Pinksteren

Geniet van een lang pinksterweekend in Afrikaanse sferen

Geniet tijdens Pinksteren van een unieke Afrikaanse omgeving

Met Pinksteren ligt er een extra lang weekend in het vooruitzicht. Tijd om er even tussenuit te gaan! Geef het pinksterweekend een Afrikaans tintje en boek een accommodatie op Vakantiepark Beekse Bergen. Met het safaripark en Speelland om te hoek, het animatieteam dat iedere dag voor je klaarstaat en het overdekte Junglebad hoef jij je geen moment te vervelen in het Afrikaanse hart van Brabant.

Afrikaans pinksterweekend

Verblijf in een vakantiehuis, vakantietent, of neem je eigen tent mee en boek een kampeerplaats. Alle accommodaties en kampeerplaatsen liggen in een bosrijke omgeving. Het Afrikaanse thema is in het gehele vakantiepark doorgevoerd en met Safaripark Beekse Bergen om de hoek beleef je het Afrikaanse vakantiegevoel gewoon in Brabant.

Faciliteiten

Je hoeft je tijdens je verblijf zeker niet te vervelen, er is namelijk van alles te doen. Zo kun je onder andere een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen en Safaripark Beekse Bergen, een duik nemen in het overdekte Junglebad, midgetgolfen, een balletje trappen op het voetbalveld en meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Een dagje uit?

Bij een verblijf in een vakantiehuis of vakantietent op het vakantiepark ontvang je gratis de AttractiePas. Deze pas geeft je gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Sportiom ’s-Hertogenbosch en Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Een van de vele voordelen van een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen!

Een onvergetelijk pinksterweekend

Blokhut

  • hotel woon/slaapkamer
  • center_focus_strong 16 m2
  • wc 4 personen

Jungalow

  • center_focus_strong 52 m2
  • local_hotel 3 slaapkamers
  • wc 6 personen

Jungalow Plus

  • center_focus_strong 70 m2
  • local_hotel 3 slaapkamers
  • wc 6 personen

Altijd op de hoogte blijven?

26896 mensen ontvangen al aanbiedingen via e-mail

Een onvergetelijk pinksterweekend

Zwemmen

Ga op zwemsafari in het verwarmde en overdekte Junglebad of zwem buiten in het grote Victoriameer!

Meer

Extra aanbiedingen

Lastminutes

Op zoek naar een lastminute vakantie in Nederland? Vakantiepark Beekse Bergen biedt altijd de scherpste lastminutes!

Bekijk aanbieding