Zomervakantie

Geniet van heerlijke zomervakantie in Afrikaanse sferen

Unieke Afrikaanse zomervakantie in Brabant

Deze zomer hoef je niet naar het buitenland op vakantie te gaan! De Afrikaanse vakantiebeleving ervaar je namelijk gewoon in Brabant op Vakantiepark Beekse Bergen. Geniet van de bosrijke omgeving en ga op zoek naar de Big Five tijdens een safari in Safaripark Beekse Bergen. Beleef een unieke zomer met een Afrikaans tintje in een van de vakantiehuizen, vakantietenten of op een van de kampeerplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen.

Genoeg te doen!

Met mooi weer zijn er talloze mogelijkheden op Vakantiepark Beekse Bergen, zoals zwemmen in het Victoriameer, fietsen door het Brabantse landschap, vissen in het Victoriameer, midgetgolfen, voetballen en tafeltennissen. Daarnaast kunnen kinderen iedere dag deelnemen aan verschillende activiteiten die door het animatieteam worden verzorgd. Is het een dag iets minder weer? Neem dan een duik in het overdekte Junglebad.

Ga op safari

Safaripark Beekse Bergen ligt om de hoek. Hier kun je tijdens de zomervakantie op vier verschillende safaritochten gaan; wandelsafari, bussafari, autosafari en bootsafari. Ga op zoek naar de Big Five en bekijk de roofvogelshow en voederpresentaties.

Een dagje uit?

Bij je verblijf in een van de vakantiehuizen of vakantietenten op Vakantiepark Beekse Bergen ontvang je gratis de AttractiePas. Met deze pas heb je tijdens je verblijf gratis en onbeperkt toegang tot diverse dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen.

Ga deze zomervakantie voor een Afrikaanse vakantiebeleving dicht bij huis. Boek nu je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen in Brabant en beleef een onvergetelijke zomer!

Een onvergetelijke zomervakantie

Jungalow

  • center_focus_strong 52 m2
  • local_hotel 3 slaapkamers
  • wc 6 personen

Chalet Plus

  • center_focus_strong 29 m2
  • local_hotel 2 slaapkamers
  • wc 4 volw. en 1 kind

Kidsjungalow

  • center_focus_strong 52 m2
  • local_hotel 3 slaapkamers
  • wc 6 personen

Altijd op de hoogte blijven?

26896 mensen ontvangen al aanbiedingen via e-mail

Unieke zomervakantie bij Beekse Bergen

Zwemmen

Ga op zwemsafari in het verwarmde en overdekte Junglebad of zwem buiten in het grote Victoriameer!

Meer

Eten en drinken

In de Afrika Club vind je een restaurant, snackbar en zelfs een supermarkt voor je boodschappen!

Meer

Extra aanbiedingen

Lastminutes

Op zoek naar een lastminute vakantie in Nederland? Vakantiepark Beekse Bergen biedt altijd de scherpste lastminutes!

Bekijk aanbieding