Veelgestelde vragen Beekse Bergen

Safaripark

Algemeen

De bussafari bestaat uit 2 totaal verschillende routes die allebei ongeveer 45 minuten duren.

De bussafari is beschikbaar van 1 oktober t/m 31 maart.

In ongeveer 30 minuten tijd wijst de schipper of ranger je op allerlei dieren die vanaf de boot te zien zijn. De safariboot vaart heen en weer tussen het Safari Restaurant bij de ingang en het Kongo Restaurant aan de andere kant van het park. Op één van deze plekken aangekomen, kun je vervolgens kiezen uit een van de andere safarimogelijkheden. In de winterperiode zijn de safariboten 'Stanley' en 'Livingstone' niet in de vaart. Een tocht met een van de boten is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

De wandelroute heeft een totale lengte van ongeveer 3,5 km. Een tocht over de wandelroute is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

De autorit is uiteraard afhankelijk van de drukte op de route, maar duurt gemiddeld ongeveer 1 uur. Inrijden is mogelijk tot een half uur voor sluitingstijd van het park. Het is mogelijk om je auto halverwege de autosafari te parkeren. Maak je alleen gebruik van de autosafari? Ook dan heb je een uitrijticket nodig. Bestel deze hier.

Brew@theZoo is een jaarlijks speciaalbier festival tussen de wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. In 2024 zal de derde editie hiervan plaatsvinden op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Voor meer informatie, houdt deze pagina in de gaten.

Helaas is het verplaatsen van tickets niet mogelijk. Alleen bij uitzonderlijke gevallen kun je contact met ons opnemen (tickets@beeksebergen.nl). Denk hierbij aan ziekte – overlijden – ect.

Een kinderfietsje is op de wandelroute niet toegestaan in verband met de veiligheid van de overige bezoekers.

Loopfietsen en (niet gemotoriseerde) kindersteps zijn vanaf 01-01-2021 toegestaan in het Safaripark. 

De minimale leeftijd is 3 jaar en er kunnen 10 personen mee op Gamedrive. Kinderen moeten zelfstandig kunnen zitten in een gordel met een ouder ernaast. Zitverhogers zijn aanwezig, er zijn geen kinderstoelen.

Nee, er is een onbewaakte fietsenstalling bij Safaripark Beekse Bergen. Je kunt hier je fiets stallen op eigen risico.

In Safaripark Beekse Bergen heb je de unieke mogelijkheid een van de vele honderden dieren die in het park wonen te adopteren. Met de opbrengst van deze adopties kunnen er weer diverse projecten van Stichting Wildlife ondersteund worden. Kijk op de website voor meer informatie of vraag een aanmeldingsformulier aan via info@stichtingwildlife.nl 

Kinderwagens kunnen (ingeklapt) worden meegenomen in de safaribus/op de safariboot.

In de periode van 1 april t/m 30 september rijden er geen safaribussen, alleen op reservering tegen extra kosten. Het is niet nodig om voor de safariboot te reserveren. In de Beekse Bergen App kun je alle vertrektijden terugvinden. Ben je met meer dan 20 personen en wil je een bus of boot voor jezelf? Reserveer dan een exclusieve bootsafari of een exclusieve bussafari.

Ja, dat kan! Je kunt een bolderkar huren bij de gasten service. Het huren van een bolderkar bedraagt €10,-. Je kunt de bolderkar van tevoren niet reserveren. De borg voor de bolderkar bedraagt €50,-.

De bolderkar dient na jouw dag avontuur in het Safaripark weer ingeleverd te worden bij gasten service. Je ontvangt de borg dan weer retour. 

Het voeren van de dieren is niet toegestaan. Slechts op de aangegeven plaatsen mogen de daar aanwezige dieren worden gevoerd met voer afkomstig uit de voederautomaten die daar aanwezig zijn.

Picknicken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde picknickplaatsen in het park. Geen zin om zelf van alles mee te nemen? Safaripark Beekse Bergen heeft 2 restaurants en verschillende kiosken, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Voor de veiligheid van onze dieren worden er geen huisdieren toegelaten. Hulphonden zijn wel toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. De bezoeker met hulphond heeft op de wandelroute géén toegang tot 'The Edge of Africa' en de roofvogelsafari.

Op de autosafari bevind je jezelf tussen de dieren. De dieren kunnen onvoorspelbaar gedrag vertonen waardoor je schade aan je auto kunt oplopen. Het bezoek aan Safaripark Beekse Bergen geschiedt geheel op eigen risico.

Een aanhanger, fietsenrek of ladder zijn niet toegestaan op de autosafari i.v.m. de veiligheid voor onze dieren. Een imperiaal of dakdrager is wel toegestaan zolang de artikelen goed vastgemaakt zijn.

In het winterseizoen is het erg weersafhankelijk welke dieren wel/niet buiten zijn. Een aantal dieren kun je op de wandelroute in hun binnenverblijf bewonderen.

In Safaripark Beekse Bergen kan deze droom nu voor 1 of 2 dagen werkelijkheid worden. Je kunt een uniek arrangement reserveren, waarbij je een kijkje ‘backstage’ krijgt in het park en onder begeleiding leert hoe het is om zo’n dierverzorger te zijn. Er is een arrangement voor kinderen, voor volwassenen en voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een serieuze baan als dierenverzorger, kijk dan bij onze vacatures.

Vervelend dat je iets vergeten of verloren bent tijdens je bezoek aan het Safaripark. Om het item zo snel mogelijk terug te vinden, kan je het vergeten voorwerpen formulier invullen. Wij zullen de aanvraag in behandeling nemen en zullen contact met je opnemen wanneer het item gevonden is.

Entreebewijzen / online tickets

Nee, wanneer je een abonnement van Safaripark Beekse Bergen of een kortingsbon tot ons park hebt hoef je niet te reserveren. Toon jouw abonnement of kortingsbon aan de kassa en dan kan jouw bezoek bij ons beginnen!

Een entreebewijs voor het Safaripark is altijd geldig voor alle safarimogelijkheden, omdat de dieren verspreid zitten over de verschillende safari’s. Je kunt dus niet alleen een entreebewijs voor de autosafari kopen.

Bij de entree van het safaripark kunt je met VVV Cadeaubonnen betalen. VVV Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. In de restaurants en de winkels worden geen VVV Cadeaubonnen geaccepteerd.

Ja, de barcode op je ticket kan ook vanaf je smartphone of tablet gescand worden.

Je kunt een mail sturen naar tickets@beeksebergen.nl. Vermeld daarin de naam waaronder de tickets besteld zijn en de datum waarop ze besteld zijn. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Op vertoon van je abonnement van een andere NVD-dierentuin krijg je korting bij de aankoop van je entreebewijs bij de kassa van het safaripark. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Ja, dat is mogelijk! Kom hier alles te weten over de Beekse Bergen Cadeaukaart.

Parkeren

Ja, ook als je niet met een auto op safari gaat, heb je een uitrijticket nodig. Dit uitrijticket gebruik je bij de uitgang van het park.

Ja, ook als je met een auto op safari gaat, heb je een uitrijticket nodig. Dit uitrijticket gebruik je bij de uitgang van het park.

Ja, wanneer je beide parken bezoekt met de auto, dien je ook voor beide parken een uitrijticket te kopen.

Er zijn 2 oplaadpunten aanwezig bij de entree van het Safaripark. In Nederland werken laadpalen met een laadpas. Deze pas is jouw identificatie en is persoonsgebonden. Zo weet de leverancier wie de elektriciteit heeft afgenomen. Beekse Bergen kan deze pas helaas niet uitgeven.

Mindervaliden

Het is mogelijk om een scootmobiel te huren voor een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. De scootmobiel is beschikbaar bij de ingang/gastenservice van het Safaripark. Huur deze scootmobiel vooraf via onze partner Scootpallet.

Bij de Gastenservice kun je een rolstoel lenen op basis van beschikbaarheid.

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt natuurlijk met een eigen auto gebruikmaken van de autosafari. Ook grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot en in de safaribus is de toegang echter wel beperkt.

Bij de parkentree en bij het Kongoplein (achterin het park) zijn invalidentoiletten aanwezig bij de toiletgebouwen. Voor de entree is een Changing Places Toilet aanwezig. Dit is een speciale liggende toiletvoorziening met onder andere een tillift en een volwassenbrancard.

Blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. De bezoeker met hulphond heeft op de wandelroute géén toegang tot de doorloopvolières en bij de roofvogelshow.

Er geldt een speciaal tarief voor zorginstellingen en tehuizen. Dit speciale tarief kan aangevraagd worden via het formulier op onze pagina 'reserveer een groepsactiviteit'. Er is geen speciaal tarief voor individuele bezoeken. Bekijk hier de tarieven.

Faciliteiten

Bij de Gastenservice, in beide restaurants en in de souvenirshop bij het Kongo Restaurant kun je met pin betalen. Bij de Gastenservice kun je eventueel extra geld opnemen.

In het Wanyama Restaurant kun je kinderen verschonen. Daarnaast zijn er in beide restaurants kinderstoelen en magnetrons voor het opwarmen van melk aanwezig.

Safaripark Beekse Bergen heeft geen bagagekluisjes.

Abonnementen

Een abonnement is geldig vanaf de aanschafdatum tot het eind van de maand één jaar daarna.

Een Beekse Bergen Pas is persoonsgebonden en is dus voorzien van een recente pasfoto.

Abonnementhouders kunnen met de uitrijbundel of een los uitrijtegoed op de abonnementspas bij beide parken uitrijden. Wanneer je deze niet hebt, dien je voor beide parken een uitrijticket te kopen.

Je kunt je abonnement schriftelijk opzeggen via Gastenservice Safaripark Beekse Bergen, t.a.v. Abonnement, Beekse Bergen 31, 5081 NJ, Hilvarenbeek. Of via een e-mail naar abonnementen@beeksebergen.nl

Zes weken voor afloop van je abonnement, krijg je van ons bericht dat je abonnement verloopt/verlengd wordt.

Indien je bij de aanschaf van je abonnement hebt gekozen voor een machtiging, wordt je abonnement automatisch verlengd. Abonnementen met een machtiging dienen één maand voor afloop van het abonnement schriftelijk opgezegd te worden.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je een duplicaat krijgen. Voor een duplicaat wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en op vertoon van het proces verbaal, waarin vermeldt staat de Beekse Bergen Passen vervreemd zijn, kun je kosteloos een duplicaat krijgen. Anders wordt voor een duplicaat € 5,00 in rekening gebracht.

Een uitrijticket kun je kopen bij de ticketautomaten op het park óf laat een uitrijtegoed op jouw abonnementspas zetten bij de kassa.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Safaripark Beekse Bergen.

Contact

Speelland

Algemeen

De afstand is ongeveer 900 meter, dit is 10 minuten lopen.

Honden zijn op het park niet toegestaan. Blindengeleide- of hulphonden zijn wél toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en vaccinatieboekje van de hulphond kan tonen bij de Gastenservice.

Nee, fietsen zijn niet toegestaan in het park. Loopfietsen en (niet gemotoriseerde) kindersteps zijn vanaf 13-04-2022 toegestaan in Speelland.

Nee, vissen is niet toegestaan in het park. Er zijn wel mogelijkheden om te vissen op het Lake Resort.

Picknicken is toegestaan in het park, behalve in het restaurant en op het terras van het restaurant.

Nee, er is een onbewaakte fietsenstalling bij Speelland Beekse Bergen. Je kunt hier je fiets stallen op eigen risico.

Vervelend dat je iets vergeten of verloren bent tijdens je bezoek aan Speelland. Om het item zo snel mogelijk terug te vinden, kan je het vergeten voorwerpen formulier invullen. Wij zullen de aanvraag in behandeling nemen en zullen contact met je opnemen wanneer het item gevonden is.

Faciliteiten

Ja, voor € 1,- kun je gebruikmaken van een kluisje op het park. Deze bevinden zich vlakbij de entree van het park.

Nee, we hebben geen rolstoelen te leen of te huur.

Ja, zowel bij de kassa, winkel en horecalocaties kan gepind worden. Bij de Gastenservice is het ook mogelijk om extra geld op te nemen.

Ja, deze is te vinden in restaurant ‘Tito's Totem’.

Ja, deze is te vinden naast het restaurant.

Attracties

Nee, er is één attractie waarvoor bijbetaald moet worden. Om gebruik te maken van de Minicars, moet je €1,50 betalen. Er kan alleen gepind worden op de Minicars zelf.

Het kan zijn dat een attractie tijdelijk buiten gebruik is in verband met een reparatie of wegens onderhoud. Tevens kunnen door weersomstandigheden attracties (tijdelijk) gesloten worden. Op rustige dagen zijn niet alle attracties geopend/bemand, een medewerker zal je graag van dienst zijn om tijdens je bezoek aan te geven hoe laat de attractie wordt geopend. Bovengenoemde geeft geen recht op restitutie van de entreeprijs, een vergoeding of andere compensatie.

Nee, er zijn attracties waar speciale voorwaarden voor zijn. Dit kan een leeftijdsgrens of een lengtevoorschrift zijn. Daarnaast geldt voor de waterattracties dat een zwemdiploma verplicht is.

Abonnement

Een abonnement is geldig vanaf de aanschafdatum tot het eind van de maand één jaar daarna.

Een Beekse Bergen Pas is persoonsgebonden en is dus voorzien van een recente pasfoto.

Abonnementhouders kunnen met met het 10-rittentegoed of een los uitrijtegoed op de abonnementspas bij beide parken uitrijden. Wanneer je deze niet hebt, dien je voor beide parken een uitrijticket te kopen.

Je kunt je abonnement schriftelijk opzeggen via Gastenservice Safaripark Beekse Bergen, t.a.v. Abonnement, Beekse Bergen 31, 5081 NJ, Hilvarenbeek. Of via een e-mail naar abonnementen@beeksebergen.nl

Zes weken voor afloop van je abonnement, krijg je van ons bericht dat je abonnement verloopt/verlengd wordt.

Indien je bij de aanschaf van je abonnement hebt gekozen voor een machtiging, wordt je abonnement automatisch verlengd. Abonnementen met een machtiging dienen één maand voor afloop van het abonnement schriftelijk opgezegd te worden.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je een duplicaat krijgen. Voor een duplicaat wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en op vertoon van het proces verbaal, waarin vermeldt staat de Beekse Bergen Passen vervreemd zijn, kun je kosteloos een duplicaat krijgen. Anders wordt voor een duplicaat € 5,00 in rekening gebracht.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Speelland Beekse Bergen.

Contact

Lake Resort

Algemeen

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de receptie. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt.

Klik hier voor meer informatie.

In enkele accommodaties en op sommige kampeervelden is op basis van beschikbaarheid één huisdier toegestaan.

Op Lake Resort Beekse Bergen mag er helaas geen vuurwerk afgestoken worden.

Gourmetten en fonduen is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. De veiligheid voor mens en dier staat bij ons voorop. Kosten voor het onnodig uitrukken van hulpdiensten; onder andere brandweer, worden rechtstreeks doorbelast. 

Open vuur is te allen tijde verboden. Barbecueën op de kampeerplaatsen en bij de verhuuraccommodaties is slechts toegestaan volgens de instructies van de parkleiding. Dit moet met een emmer water binnen handbereik. Als de temperaturen oplopen en er veel droogte is dan mag barbecueën helemaal niet.

Er is gratis WiFi beschikbaar op het park waar geen code voor nodig is.

Let op: bij de visstekken is er geen wifi aanwezig.

Indien je een verblijf boekt in een vakantiehuis of vakantietent van Lake Resort Beekse Bergen heb je met de gratis AttractiePas toegang tot zowel het Safaripark als Speelland. Deze AttractiePas is geldig vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek tijdens de openingstijden van het park. 

Tijdens je kampeerverblijf op Lake Resort Beekse Bergen heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen en zwembad Etsi Pool. Wil je ook meerdere dagen van onder andere Safaripark Beekse Bergen genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, maar ook Dierenrijk en Zooparc Overloon.

Indien je een verblijf boekt in een vakantiehuis of vakantietent van Lake Resort Beekse Bergen is de AttractiePas inbegrepen. Wanneer je bij ons komt kamperen, kun je de AttractiePas bijboeken. 

Gasten van het Lake Resort mogen gebruikmaken van de bowlingbaan, de horeca en het zwembad van het Safari Resort.

Met de Struisvogelexpress (treintje) kun je vanuit het Lake Resort een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen. De Struisvogelexpress rijdt op en neer tussen het Lake Resort en Speelland en/of het Safaripark. Je kunt hier gratis gebruik van maken gedurende je verblijf. Als je kenteken bij ons geregistreerd is, zullen de slagbomen van het Safaripark en Speelland automatisch openen. Je hebt dus geen uitrijticket nodig. 

Een aanhanger, fietsenrek of ladder zijn niet toegestaan op de autosafari i.v.m. de veiligheid voor onze dieren. Een imperiaal of dakdrager is wel toegestaan zolang de artikelen goed vastgemaakt zijn.

Wat vervelend dat je iets vergeten of verloren bent tijdens je bezoek aan het Lake Resort Beekse Bergen. We plaatsen alle gevonden voorwerpen op de website iLost. Wanneer jouw voorwerp binnen vijf dagen nog niet op de website staat, is het helaas niet gevonden. Via onderstaande link kun je alle gevonden voorwerpen bekijken.

Bekijk de gevonden voorwerpen

Reserveren en betalen

Je kunt ervoor kiezen om meteen te betalen via iDEAL of met een creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om de bevestiging per e-mail te ontvangen en daarna te betalen.

Ja, betaling met een creditcard is mogelijk. Je kunt betalen met Mastercard en VISA. Het transactiebedrag wordt direct op je creditcard in rekening gebracht.

Ja, het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld de ligging van je accommodatie (aan het water/dichtbij het centrumgebouw etc.) of wil je graag een specifieke accommodatie kiezen via een nummer op de plattegrond? Dan kun je dit tijdens het boeken aangeven. Je kan hier de voorkeurskosten bekijken bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Deze prijzen zijn te vinden tijdens het maken van een boeking omdat voor elke accommodatie of kampeerplek andere voorkeuren te kiezen zijn. 

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 29,50. Ook is het mogelijk om een voorkeur op te geven voor de ligging van jouw accommodatie, kampeerplek of hotelkamer. Tijdens het boeken kan je de voorkeurskosten bekijken bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling.

De aankomstinformatie, waaronder de AttractiePassen indien van toepassing, krijg je een paar dagen voor aankomst per e-mail toegestuurd indien je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling is voldaan. Al nieuwsgierig naar de reisbescheiden? Bekijk deze alvast hier. Kom je Back2Basic kamperen? Klik hier voor de Back2Basic reisbescheiden.

Wanneer jouw boeking inclusief AttractiePas is, dan worden deze uiterlijk een dag voor aankomst per e-mail verstuurd. 

Bij Beekse Bergen kun je veel extra's bijboeken! Deze zijn te reserveren tijdens het maken van je boeking óf na je boeking via Mijn.Beeksebergen.nl.

Aankomst en verblijf

Op de dag van aankomst en vertrek kun je jouw auto parkeren op de centrale parkeerplaats van Lake Resort Beekse Bergen. Het is mogelijk om zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek gebruik te maken van alle faciliteiten op het park en van de AttractiePas. 

Je kunt het Lake Resort oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen. Per accommodatie/kampeerplek is er één auto toegestaan. Een eventuele tweede auto dien je op de parkeerplaats naast de slagboom te parkeren. Met uitzondering van de groepsjungalows; hier zijn 4 auto's toegestaan.

Je kunt het Lake Resort oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen. Per accommodatie/kampeerplek is er één auto toegestaan. Een eventuele tweede auto dien je op de parkeerplaats naast de slagboom te parkeren. Met uitzondering van de groepsjungalows; hier zijn 4 auto's toegestaan.

Nee, je hebt geen uitrijticket nodig als je op het Lake Resort verblijft. De slagbomen van Speelland en het Safaripark gaan automatisch open op basis van kentekenherkenning.

Je kunt op je aankomstdag inchecken om 15.00 uur. Voor je aankomst ontvang je een unieke code die je toegang geeft tot het park en je accommodatie. Om in te checken hoef je dus niet meer langs de Guest Service. Op je vertrekdag vragen we je je accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. Op de dag van vertrek kun je nog de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten van het Lake Resort en van de AttractiePas.

De inchecktijd voor de camping (inclusief Back2Basic) is 13:00 uur en de uitchecktijd is 11:00 uur. Op de dag van vertrek kun je nog de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten van het Lake Resort en van de AttractiePas indien je deze hebt bijgeboekt.

Je ontvangt 3 dagen voor aankomst een pincode, waarmee je naar binnen kunt. Dit gebeurt alleen als je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling hebt voldaan. Indien dit niet het geval is, kan je je toegangscode (samen met het welkomstpakket) opvragen bij de Guest Service. Bekijk hiervoor de actuele openingstijden.

Je mag dagbezoek ontvangen tijdens je verblijf. Dagbezoekers betalen geen entreetarief voor het Lake Resort. Indien zij een bezoek willen brengen aan Safaripark Beekse Bergen dienen zij wel in bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Gasten die blijven overnachten dienen te worden aangemeld bij de receptie, mits dit past binnen het maximale aantal personen dat in jouw accommodatie is toegestaan.

Logé vakantiehuizen:
- toeristenbelasting: € 2,65 p.p.p.n.
- extra personen tarief (wordt berekend bij de receptie)

Logé kamperen:
- toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
- toeslag extra personen: € 8,- p.p.p.n.

Voor vakantiehuizen en vakantietenten normaal gesproken niet, maar wel rondom de feestdagen, zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Voor het Safari Resort kun je ook op woensdag aankomen of vertrekken. Kampeerders kunnen daarnaast dagelijks aankomen/vertrekken.

Natuurlijk hopen wij dat je geniet van een heerlijke vakantie bij Beekse Bergen. Mocht je onverhoopt ergens tegenaan lopen, dan kun je dit direct aangeven bij de receptie. Wij doen ons uiterste best om ter plaatse een oplossing te zoeken. In het geval van ontbrekende inventaris of klachten over de schoonmaak verzoeken wij je gelijk na het inchecken contact op ​te nemen met de Guest Service/receptie. Dit kan via het volgende telefoonnummer 088-9000323. Op deze manier kunnen wij jouw verblijf optimaliseren en kun je onbezorgd genieten bij Beekse Bergen.

Faciliteiten

In Ganvie Village, het bruisende centrum van het Vakantiepark,vind je restaurant Labadi. Hier kun je genieten van de lekkerste gerechten. Daarnaast kun je bij Jaaba Counter terecht voor de lekkerste frietjes en snacks. Naast Ganvie Village vind je onze SPAR supermarkt. Hier kun je terecht voor al jouw boodschappen.

Nee, er is in de accommodaties (m.u.v. de tenten en blokhutten) enkel een magnetron aanwezig zonder ovenfunctie.

De Jungalows, Safaritenten en Villa Maji hebben een filterkoffiemachine. De Cabins hebben een Nespresso koffiezetapparaat waar je gewone cups voor kunt gebruiken. In de Bungalowtenten is geen koffiemachine

Ja, dat mag! Je mag de gehele aankomst- en vertrekdag gebruikmaken van de AttractiePas. Deze wordt digitaal opgestuurd indien je de betaling hebt voldaan en het volledige reisgezelschap hebt ingevuld. De digitale AttractiePas is de gehele dag te gebruiken, dus breng bijvoorbeeld vast een bezoek aan het Safaripark voordat je de accommodatie in kunt. De accommodatie is vanaf 15.00 uur beschikbaar.

Je verblijf op Lake Resort Beekse Bergen is inclusief bedlinnen, behalve wanneer je bij ons komt kamperen of verblijft in een bungalowtent. Daarnaast krijg je een welkomstpakket met o.a. afwasmiddel of vaatwastabletten. Handdoeken zijn niet inbegrepen, evenals bedlinnen voor een eventueel babybedje.

Wil je graag dat de bedden opgemaakt zijn en dat er handdoeken voor je klaarliggen? Dat is geen probleem! Je kunt hiervoor het servicepakket bijboeken:
https://www.beeksebergen.nl/overnachten/lake-resort/bij-te-boeken/servicepakket

Het animatieprogramma verschilt per seizoen. Het specifieke animatieprogramma is meestal een week van tevoren bekend en kun je in onze app bekijken. Hier kan je ook meteen je favoriete activiteiten in je planning opslaan!

De Safaritenten beschikken over één verwarming. Deze vind je in het woongedeelte van de tent. In de slaapkamers hangt geen verwarming. Mocht het dus kouder zijn 's nachts, dan kun je zelf bepalen of je extra dekens mee wilt nemen.

Ja, er is een tv aanwezig en hierop zijn verschillende zenders (zoals NPO, RTL, SBS6 etc.) te vinden. De tv’s zijn echter niet op het internet aangesloten en is het niet mogelijk om eigen devices aan te sluiten. Hierdoor kun je helaas geen Videoland, Netflix, Ziggosport etc. kijken vanaf de tv.

Ja er is een wasserette aanwezig. Je vindt de wasserette in hetzelfde gebouw als de Spar. Als je voor de ingang van de Spar staat, bevindt de wasserette zich rechts op de hoek van het pand.

Voor het gebruik van de wasserette heb je losse euromunten nodig en je moet zorgen dat je je eigen wasmiddel meeneemt.

Bekijk meer informatie en de actuele openingstijden in de Beekse Bergen app.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Lake Resort Beekse Bergen.

Contact

Safari Resort

Algemeen

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de receptie. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt

Klik hier voor meer informatie

Op Safari Resort Beekse Bergen mag er helaas geen vuurwerk afgestoken worden.

Gourmetten, fonduen en barbecueën is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. De veiligheid voor mens en dier staat bij ons voorop. Kosten voor het onnodig uitrukken van hulpdiensten; onder andere brandweer, worden rechtstreeks doorbelast. 

Dierenwelzijn staat op de eerste plaats. Natuurlijk doet Beekse Bergen er alles aan om jou als gast zoveel mogelijk te laten genieten van het uitzicht op de dieren vanuit je accommodatie. Echter is het Nederlandse weer soms te koud of te stormachtig voor de dieren en kunnen ze niet lang buiten blijven. De dieren gaan dan 's nachts, en soms overdag, naar hun verwarmde stal. De voedertijden van de dieren worden zoveel mogelijk over de dag verspreid. 

Als het sneeuwt of vriest kan het voor de dieren gevaarlijk zijn op de savanne. Ze kunnen bijvoorbeeld uitglijden. Als dit het geval is, zullen de dieren beperkt zichtbaar zijn. De rangers werken er dan hard aan om de waterpartijen ijsvrij te houden, zodat de dieren veilig buiten kunnen lopen. 

Ook bij (extreem) warm weer kan het zijn dat dieren niet naar buiten willen en/of zich alleen op schaduwplekken bevinden.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op het Safari Resort, omdat er zo veel dieren dichtbij de accommodaties verblijven. Huisdieren zijn wél toegestaan bij Lake Resort Beekse Bergen.

Het Safari Resort beschikt over een uitgebreid glasvezelnetwerk. Alle accommodaties beschikken hierdoor over een eigen wifi-punt, waarmee snel en probleemloos internetgebruik gegarandeerd is.

Zeker, tijdens je verblijf in het Safari Resort heb je met de gratis AttractiePas toegang tot zowel het Safaripark als Speelland. Deze AttractiePas is geldig vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek tijdens de openingstijden van het park.

Ja, bij je verblijf in het Safari Resort ontvang je gratis een AttractiePas.

Vanuit bijna alle accommodaties is er zicht op de dieren. Verzeker jezelf van een fantastisch uitzicht door een Savanne Lodge of Savanne Lodge Plus te boeken. Deze zijn gelegen direct aan de savanne. De overige lodges zijn niet direct gelegen aan de savanne.

De dieren zullen op minimaal 15 meter afstand van de lodges verblijven. Je kan ze dus van heel dichtbij bewonderen, maar door bijvoorbeeld grachten die we creëren komen ze niet zó dichtbij. Het is absoluut veilig!

Gasten van het Safari Resort mogen gebruikmaken van de horeca en het zwembad van het Lake Resort.

Met de Struisvogelexpress (treintje) kun je vanuit Karibu Town op het Safari Resort een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen. De Struisvogelexpress rijdt op en neer tussen het Safari Resort en Speelland. Je kunt hier gratis gebruik van maken gedurende je verblijf

Het is daarnaast mogelijk om met de auto naar het Safaripark te gaan. Je kunt hiervoor de speciale autoroute aanhouden. Als je kenteken bij ons geregistreerd is, zullen de slagbomen van het Safari Resort naar het Safaripark automatisch openen. Het is ook mogelijk om te voet naar het Safaripark te gaan. Er zijn twee verschillende routes: 1. Via de hoofdentree van het Safaripark. 2. Via een speciale route vanaf het Safari Resort die uitkomt bij de leeuwen in het Safaripark. Deze routes zijn te vinden op de plattegrond.

Een aanhanger, fietsenrek of ladder zijn niet toegestaan op de autosafari i.v.m. de veiligheid voor onze dieren. Een imperiaal of dakdrager is wel toegestaan zolang de artikelen goed vastgemaakt zijn.

Wat vervelend dat je iets vergeten of verloren bent tijdens je bezoek aan het Safaripark. We plaatsen alle gevonden voorwerpen op de website iLost. Wanneer jouw voorwerp binnen vijf dagen nog niet op de website staat, is het helaas niet gevonden. Via onderstaande link kun je alle gevonden voorwerpen bekijken.

Bekijk de gevonden voorwerpen

Reserveren en betalen

De AttractiePassen en de unieke pincode voor het betreden van de accommodatie worden uiterlijk een dag voor aankomst per e-mail verstuurd.

Je kunt ervoor kiezen om meteen te betalen via iDEAL of met een creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om de bevestiging per e-mail te ontvangen en daarna te betalen.

Ja, betaling met een creditcard is mogelijk. Je kunt betalen met Mastercard en VISA. Het transactiebedrag wordt direct op je creditcard in rekening gebracht.

Ja, het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld de ligging van je accommodatie (aan het water/dichtbij het centrumgebouw etc.) of wil je graag een specifieke accommodatie kiezen via een nummer op de plattegrond? Dan kun je dit tijdens het boeken aangeven. Je kan hier de voorkeurskosten bekijken bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Deze prijzen zijn te vinden tijdens het maken van een boeking omdat voor elke accommodatie of kampeerplek andere voorkeuren te kiezen zijn. 

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 29,50. Ook is het mogelijk om een voorkeur op te geven voor de ligging van jouw accommodatie, kampeerplek of hotelkamer. Tijdens het boeken kan je de voorkeurskosten bekijken bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling.

In het Safari Resort is het, naast maandag en vrijdag, ook mogelijk op woensdag aan te komen of te vertrekken. Het is niet mogelijk om hiervan af te wijken. Op sommige feestdagen zoals Pinksteren, Pasen en Kerst kunnen de aankomst- en vertrekdagen wel afwijken. Dit vind je dan terug in de 'Zoek & Boek'. 

Aankomst en verblijf

De toegangscode voor je accommodatie wordt op de dag van aankomst per sms aan je toegestuurd. Dit gebeurt alleen als je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling hebt voldaan. Indien dit niet het geval is, kan je je toegangscode (samen met het welkomstpakket) opvragen bij de Guest Service in Karibu Town.

De aankomstinformatie, waaronder de Attractiepassen, krijg je een paar dagen voor aankomst per e-mail toegestuurd indien je alle gastgegevens hebt aangvuld en de betaling is voldaan. Al nieuwsgierig naar de reisbescheiden? Bekijk deze alvast hier

Je mag dagbezoek ontvangen tijdens je verblijf. Dagbezoekers betalen geen entreetarief voor het Safari Resort. Indien zij een bezoek willen brengen aan Safaripark Beekse Bergen dienen zij wel in bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Gasten die blijven overnachten dienen te worden aangemeld bij de Guest Service. Dit mag alleen als het maximale aantal personen dat in de accommodatie past niet wordt overschreden.

Logé accommodaties Safari Resort
- Extra personen tarief (wordt berekend bij de Guest Service)
- Toeristenbelasting: €2,65 p.p.p.n.

Je kunt het Safari Resort oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen.

Het is alleen toegestaan om met je auto naar je accommodatie te rijden op aankomst- en vertrekdagen om te laden en te lossen, op andere momenten is het park autoluw. Parkeren is toegestaan op de centrale parkeerplaats.

Bij rolstoelvriendelijke lodges is er wel een parkeergelegenheid, waar je met één auto bij de lodge mag parkeren.

 

Ja, er zijn in totaal 10 laadpalen aanwezig. In Nederland werken laadpalen met een laadpas. Deze pas is jouw identificatie en is persoonsgebonden. Zo weet de leverancier wie de elektriciteit heeft afgenomen. Beekse Bergen kan deze pas helaas niet uitgeven.

Je kunt op je aankomstdag inchecken om 16.00 uur. Voor je aankomst ontvang je een unieke code die je toegang geeft tot het park en je accommodatie. Om in te checken hoef je dus niet meer langs de Guest Service. Op je vertrekdag vragen we je je accommodatie voor 10.00 uur te verlaten. Op de dag van vertrek kun je nog de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten van het Safari Resort en van de AttractiePas.

Nee, je hebt geen uitrijticket nodig als je op het Safari Resort verblijft. Bij Speelland gaat de slagboom open op basis van kentekenherkenning. De slagboom tussen het Safari Resort en het Safaripark gaat ook automatisch open op basis van kentekenherkenning.

Natuurlijk hopen wij dat je geniet van een heerlijke vakantie bij Beekse Bergen. Mocht je onverhoopt ergens tegenaan lopen, dan kun je dit direct aangeven bij de receptie. Wij doen ons uiterste best om ter plaatse een oplossing te zoeken. In het geval van ontbrekende inventaris of klachten over de schoonmaak verzoeken wij je gelijk na het inchecken contact op ​te nemen met de Guest Service/receptie. Dit kan via het volgende telefoonnummer 088-900323. Op deze manier kunnen wij jouw verblijf optimaliseren en kun je onbezorgd genieten bij Beekse Bergen. 

Faciliteiten

In de Guest Service & Market van Safari Resort Beekse Bergen kun je terecht voor verse broodjes en overige kleine boodschappen. Voor lunch en diner ben je welkom in restaurant Moto. Het is daarnaast mogelijk om pizza te laten bezorgen in je accommodatie. Het is niet mogelijk om bestellingen van boodschappen, lunch en/of diner op rekening te plaatsen. Er dient dus direct afgerekend te worden. 

Ja, dat mag! Je mag de gehele aankomst- en vertrekdag gebruikmaken van de AttractiePas. Deze wordt digitaal opgestuurd indien je de betaling hebt voldaan en het volledige reisgezelschap hebt ingevuld. De digitale AttractiePas is de gehele dag te gebruiken, dus breng bijvoorbeeld vast een bezoek aan het Safaripark voordat je de accommodatie in kunt. De accommodatie is vanaf 16.00 uur beschikbaar.

Je kunt het Safari Resort oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen.

Het is alleen toegestaan om met je auto naar je accommodatie te rijden op aankomst- en vertrekdagen om te laden en te lossen, op andere momenten is het park autoluw. Parkeren is toegestaan op de centrale parkeerplaats. Bij rolstoelvriendelijke lodges is er wel een parkeergelegenheid, waar je met één auto bij de lodge mag parkeren.

In de accommodatie is een professionele Nespresso koffiemachine aanwezig (type Zenius). In deze machine passen enkel de zakelijke capsules van Nespresso. Zo geniet jij van heerlijke kop koffie van hoge kwaliteit. In het welkomstpakket vind je een aantal Nespresso koffiecapsules voor de eerste dag. Mocht je hier een aanvulling op willen, dan kun je deze capsules aanschaffen in de Market in het centrumgebouw Karibu Town.

In de accommodatie is een combimagnetron aanwezig met een ovenfunctie.

Bij een accommodatie in het Safari Resort is het bedlinnen, een handdoekenpakket (bestaande uit een grote en kleine handdoek p.p.) en de keukenhanddoeken aanwezig. Wanneer je een babybedje reserveert is het bedlinnen hiervoor ook aanwezig. Je hoeft hiervoor dus niks mee te nemen, tenzij je extra dekens wenst.

Helaas is er op het Safari Resort geen wasserette aanwezig.

De Safaritenten beschikken over één verwarming. Deze vind je in het woongedeelte van de tent. In de slaapkamers hangt geen verwarming. Mocht het dus kouder zijn 's nachts, dan kun je zelf bepalen of je extra dekens mee wilt nemen.

Het animatieprogramma verschilt per seizoen. Het specifieke animatieprogramma is meestal een week van tevoren bekend en kun je in onze app bekijken. Hier kan je ook meteen je favoriete activiteiten in je planning opslaan!

De Savanne Lodge Plus heeft ook een aantal rolstoelvriendelijke uitvoeringen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Ja, er is een tv aanwezig en hierop zijn verschillende zenders (zoals NPO, RTL, SBS6 etc.) te vinden. De tv’s zijn echter niet op het internet aangesloten en is het niet mogelijk om eigen devices aan te sluiten. Hierdoor kun je helaas geen Videoland, Netflix, Ziggosport etc. kijken vanaf de tv.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Safari Resort Beekse Bergen.

Contact

Safari Hotel

Algemeen

Dierenwelzijn staat op de eerste plaats. Natuurlijk doet Beekse Bergen er alles aan om jou als gast zoveel mogelijk te laten genieten van het uitzicht op de dieren vanuit je accommodatie. Echter is het Nederlandse weer soms te koud of te stormachtig voor de dieren en kunnen ze niet lang buiten blijven. De dieren gaan dan 's nachts, en soms overdag, naar hun verwarmde stal. De voedertijden van de dieren worden zoveel mogelijk over de dag verspreid.

Als het sneeuwt of vriest kan het voor de dieren gevaarlijk zijn op de savanne. Ze kunnen bijvoorbeeld uitglijden. Als dit het geval is, zullen de dieren beperkt zichtbaar zijn. De Rangers werken er dan hard aan om de waterpartijen ijsvrij te houden, zodat de dieren veilig buiten kunnen lopen.

Ook bij (extreem) warm weer kan het zijn dat dieren niet naar buiten willen en/of zich alleen op schaduwplekken bevinden.

Vanuit alle hotelkamers en vanaf je terras of balkon heb je direct uitzicht op de dieren.

De dieren staan op minimaal 10 meter afstand van de hotelkamers. Je kan ze dus van heel dichtbij bewonderen, maar door bijvoorbeeld grachten die we creëren komen ze niet zó dichtbij. Het is absoluut veilig!

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het Safari Hotel en op het Safari Resort, omdat er zo veel dieren dichtbij de accommodaties verblijven. Huisdieren zijn wél toegestaan bij Lake Resort Beekse Bergen.

Het Safari Hotel en het Safari Resort beschikken over een uitgebreid glasvezelnetwerk. Alle accommodaties beschikken hierdoor over een eigen wifi-punt, waarmee snel en probleemloos internetgebruik gegarandeerd is.

Zeker, tijdens je verblijf in het Safari hotel of het Safari Resort heb je met de gratis AttractiePas toegang tot zowel het Safaripark als Speelland. Deze AttractiePas is geldig vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek tijdens de openingstijden van het park. 

Ja, bij je verblijf in het Safari Hotel ontvang je gratis een AttractiePas. Hiermee heb je vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek gratis en onbeperkt toegang tot 6 parken waaronder het Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Gasten van het Safari Hotel mogen gebruikmaken van alle faciliteiten van Beekse Bergen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de zwembaden op Safari Resort en Lake Resort. Voor lunch of diner kun je kiezen uit alle restaurants van Beekse Bergen. Of doe een dagje strand aan het Victoriameer op het Lake Resort. Animatie voor kinderen is te vinden bij Ranger Basecamp op het Safari Resort of bij Kodidi Ground op het Lake Resort.  

Met de Struisvogelexpress (treintje) kun je vanuit Karibu Town op het Safari Resort een bezoek brengen aan Speelland Beekse Bergen. Karibu Town ligt op 5 minuten lopen vanaf het Safari Hotel. De Struisvogelexpress rijdt op en neer tussen het Safari Resort en Speelland. Je kunt hier gratis gebruik van maken gedurende je verblijf.

Het is daarnaast mogelijk om met de auto naar het Safaripark te gaan. Je kunt hiervoor de speciale autoroute aanhouden. Als je kenteken bij ons geregistreerd is, zullen de slagbomen van het Safari Hotel naar het Safaripark automatisch openen. Het is ook mogelijk om te voet naar het Safaripark te gaan. Er zijn twee verschillende routes: 1. Via de hoofdentree van het Safaripark. 2. Via een speciale route vanaf het Safari Resort vlakbij het Safari Hotel die uitkomt bij de leeuwen in het Safaripark. Deze routes zijn te vinden op de plattegrond.

Een aanhanger, fietsenrek of ladder zijn niet toegestaan op de autosafari i.v.m. de veiligheid voor onze dieren. Een imperiaal of dakdrager is wel toegestaan zolang de artikelen goed vastgemaakt zijn.

Wat vervelend dat je iets vergeten of verloren bent tijdens je bezoek aan het Safaripark. We plaatsen alle gevonden voorwerpen op de website iLost. Wanneer jouw voorwerp binnen vijf dagen nog niet op de website staat, is het helaas niet gevonden. Via onderstaande link kun je alle gevonden voorwerpen bekijken.

Bekijk de gevonden voorwerpen

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de Guest Service. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt.

Bij het Safari Hotel en op het Safari Resort Beekse Bergen mag er in verband met het welzijn van de dieren geen vuurwerk afgestoken worden.

Gourmetten, fonduen en barbecueën is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. De veiligheid voor mens en dier staat bij ons voorop. Kosten voor het onnodig uitrukken van hulpdiensten; onder andere brandweer, worden rechtstreeks doorbelast.

Ongeacht het type hotelkamer wat je reserveert, kun je één babybedje bijboeken. Het is niet mogelijk meerdere babybedjes te plaatsen in de hotelkamers. Het gaat om een inklapbaar campingbedje en bedlinnen is inbegrepen.

Reserveren en betalen

De AttractiePassen en de unieke pincode voor het betreden van de hotelkamer worden uiterlijk een dag voor aankomst per e-mail verstuurd.

Je kunt ervoor kiezen om meteen te betalen via iDEAL of met een creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om de bevestiging per e-mail af te wachten en daarna te betalen. Boek je binnen 6 weken voor aankomst? Dan dien je direct bij het maken van de reservering het volledige bedrag te betalen.

Ja, betaling met een creditcard is mogelijk. Je kunt betalen met Mastercard en VISA. Het transactiebedrag wordt direct op je creditcard in rekening gebracht.

Ja, het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld de ligging van je kamer of wil je graag een specifiek nummer kiezen op de plattegrond? Dan kun je dit tijdens het boeken aangeven. Je kan hier de voorkeurskosten bekijken bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Deze prijzen zijn te vinden tijdens het maken van een boeking omdat voor elke accommodatie, hotelkamer of kampeerplek andere voorkeuren te kiezen zijn. 

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 29,50. Ook is het mogelijk om een voorkeur op te geven voor de ligging van jouw accommodatie, kampeerplek of hotelkamer. Tijdens het boeken kan je de voorkeurskosten bekijken bij de ‘All-in prijs uitleg’ onder het kopje ‘voorkeurskosten nummer of – ligging’. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling.

Aankomst en verblijf

De toegangscode voor je hotelkamer wordt op de dag van aankomst per sms aan je toegestuurd. Dit gebeurt alleen als je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling hebt voldaan. Indien dit niet het geval is, kan je je toegangscode opvragen bij de Guest Service in Hogon House.

De aankomstinformatie waaronder de AttractiePassen en unieke pincode voor het betreden van de hotelkamer worden uiterlijk een dag voor aankomst per e-mail verstuurd. Je ontvangt deze alleen als je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling is voldaan. Check hier alvast de reisbescheiden met praktische informatie.

Je mag dagbezoek ontvangen tijdens je verblijf. Dagbezoekers betalen geen entreetarief voor het Safari Hotel. Indien zij een bezoek willen brengen aan Safaripark Beekse Bergen dienen zij wel in bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Gasten die blijven overnachten dienen te worden aangemeld bij de Guest Service. Dit mag alleen als het maximale aantal personen dat in de hotelkamer past niet wordt overschreden.

Kosten logé hotelkamers Safari Hotel:

- Extra personen tarief (wordt berekend bij de Guest Service)

- Toeristenbelasting: €2,65 p.p.p.n.

Je kunt het Safari Resort en Safari Hotel oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen.

Het is alleen toegestaan om met je auto naar je hotelkamer te rijden op aankomst- en vertrekdagen om bagage uit- en in te laden, op andere momenten is het park autoluw. Parkeren is toegestaan op de centrale parkeerplaats.

Bij rolstoelvriendelijke kamers is er wel een parkeergelegenheid, waar je met één auto mag parkeren.

Ja, er zijn in totaal 16 laadplaatsen voor gasten van het Safari Hotel en Safari Resort. In Nederland werken laadpalen met een laadpas. Deze pas is jouw identificatie en is persoonsgebonden. Zo weet de leverancier wie de elektriciteit heeft afgenomen. Beekse Bergen kan deze pas helaas niet uitgeven.

Je kunt op je aankomstdag inchecken vanaf 15.00 uur. Voor je aankomst ontvang je een unieke code die je toegang geeft tot het park en je hotelkamer. Om in te checken hoef je dus niet meer langs de Guest Service. Op je vertrekdag vragen we je om de hotelkamer voor 11.00 uur te verlaten. Op de dag van vertrek kun je nog de hele dag gebruik maken van alle faciliteiten van Beekse Bergen en van de AttractiePas.

Je kunt je bagage stallen bij de Guest Service van Hogon House in het Safari Hotel.

Met de AttractiePas heb je onbeperkt en gratis toegang tot het Safaripark en Speelland. Tussen het Safari Resort/Safari Hotel en het Safaripark is een slagboom die opent op basis van kentekenherkenning. Ook uitrijden bij het Safaripark en bij Speelland gaat via kentekenherkenning. Je hebt dus geen uitrijtickets of munten nodig als je gast bent in het Safari Hotel.

Natuurlijk hopen wij dat je geniet van een heerlijke vakantie bij Beekse Bergen. Mocht je onverhoopt ergens tegenaan lopen, dan kun je dit direct aangeven bij de Guest Service. Wij doen ons uiterste best om ter plaatse een oplossing te zoeken. In het geval van ontbrekende inventaris of klachten over de schoonmaak verzoeken wij je gelijk na het inchecken contact op ​te nemen met de Guest Service. Dit kan via het scherm aan de muur in de hotelkamer. Daarmee krijg je direct contact met de Guest Service. Op deze manier kunnen wij jouw verblijf optimaliseren en kun je onbezorgd genieten bij Beekse Bergen.

Faciliteiten

In de Market van Karibu Town – het centrumgebouw van Safari Resort Beekse Bergen - kun je terecht voor kleine boodschappen. Op Lake Resort vind je een uitgebreidere supermarkt naast Ganvie Village. Hou er rekening mee dat er geen borden of bestek aanwezig zijn op de hotelkamer. Voor lunch en diner ben je welkom in de restaurants Nommos, Amma en Hogon Bar & Lounge in het Safari Hotel. Natuurlijk kun je ook naar restaurant Moto op het Safari Resort of naar restaurant Labadi en snackbar Jaaba op het Lake Resort. Met je AttractiePas kun je naar het Safaripark om daar naar een van de restaurants te gaan. Of laat een pizza bezorgen op de hotelkamer. Het is niet mogelijk om lunch en/of diner op rekening te plaatsen. Er dient dus altijd direct afgerekend te worden.

Ja, dat mag! Je mag de gehele aankomst- en vertrekdag gebruikmaken van de AttractiePas. Deze wordt digitaal opgestuurd indien je de betaling hebt voldaan en het volledige reisgezelschap hebt ingevuld. De digitale AttractiePas is de gehele dag te gebruiken, dus breng bijvoorbeeld vast een bezoek aan het Safaripark voordat je de hotelkamer in kunt. De kamer is vanaf 15.00 uur beschikbaar.

In de hotelkamer is een professionele Nespresso koffiemachine aanwezig (type Zenius). In deze machine passen enkel de zakelijke capsules van Nespresso. Zo geniet jij van heerlijke kop koffie van hoge kwaliteit. Op de hotelkamer vind je een aantal Nespresso koffiecapsules.

Nee er is geen kookgelegenheid op de kamers en suites. Wel vind je er een waterkoker en Nespresso koffiemachine plus een aantal glazen, kopjes en schoteltjes. Het uitgebreide ontbijtbuffet is inclusief bij je verblijf. Voor lunch, borrel en diner heb je keuze uit meerdere restaurants in het centrumgebouw Hogon House. Ook kun je kiezen uit de horecagelegenheden bij Safari Resort, Lake Resort en het Safaripark Beekse Bergen.

In de hotelkamers van het Safari Hotel zijn opgemaakte bedden en handdoeken. Wanneer je een babybedje reserveert is dit inclusief bedlinnen. Je hoeft dus niks mee te nemen.

Helaas is er in het Safari Hotel of op het Safari Resort geen wasserette aanwezig. Wil je toch iets wassen? Dan kan dat bij Lake Resort. Naast de supermarkt is een wasruimte met wasmachines en drogers.

Wil je van tevoren alvast weten wat je kunt doen en/of boeken bij Beekse Bergen? Bekijk dan het activiteitenprogramma. Ben je benieuwd naar het animatieprogramma voor kinderen? Dat verschilt per seizoen. Het specifieke animatieprogramma is meestal een week van tevoren bekend. Als gast van het Safari Hotel kunnen kinderen deelnemen aan de animatie bij Ranger Basecamp op het Safari Resort.

Het Safari Hotel heeft een paar rolstoelvriendelijke kamers op de begane grond. Dit zijn hotelkamers met een ruime douche met zitje en handgrepen. En toilet met handgrepen en aangepaste wastafel. Ook is er een parkeerplek bij de hotelkamer.

Ja, er is een tv aanwezig en hierop zijn verschillende zenders (zoals NPO, RTL, SBS6 et cetera) te vinden. De tv’s zijn echter niet op het internet aangesloten en het is niet mogelijk om eigen devices aan te sluiten. Hierdoor kun je helaas geen Videoland, Netflix, Ziggosport et cetera kijken vanaf de tv.

Ja, bij alle overnachtingen in het Safari Hotel zit een uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijt wordt geserveerd in Restaurant Amma in Hogon House. Je hoeft hiervoor niet te reserveren. 

Nee, het is niet mogelijk om te ontbijten op de hotelkamer.

Nee, het ontbijtbuffet zit in de prijs inbegrepen.

In het centrumgebouw van het Safari Hotel, Hogon House, vind je de volgende restaurants:

  • Diner: Restaurant Nommos voor fine dining à la carte gerechten
  • Ontbijt, lunch en diner: Restaurant Amma voor live cooking en buffet
  • Drankje, lunch en borrel: Hogon Bar & Lounge en het grote terras

Alle restaurants kijken uit over de savanne en hebben een terras direct aan de savanne.

Naast de restaurants in Hogon House kun je als gast van het Safari Hotel ook terecht bij alle andere horeca van Beekse Bergen: Restaurant Moto op het Safari Resort, Restaurant Labadi met strandbar en snackbar Jaaba Counter op het Lake Resort. En alle horecagelegenheden in het Safaripark (toegang met de AttractiePas).