Sport en ontspanning

Ontdek de mogelijkheden van Vakantiepark Beekse Bergen

Een vakantiepark vol activiteiten voor sport en ontspanning

In Vakantiepark Beekse Bergen zal het woord verveling niet vallen. De voorzieningen die voor vermaak, inspanning of juist ontspanning zorgen zijn namelijk eindeloos. Zowel jong als oud kan genieten van een diversiteit aan faciliteiten. Zo kun je op het vakantiepark bijvoorbeeld fietsen huren om de prachtige omgeving te ontdekken, je hengel uitgooien in het victoriameer of een balletje trappen op het voetbalveld.

Fietsen

Ontdek de omgeving

Wil jij de prachtige Brabantse omgeving ontdekken? Ga er dan eens op uit met de fiets. Er zijn verschillende routes voor je uitgestippeld. Onderweg kom je landgoederen en fietscafés tegen. Het startpunt is VVV Hilvarenbeek (Paardenstraat 1, Hilvarenbeek) en je hoeft enkel de bordjes te volgen. Voor meer informatie over de fietsroutes kun je terecht bij VVV’s van Oisterwijk, Hilvarenbeek of Tilburg of op www.routesinbrabant.nl.

Fietsverhuur

Op Vakantiepark Beekse Bergen is het mogelijk om zelf je fietsen mee te nemen. Voor elektrische fietsen is er een ION-oplaadpunt aanwezig op het park. Het is tevens ook mogelijk om fietsen te huren bij de fietsverhuur van Vakantiepark Beekse Bergen om een fietsroute af te leggen. Je kunt natuurlijk ook een fiets huren om het vakantiepark op de fiets te verkennen in plaats van te voet. Bekijk hiervoor ons voordelige fietsarrangement.

Bekijk fietsarrangement

fietsen fietsverhuur faciliteiten vakantiepark

Vissen

Heb jij zin om je even af te zonderen en heerlijk je hengel uit te gooien? Ook dit kan op Vakantiepark Beekse Bergen. Je kunt namelijk nabij een Jungalow of aan de speciale visstek aan de rand van het Victoriameer een hengel uitgooien. Hiervoor dien je wel in het bezit van een vispas te zijn. Als gast van het vakantiepark mag je zo vaak gaan vissen als je wilt. De vangst meenemen is echter niet toegestaan. Bij de visstekken van Vakantiepark Beekse Bergen mag je het gehele jaar nachtvissen.

victoriameer jungalow visstek

De visfaciliteiten op een rij

  • Een meer van 70 hectare, grotendeels omringd door riet
  • Open verbinding met het aangrenzende Wilhelminakanaal
  • Dieptekaart is verkrijgbaar
  • Helder water, zwemwaterkwaliteit
  • Gevarieerde witvis: brasem, voorn en winde
  • Gevarieerde roofvis: baars, snoek, snoekbaars en paling
  • Grote karpers tot bijna 40 pond

Let op: bij de visstekken is er geen wifi aanwezig.

Bekijk de visstekken

Speeltuinen

Voor kinderen is er genoeg speelplezier te beleven op Vakantiepark Beekse Bergen. Naast het zwembad en strand zijn er over het park ook vier speeltuinen verspreid. Hier kunnen kinderen zich gezellig met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een tijdje vermaken. Kunnen je kinderen maar geen genoeg krijgen van spelen? Breng dan ook eens een bezoek aan het naastgelegen Speelland Beekse Bergen.

Bekijk Speelland Beekse Bergen

kind speeltuin vakantiepark beekse bergen

Sporten

Sportieve vakantie

Naast ontspannen ook graag sportief bezig zijn tijdens je vakantie? Ook dan zit je goed bij Vakantiepark Beekse Bergen.  Je kunt natuurlijk wandelend de groene, bosrijke omgeving van het park ontdekken, maar er zijn ook voldoende faciliteiten aanwezig om de vakantie nog sportiever door te brengen.

Voetballen, tennissen, midgetgolfen en meer

Zo beschikt Vakantiepark Beekse Bergen over een voetbalveld, basketbalveld, zwembad, midgetgolfbaan, en tafeltennistafels. Daarnaast ligt er naast het vakantiepark een tennispark. Hier kun je voor € 10,- per uur een baan huren.

Nog energie over? Breng dan een bezoekje aan een van de dagattracties met de AttractiePas!

Bekijk AttractiePas

midgetgolf sportfaciliteiten vakantiepark