Safaripark Beekse Bergen

Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij!

Op safari

Ontdek alles over Safaripark Beekse Bergen

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Je wordt omringd door leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, neushoorns, pinguïns en ruim 1.400 andere wilde dieren. Spot jij de Big Five? Met de 4 verschillende safaritochten maak je je bezoek extra uniek!

safaripark beekse bergen bussafari

4 unieke safarivormen

Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij tijdens een van de vier unieke safarivormen. Ontdek het park te voet, met de bus, boot of zelfs eigen auto! Maak je dagje uit extra uniek met de spectaculaire roofvogelsafari.

Ontdek nu de mogelijkheden van Safaripark Beekse Bergen!

Wat is er te doen?

Plattegrond

Benieuwd welke dieren je tegenkomt tijdens je bezoek aan Safaripark Beekse Bergen? Bekijk alvast de plattegrond en ontdek de dieren, Restaurant Kongo, het Afrikadop, het Safariplein en bekijk ook de 360-graden beelden.

Waan je alvast in Afrika!

Bekijk de plattegrond

luipaard safaripark beekse bergen

Prijzen

Koop je tickets online en profiteer van online korting tot wel € 7,50 op een dagje safaripark! Wil je het hele jaar door genieten van de dieren in het safaripark? Bekijk dan ook de voordelige jaarkaart of combineer je dagje uit voordelig met Speelland.

Plan je dagje uit!

Bekijk alle prijzen

safaripark beekse bergen leeuw bootsafari

Openingstijden

Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar geopend, ook op feestdagen! De kassa en autosafari sluiten 30 minuten eerder dan de sluitingstijd van het park. Wil je nog niet naar huis? Ontdek dan de mogelijkheden om te overnachten in Beekse Bergen.

Ontdek de openingstijden in Afrika!

Bekijk alle openingstijden

safaripark-beekse-bergen.svg

Bestel nu je tickets met online korting tot wel € 7,50!

Kinderen tot 3 jaar gratis entree

Bestel online tickets voor het safaripark