Geniet van de feestdagen in Vakantiepark Beekse Bergen

Kom deze kerstvakantie naar Beekse Bergen en beleef de gezelligste periode van het jaar samen tussen de dieren! Ga op safari in het Safaripark en geniet extra lang van het winterse gevoel in Vakantiepark Beekse Bergen. Geniet op Kerstavond, Eerste en/of Tweede Kerstdag van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in je eigen accommodatie. Of sluit het jaar af met een gezellige spelletjesavond in jouw Jungalow, waarna je nieuwjaarsdag fris begint met een duik in het overdekte Junglebad.

Animatie tijdens de kerstdagen

Djambo, de stoerste olifant van Beekse Bergen, is gek op Kerst! Omdat het er dit jaar allemaal even anders uitziet heeft Djambo samen met de rangers een tasje vol kerst plezier voor je gemaakt. Hierin vind je allerlei leuke dingen zoals knutselprojecten, speurtochten en spelletjes voor na het kerstdiner (of gewoon wanneer jij er zin in hebt).

kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Oud & Nieuw

vakantiepark-bb-gezin-champagne-jungalow.jpg

Op oudejaarsavond kun je ook genieten van een heerlijk diner in je eigen accommodatie. Je kunt hierbij een keuze maken uit het normale afhaalmenu. Je kunt je bestelling voor oudejaarsavond doorgeven via 013-5491164.   

Naast gezellig samen dineren, is er nog meer te beleven! Rondom oud en nieuw hebben Djambo en de rangers een spetterend tasje voor je gemaakt die ze de dag na jullie aankomst langs brengen. In dit tasje vind je allerlei leuke dingen die jullie zelf in en rondom jullie huisje kunnen doen.  

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken