Zwemmen

Waterpret voor het hele gezin!

Neem een avontuurlijke duik op het vakantiepark

Op zwemsafari in het verwarmde en overdekte Junglebad, of toch liever buiten zwemmen in het grote Victoriameer? Op Vakantiepark Beekse Bergen kan het allebei!

Junglebad

Op zwemsafari in het overdekte Junglebad

Een dagje Afrika beleef je ook in het verwarmde en overdekte Junglebad. Ook hier is de Afrikaanse thematisering doorgevoerd. Het Junglebad biedt volop waterpret. Neem een duik in het verwarmde water of roetsj van de glijbaan. Voor jonge kinderen is er een speciaal peuter- en kleuterbad. Het Junglebad is gelegen in de Afrika Club.

Openingstijden Junglebad

In de vakantieperiodes is het zwembad dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur, buiten deze periodes wisselen de openingstijden van het zwembad.

Bekijk de actuele openingstijden

Zwemmen omwonenden

Naast vakantieparkgasten kunnen ook omwonenden en dagrecreanten, na aankoop van een kaartje bij de receptie, een duik nemen in het Junglebad. Bekijk de tabel voor een overzicht van de prijzen.

Prijzen bezoekers

maandag t/m zaterdag zon- en feestdagen
0 t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 10 jaar € 4,00 € 5,00
Vanaf 11 jaar € 5,00 € 6,00

Victoriameer

zwemmen vakantiepark beekse bergen

Zwemmen in het Victoriameer

In Vakantiepark Beekse Bergen ligt het Victoriameer, waar volop gespeeld en gezwommen kan worden. In het aangegeven gebied tussen het zand en het gespannen touw mag iedereen zwemmen, frisbeeën en een balletje overslaan. Je waant je hier aan het strand.

Chimpanschip

Naast zwemmen in het Victoriameer is het ook mogelijk om met een boot over het meer te varen. Er is namelijk een gratis boot, het Chimpanschip, waarmee je over het meer naar Speelland kunt varen.

Nóg meer waterpret

Naast de zwemmogelijkheden bij Vakantiepark Beekse Bergen zijn er meer plekken in de omgeving waar je met de kinderen een duik kunt nemen. Gasten van het vakantiepark hebben namelijk gratis en onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Hier beleef je urenlange speelfun en waterpret. Heb je de AttractiePas? Dan kun je ook gratis en onbeperkt naar Sportiom 's-Hertogenbosch!