Vakantiehuizen

Kies de accommodatie die bij je past

Afrikaanse vakantiehuizen op Vakantiepark Beekse Bergen

De Afrikaanse vakantiebeleving vind je gewoon in Brabant. Vakantiepark Beekse Bergen brengt je deze beleving. Het gehele vakantiepark is Afrikaans gethematiseerd en brengt je helemaal in Afrikaanse sferen. Tevens kun je de Afrikaanse beleving compleet maken door in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen op diverse safari’s te gaan. Vakantiepark Beekse Bergen biedt een unieke vakantie voor jong en oud.

Ruime comfortabele vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen op Vakantiepark Beekse Bergen bevinden zich in een groene bosrijke omgeving. Een aantal accommodaties bevinden zich aan het Victoriameer, anderen staan juist op loopafstand van de Afrika Club. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er naast de Blokhut, Chalet en Jungalow ook speciale Kidsjungalows beschikbaar. Grote groepen kunnen terecht in de ruime 16-persoons Groepsjungalow. Het maakt dus niet uit hoe groot je gezelschap is en wat de leeftijd is, de ideale accommodatie vind je op Vakantiepark Beekse Bergen!

Gratis AttractiePas

Bij je verblijf in een accommodatie op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je de AttractiePas er gratis bij. Met deze pas ontvang je gratis wifi, gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Sportiom ‘s-Hertogenbosch, en korting op vele uitjes in de omgeving.

Bekijk hieronder het volledige aanbod in vakantiehuizen en vakantietenten en boek jouw ideale, Afrikaanse vakantie in Brabant!