Geniet van de feestdagen in Vakantiepark Beekse Bergen

 

Kom deze kerstvakantie naar Beekse Bergen en beleef de gezelligste periode van het jaar samen tussen de dieren! Warm je op aan het kampvuur in het Safaripark en geniet extra lang van het winterse gevoel in Vakantiepark Beekse Bergen.

Animatie tijdens de kerstdagen

Op het Vakantiepark pakken de rangers groot uit. Djambo is namelijk gek op kerst en dat weten de rangers maar al te goed. De rangers hebben daarom allerlei leuke activiteiten in petto, zoals een lichtjestocht met eigen gemaakte lampionnen. Daarnaast zit er in één van de knutselpakketjes een kerstsok waar misschien wel een leuk cadeautje in beland!

De animatieprogramma's tijdens de kerstperiode worden een week voor kerst bekendgemaakt. Let op: Bij veranderende richtlijnen van het RIVM kan het animatieprogramma veranderen. Vraag bij de rangers om de laatste actuele informatie. 

 
kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Oud & Nieuw

vakantiepark-bb-gezin-champagne-jungalow.jpg

Op oudejaarsavond kun je à la carte dineren in Vakantiepark Beekse Bergen. Ook deze reservering verloopt via de app. 

Alle animatie-activiteiten zijn deze dagen voorzien van een feestelijk oud en nieuw tintje. Zo kunnen de kinderen een eigen champagneglaasje versieren voor een glaasje kinderchampagne en maken we gekke oliebollenpoppetjes!

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken