De Beekse Bergen app

Ontdek de Beekse Bergen app

Maak jouw avontuur compleet met de Beekse Bergen app! Gezellig een dagje naar het Safaripark of naar Speelland? Of verleng je jouw safaribeleving met een overnachting in Safari Resort of Lake Resort of het Safari Hotel Beekse Bergen? Met de app van Beekse Bergen kun je alle kanten op!

Download de nieuwe Beekse Bergen app!

apple-store.jpg google-play-store.jpg

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de nieuwe Beekse Bergen app! De app bevindt zich nog in testfase, maar je kunt deze al wel downloaden en gebruiken. De nieuwe app is je kompas, vol met persoonlijke tips en leuke activiteiten & to do’s voor een ultieme Beekse Bergen beleving

Liever de huidige app downloaden?

Dat is nog steeds mogelijk! Onze huidige app blijft voorlopig beschikbaar.

apple-store.jpg google-play-store.jpg

Waarom moet ik de app downloaden?

Omdat het hartstikke leuk is, natuurlijk! En niet alleen leuk, maar ook ontzettend handig. Kies jouw weg via de plattegrond, ontdek alles over de dieren van het Safaripark, bekijk de attracties van Speelland en check de actuele openingstijden van alle faciliteiten. Benieuwd naar het Safari Hotel, Lake Resort of het Safari Resort? Of wil je extra's bijboeken? Ook dat kan in de app!

Ook kun je vanaf nu alle dieren in het Safaripark spotten met de app (niet beschikbaar in de nieuwe app). Spot je tijdens de wandel-, boot-, bus-, of  autosafari een dier? Maak er met jouw smartphone een foto van en de app vertelt je welk diersoort het is! Kan jij alle diersoorten spotten?
Ook is er een nieuwe audiotour in de app te vinden die je kunt gebruiken tijdens jouw autosafari. Zo lijkt het net of er een ranger op de achterbank zit die je alles vertelt over de dieren die je onderweg tegenkomt!