Geniet van de feestdagen in het Safari Resort

 

Kom deze kerstvakantie naar Safari Resort Beekse Bergen en beleef samen de gezelligste periode van het jaar tussen de dieren! Geniet op Eerste en Tweede Kerstdag van een heerlijk diner in restaurant Moto op het Safari Resort of ga gezellig eten in restaurant Kaapstad in Vakantiepark Beekse Bergen. Het is ook mogelijk om met Oud & Nieuw het jaar feestelijk af te sluiten in het Safari Resort.

Heerlijk dineren bij restaurant Moto in het Safari Resort 

beekse-bergen-kerstdiner-restaurant-moto.jpg

Tijdens jouw verblijf in het Safari Resort kun je op Eerste en Tweede Kerstdag genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner in restaurant Moto op het Safari Resort.

Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar bedraagt het menu €8,50 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar €16,50. Zij mogen smullen van de kinderkaart! Iedereen ouder dan 12 jaar mag komen genieten van de speciale dinerkaart voor €39,50. Het menu zal half september bekend worden gemaakt. Heb je al een reservering gemaakt? Dan word je per mail op de hoogte gesteld van het menu.

Je kunt reserveren voor het diner om 17.00 of om 19.30 uur. Reserveren kan door te bellen naar 013-5491311.

Liever gezellig samen dineren in restaurant Kaapstad op Vakantiepark Beekse Bergen? Dat kan! Lees hier meer.

Geniet van een luxe diner in jouw eigen accommodatie

Met de Moto Fresh Bag geniet je tijdens de kerstdagen van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in je eigen accommodatie zonder de hele avond in de keuken te staan. De gerechten hoeven alleen nog opgewarmd te worden op basis van de instructies van de chef, zodat je in een handomdraai kunt genieten van een heerlijk kerstdiner.

De Moto Fresh Bag is te bestellen t/m 20 december. Reserveren kan door te bellen naar 013-5491311.

Het menu zal half september bekend worden gemaakt. Heb je al een reservering gemaakt? Dan word je per mail op de hoogte gesteld van het menu.

beekse-bergen-moto-freshbag.jpg

Animatie tijdens de kerstdagen

kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Kerst is voor ranger Renee de leukste tijd van het jaar! De kinderen hoeven zich in het Ranger Basecamp dan ook niet te vervelen in deze periode. Ranger Renee heeft namelijk samen met de andere rangers de leukste spelletjes en knutselprojecten bedacht voor een onvergetelijke tijd.

Bij aankomst kun je bijvoorbeeld je eigen kerstsok komen knutselen. Deze hangen we daarna bij elkaar op, hopend op een leuk presentje! Verder lopen we een lichtjesoptocht met onze eigen gemaakte lampionnen. En wat dacht je van marshmallows roosteren boven het kampvuur van de rangers met een kopje warme chocolademelk?

Daarnaast zijn tijdens de kerstdagen nog meer activiteiten te beleven. Bekijk de animatieprogramma's van Ranger Basecamp voor de definitieve tijden en activiteiten! De animatieprogramma's tijdens de kerstperiode worden een week voor kerst bekendgemaakt.

Vier Oud & Nieuw in het Safari Resort 

Tijdens Oud & Nieuw staat er naast een heerlijk à la carte diner in restaurant Moto nog meer op het programma! 

Alle animatie-activiteiten zijn deze dagen voorzien van een feestelijk oud en nieuw tintje. Zo kunnen kinderen op oudejaarsdag tussen 15:30 en 18:30 een champagneglaasje komen versieren die ze vervolgens mee mogen nemen naar het kinder oud & nieuw spektakel om 19:30. De rangers gaan dan met alle kinderen het nieuwe jaar alvast vieren samen met Djambo! Aansluitend zullen de Rangers het kampvuur nog aansteken zodat we lekker marshmallows kunnen roosteren! 

Reserveren voor het diner op oudejaarsavond kan door te bellen naar 013-5491311. Je kunt dineren om 17.00 of om 19.30 uur. 

kerst-diner-menu-winter-beekse-bergen.jpg

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken