Ontdek alles over onze natuur

Download de unieke Beekse Bergen app

 

apple-store.jpg google-play-store.jpg

Maak jouw avontuur compleet met de Beekse Bergen app! Gezellig een dagje naar het Safaripark of naar Speelland? Of verleng je jouw safaribeleving met een overnachting in Safari Resort of Lake Resort Beekse Bergen? Met de app van Beekse Bergen kan je alle kanten op!

Maak jouw eigen avontuur compleet met de Beekse Bergen app. Kies jouw weg via de plattegrond, ontdek alles over de dieren van het Safaripark, bekijk de attracties van Speelland en check de actuele openingstijden van alle faciliteiten. Benieuwd naar het Lake Resort of het Safari Resort? Of wil je extra's bijboeken? Ook dat kan in de app!

Waarom moet ik de app downloaden?

Omdat het hartstikke leuk is, natuurlijk! En niet alleen leuk, maar ook ontzettend handig. 

Ook kun je vanaf nu alle dieren in het Safaripark spotten met de app. Spot je tijdens de wandel-, boot-, bus-, of  autosafari een dier? Maak er met jouw smartphone een foto van en de app vertelt je welk diersoort het is! Kan jij alle diersoorten spotten?
Ook is er een nieuwe audiotour in de app te vinden die je kunt gebruiken tijdens jouw autosafari. Zo lijkt het net of er een ranger op de achterbank zit die je alles vertelt over de dieren die je onderweg tegenkomt!