

Op 24, 25 en 26 december worden er marshmallows geroosterd boven het kampvuur met warme chocolademelk. 

Van 16.30 tot 19.30 uur wordt er op 25 en 26 december bij de knutseltafel in de Pamoja Lounge wintersafari-kijkdozen gemaakt.  's Avonds worden er kerstverhalen voorgelezen bij het kampvuur.

Daarnaast is er op de kerstdagen een bomvol activiteitenprogramma. Bekijk de animatieprogramma's van Ranger Basecamp voor de definitieve tijden en activiteiten!

Vier Oud & Nieuw in het Safari Resort 

Tijdens Oud & Nieuw staat er naast een heerlijk à la carte diner in Restaurant Moto nog meer op het programma! 

Op 31 december van 15.30 tot 16.30 uur worden er al oliebollen versierd bij de knutselftafel. Om 16.30 uur kunnen de kinderen hun eigen champagneglazen maken om vervolgens om 18.30 uur, samen met Djambo en de rangers, te proosten op een spetterend Nieuwjaar.

Naast Oud & Nieuw voor de kinderen, gaan we natuurlijk ook om 00.00 uur samen proosten op een gelukkig en gezond 2020!

Reserveren voor het diner kan door te bellen naar +316 82519081. Je kunt dineren om 17.00 of om 19.30 uur. 

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken