Geef een jaar safari cadeau

Beekse Bergen Cadeaus

Op zoek naar hét perfecte cadeau voor tijdens de feestdagen? Geef een jaar safari of een waardebon cadeau en maak van 2020 een bijzonder jaar vol ontdekkingen. Een avontuurlijker cadeau bestaat niet!

Beekse Bergen Cadeau online bestellen

Bestel in de shop direct je cadeaucheque online. Bij online bestellen is de levertijd binnen Nederland enkele werkdagen. Voor België kan dit iets langer duren. Let op: tijdens de feestdagen kan de levertijd iets afwijken. Check hiervoor de voorwaarden van Post NL

Ontvangst

Je ontvangt het cadeautje thuis. Het cadeau is onder andere voorzien van een brief met toelichting over het verdere proces en een inschrijfformulier. Het abonnement gaat in op het moment dat het inschrijfformulier is ingeleverd bij de gastenservice.

Wat kun je met een cadeaucheque?

De cadeaucheques van Beekse Bergen zijn verkrijgbaar in vaste bedragen. Je kunt een cadeaucheque bij de gastenservice verkrijgen of via onderstaande shop bestellen. 

De cheques kun je gebruiken bij je entreeprijs, bij de horeca of in de souvenirshop! Daarnaast kun je een cadeaucheque inleggen om je abonnement mee af te sluiten!