Jonge gezinnen korting

Profiteer van 20% korting!

Vakantie met korting voor jonge gezinnen

Op zoek naar een geschikte vakantie met (jonge) kinderen? Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over gethematiseerde vakantiehuizen en vakantietenten die perfect zijn voor gezinnen met jonge kinderen.  Een verblijf wordt extra aantrekkelijk voor ouders met minimaal één kind tot en met 11 jaar, zij krijgen namelijk 20% korting op geselecteerde weekend-, midweek en weektarieven!

Familievakantie met kinderen

Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over meer dan genoeg binnen- én buitenfaciliteiten voor het hele gezin. Roetsj samen van de glijbaan in het overdekte zwembad, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, ontdek de speeltuinen van het vakantiepark of speel samen een potje midgetgolf.

Onbeperkt water- en speelplezier

Naast de zwem- en speelmogelijkheden bij Vakantiepark Beekse Bergen zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Gasten van het vakantiepark hebben namelijk gratis en onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Heb je de AttractiePas? Dan kun je ook gratis en onbeperkt naar onder andere Sportiom 's-Hertogenbosch!

Geniet het hele jaar door van 20% korting

De 20% jonge gezinnen korting is geldig wanneer er minimaal één kind jonger is dan 12 jaar en geldt tijdens een aankomst in de volgende periodes:

  • 6 januari t/m 13 februari 2017 (weekend, midweek en week)
  • 3 t/m 31 maart 2017 (weekend, midweek en week)
  • 5 t/m 19 mei 2017 (midweek en week)
  • 29 mei 2017 (midweek)
  • 9 t/m 30 juni 2017 (midweek en week)
  • 1 september t/m 9 oktober 2017 (midweek en week)
  • 3 november t/m 15 december 2017 (midweek en week)

Let op: deze actie is niet geldig op kampeerreserveringen, in combinatie met andere acties en geldt niet voor de Groepsjungalows.

Boek nu met jonge gezinnen korting

Let op: hieronder worden alleen prijzen met jonge gezinnen korting getoond. Ga voor alle prijzen naar zoek en boek.

Vakanties zoeken ...