Geniet van de feestdagen in Vakantiepark Beekse Bergen

 

Kom deze kerstvakantie naar Beekse Bergen en beleef de gezelligste periode van het jaar samen tussen de dieren! Warm je op aan het kampvuur in het Safaripark en geniet extra lang van het winterse gevoel in Vakantiepark Beekse Bergen.

Animatie tijdens de kerstdagen

Op het Vakantiepark pakken de rangers groot uit. Djambo is namelijk gek op kerst en dat weten de rangers maar al te goed. De rangers hebben daarom allerlei leuke activiteiten in petto, zoals een lichtjesoptocht met eigen gemaakte lampionnen en een kampvuur om marshmallows te roosteren. Op Eerste Kerstdag kun je in de Djambo Club bovendien je eigen kerstsok knutselen. Deze hangen we dan samen op, zodat er op Tweede Kerstdag hopelijk een cadeautje in zit!

De animatieprogramma's tijdens de kerstperiode worden een week voor kerst bekendgemaakt.

kampvuur-winter-marshmallow-kerst.jpg

Oud & Nieuw

kerst-diner-menu-winter-beekse-bergen.jpg

Op oudejaarsavond kun je à la carte dineren in Vakantiepark Beekse Bergen. Ook deze reservering verloopt via de app. 

Alle animatie-activiteiten zijn deze dagen voorzien van een feestelijk oud en nieuw tintje. Zo kunnen kinderen op oudejaarsdag tussen 15:30 en 18:30 uur een champagneglaasje komen versieren die ze vervolgens mee mogen nemen naar het kinder oud & nieuw spektakel om 19:30 uur. De rangers gaan dan met alle kinderen het nieuwe jaar alvast vieren samen met Djambo! Aansluitend zullen de rangers het kampvuur nog aansteken, zodat we lekker marshmallows kunnen roosteren! 

Boek nu jouw verblijf tijdens de feestdagen


 

Vakanties zoeken