Veelgestelde vragen Beekse Bergen

Safaripark

Algemeen

De bussafari bestaat uit 2 totaal verschillende routes die allebei ongeveer 45 minuten duren. De eerste route (vanaf de ingang) brengt je langs onder andere gnoes, jachtluipaarden en neushoorns. De tweede route (vanaf het Kongo Restaurant) brengt je langs onder andere leeuwen en giraffes. Een tocht met de safaribus is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

In ongeveer 30 minuten tijd wijst de schipper of ranger je op allerlei dieren die vanaf de boot te zien zijn. De safariboot vaart heen en weer tussen het Safari Restaurant bij de ingang en het Kongo Restaurant aan de andere kant van het park. Op één van deze plekken aangekomen, kun je vervolgens kiezen uit een van de andere safarimogelijkheden. In de winterperiode zijn de safariboten 'Stanley' en 'Livingstone' niet in de vaart. Een tocht met een van de boten is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

De wandelroute heeft een totale lengte van ongeveer 3,5 km. Een tocht over de wandelroute is bij de prijs van je ticket inbegrepen.

De autorit is uiteraard afhankelijk van de drukte op de route, maar duurt gemiddeld ongeveer 1 uur. Inrijden is mogelijk tot een half uur voor sluitingstijd van het park. Het is niet mogelijk om je auto halverwege de autosafari te parkeren. Maak je alleen gebruik van de autosafari? Ook dan heb je een uitrijticket nodig. Bestel deze hier.

Helaas is het verplaatsen van tickets niet mogelijk. Alleen bij uitzonderlijke gevallen kun je contact met ons opnemen (tickets@beeksebergen.nl). Denk hierbij aan ziekte – overlijden – ect.

Een kinderfietsje/step is op de wandelroute niet toegestaan in verband met de veiligheid van de overige bezoekers.

De minimale leeftijd is 3 jaar en er kunnen 9 personen mee op Gamedrive. Kinderen moeten zelfstandig kunnen zitten in een gordel met een ouder ernaast. Zitverhogers zijn aanwezig, er zijn geen kinderstoelen.

Er is een onbewaakte fietsenstalling op de parkeerplaats van Safaripark Beekse Bergen.

In Safaripark Beekse Bergen heb je de unieke mogelijkheid een van de vele honderden dieren die in het park wonen te adopteren. Met de opbrengst van deze adopties kunnen er weer diverse projecten van Stichting Wildlife ondersteund worden. Kijk op de website voor meer informatie of vraag een aanmeldingsformulier aan via info@stichtingwildlife.nl 

Kinderwagens kunnen (ingeklapt) worden meegenomen in de safaribus/op de safariboot.

Het is niet nodig om voor de safaribus/safariboot te reserveren. Bij binnenkomst krijg je een parkinformatieboekje, waar je de vertrektijden van die dag op terugvindt. Ben je met meer dan 20 personen en wil je een bus of boot alleen voor jezelf? Reserveer dan een exclusieve bootsafari of een exclusieve bussafari.

Ja, dat kan! Je kunt een bolderkar huren bij de gasten service. Het huren van een bolderkar bedraagt €6,-.

De bolderkar dient na jouw dag avontuur in het Safaripark weer ingeleverd te worden bij gasten service. 

Het voeren van de dieren is niet toegestaan. Slechts op de aangegeven plaatsen mogen de daar aanwezige dieren worden gevoerd met voer afkomstig uit de voederautomaten die daar aanwezig zijn.

Picknicken is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde picknickplaatsen in het park. Geen zin om zelf van alles mee te nemen? Safaripark Beekse Bergen heeft 2 restaurants en verschillende kiosken, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Voor de veiligheid van onze dieren worden er geen huisdieren toegelaten. Hulphonden zijn wel toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. De bezoeker met hulphond heeft op de wandelroute géén toegang tot de doorloopvolières en de roofvogelsafari.

Vanaf 1 januari beschikt het Safaripark niet meer over een hondenkennel. Wel is er een hondenpension vlakbij het Safaripark gelegen (5 minuten). Daar hebben de honden een fijne plek, waar ze bovendien overdag los mogen lopen met andere honden indien gewenst.

Hondenpension de Wijde Akker, Akkerstraat 2 B, Biest Houtakker.

De spelregels:

Honden brengen              Dagelijks* 11.00 – 12.00 uur
honden halen                    Dagelijks* 17.30 – 20.00 uur

Prijs: € 13,- per hond, alleen contante betaalmogelijkheid.
Entingsboekjes moeten getoond worden.
Telefoonnummer: 013-5051371

*Het pension is op 1e en 2e kerstdag, oudejaarsdag, gesloten.

Op de autosafari bevind je jezelf tussen de dieren. De dieren kunnen onvoorspelbaar gedrag vertonen waardoor je schade aan je auto kunt oplopen. Het bezoek aan Safaripark Beekse Bergen geschiedt geheel op eigen risico.

Nee, helaas is dit niet toegestaan om de veiligheid van onze dieren te garanderen.

In het winterseizoen is het erg weersafhankelijk welke dieren wel/niet buiten zijn. Een aantal dieren kun je op de wandelroute in hun binnenverblijf bewonderen.

In Safaripark Beekse Bergen kan deze droom nu voor 1 of 2 dagen werkelijkheid worden. Je kunt een uniek arrangement reserveren, waarbij je een kijkje ‘backstage’ krijgt in het park en onder begeleiding leert hoe het is om zo’n dierverzorger te zijn. Er is een arrangement voor kinderen, voor volwassenen en voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een serieuze baan als dierenverzorger, kijk dan bij onze vacatures.

Entreebewijzen / online tickets

Een entreebewijs voor het Safaripark is altijd geldig voor alle safarimogelijkheden (auto-, bus-, boot- en wandelsafari), omdat de dieren verspreid zitten over de verschillende safari’s. Je kunt dus niet alleen een entreebewijs voor de autosafari kopen.

Als je met de auto naar het safaripark komt, heb je altijd een uitrijticket nodig. De uitrijticket is af te halen bij de Gastenservice van het Safaripark. Dit geldt ook voor gasten met een AttractiePas van Vakantiepark Beekse Bergen of van een ander Libéma-verblijfspark. Vanaf Vakantiepark Beekse Bergen rijdt er een Safari Shuttle naar Safaripark Beekse Bergen.

Bij de entree van het safaripark kunt je met VVV Cadeaubonnen betalen. VVV Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. In de restaurants en de winkels worden geen VVV Cadeaubonnen geaccepteerd.

Ja, de barcode op je ticket kan ook vanaf je smartphone of tablet gescand worden.

Je kunt een mail sturen naar receptiesafari@beeksebergen.nl. Vermeld daarin de naam waaronder de tickets besteld zijn en de datum waarop ze besteld zijn. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Op een combikaartje kunnen geen kortingsbonnen ingeleverd worden, aangezien een combikaartje al een kortingsactie is.

Op vertoon van je abonnement van een andere NVD-dierentuin krijg je korting bij de aankoop van je entreebewijs bij de kassa van het safaripark. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Parkeren

Ja, ook als je niet met een auto op safari gaat, heb je een uitrijticket nodig. Deze uitrijticket gebruik je bij de uitgang van het park.

Ja, ook als je met een auto op safari gaat, heb je een uitrijticket nodig. Deze uitrijticket gebruik je bij de uitgang van het park.

Je hoeft op een dag slechts 1 keer voor het parkeren te betalen. Ga je op één dag naar beide parken, dan betaal je voor de uitrijticket van het park dat je als eerste bezoekt. Bewaar bij aankoop van de uitrijticket je kassabon en bij het naar binnengaan van het andere park ontvang je nog een uitrijticket.

Mindervaliden

Rolstoelen zijn te leen tegen een betaling van € 50,00 borg bij de gastenservice van het safaripark.

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je kunt natuurlijk met een eigen auto gebruikmaken van de autosafari. Ook grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot en in de safaribus is de toegang echter wel beperkt.

In het Safari Restaurant (vlakbij de parkentree) en het Kongo Restaurant (achterin het park) zijn invalidentoiletten aanwezig.

Blindengeleide- of hulphonden zijn toegestaan, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. De bezoeker met hulphond heeft op de wandelroute géén toegang tot de doorloopvolières en bij de roofvogelshow. Bij het bezoek van de autosafari kan de hond ook helaas niet mee in de auto en mag de hond gratis in de kennel bij de gastenservice worden geplaatst. Hiervoor wordt een borg van €10,- gevraagd.

Ja, er is een speciaal tarief voor mindervaliden. Het tarief bedraagt €14,- per persoon voor zorginstellingen en mindervalide-personen met hun begleider. 

Faciliteiten

Bij de gastenservice, in beide restaurants en in de souvenirshop bij het Kongo Restaurant kun je met pin betalen. Bij de receptie kun je eventueel extra geld opnemen.

In het Safari Restaurant kun je kinderen verschonen. Daarnaast zijn er in beide restaurants kinderstoelen en magnetrons voor het opwarmen van melk aanwezig.

Safaripark Beekse Bergen heeft geen bagagekluisjes.

Abonnementen

Een abonnement is geldig vanaf de aanschafdatum tot het eind van de maand één jaar daarna.

Een Beekse Bergen Pas is persoonsgebonden en is dus voorzien van een recente pasfoto.

Je hoeft op een dag slechts 1 keer voor het parkeren te betalen. Ga je op één dag naar beide parken, dan betaal je voor de uitrijticket van het park dat je als eerste bezoekt. Bewaar bij aankoop van de uitrijticket je kassabon en bij het naar binnengaan van het andere park ontvang je nog een uitrijticket.

Je kunt je abonnement schriftelijk opzeggen via Gastenservice Safaripark Beekse Bergen, t.a.v. Abonnement, Beekse Bergen 31, 5081 NJ, Hilvarenbeek. Of via een e-mail naar receptiesafari@beeksebergen.nl

Zes weken voor afloop van je abonnement, krijg je van ons bericht dat je abonnement verloopt/verlengd wordt.

Indien je bij de aanschaf van je abonnement hebt gekozen voor een machtiging, wordt je abonnement automatisch verlengd. Abonnementen met een machtiging dienen één maand voor afloop van het abonnement schriftelijk opgezegd te worden.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je een duplicaat krijgen. Voor een duplicaat wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en op vertoon van het proces verbaal, waarin vermeldt staat de Beekse Bergen Passen vervreemd zijn, kun je kosteloos een duplicaat krijgen. Anders wordt voor een duplicaat € 5,00 in rekening gebracht.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Safaripark Beekse Bergen.

Contact

Speelland

Algemeen

De afstand is ongeveer 900 meter, dit is 10 minuten lopen.

Honden zijn op het park niet toegestaan. Het is wel mogelijk om de hond tijdelijk achter te laten in de kennel bij de receptie van het Safaripark. Hiervoor wordt een borg van € 10,- gevraagd. Blindengeleide- of hulphonden zijn wél toegestaan in het park, mits de begeleider een legitimatiebewijs en vaccinatieboekje van de hulphond kan tonen bij de kassa. 

Nee, fietsen zijn niet toegestaan in het park, ook kinderfietsjes en stepjes niet. Dit in verband met de veiligheid van overige bezoekers.

Nee, vissen is niet toegestaan in het park. Er zijn wel mogelijkheden om te vissen op het vakantiepark.

Picknicken is toegestaan in het park, behalve in het restaurant en op het terras van het restaurant.

Nee, er is een onbewaakte fietsenstalling bij Speelland Beekse Bergen. Je kunt hier je fiets stallen op eigen risico.

Faciliteiten

Ja, voor € 1,- kun je gebruikmaken van een kluisje op het park. Deze bevinden zich vlakbij de entree van het park. Helaas zijn op dit moment de kluisjes tijdelijk buiten gebruik wegens corona maatregelen. 

Nee, we hebben geen rolstoelen te leen of te huur.

Ja, zowel bij de kassa, winkel en horecalocaties kan gepind worden. Bij de kassa is het ook (in beperkte mate) mogelijk om extra geld op te nemen.

Ja, deze is te vinden in restaurant ‘De Kajuit’.

Ja, deze is dagelijks bemand en te vinden naast het restaurant.

Attracties

Nee, er zijn twee attracties waarvoor bijbetaald moet worden. De Minicars (€ 1,-) en de Kidcars (€ 2,-).

Het kan zijn dat een attractie tijdelijk buiten gebruik is in verband met een reparatie of wegens onderhoud. Tevens kunnen door weersomstandigheden attracties (tijdelijk) gesloten worden. Op rustige dagen zijn niet alle attracties geopend/bemand, een medewerker zal je graag van dienst zijn om tijdens je bezoek aan te geven hoe laat de attractie wordt geopend. Bovengenoemde geeft geen recht op restitutie van de entreeprijs, een vergoeding of andere compensatie.

Nee, er zijn attracties waar speciale voorwaarden voor zijn. Dit kan een leeftijdsgrens of een lengtevoorschrift zijn. Daarnaast geldt voor de waterattracties dat een zwemdiploma verplicht is.

Abonnement

Een abonnement is geldig vanaf de aanschafdatum tot het eind van de maand één jaar daarna.

Een Beekse Bergen Pas is persoonsgebonden en is dus voorzien van een recente pasfoto.

Je hoeft op een dag slechts 1 keer voor het parkeren te betalen. Ga je op één dag naar beide parken, dan betaal je voor de uitrijmunt van het park dat je als eerste bezoekt. Bewaar bij aankoop van de uitrijmunt je kassabon en bij het naar binnengaan van het andere park ontvang je nog een uitrijmunt.

Je kunt je abonnement schriftelijk opzeggen via Gastenservice Safaripark Beekse Bergen, t.a.v. Abonnement, Beekse Bergen 31, 5081 NJ, Hilvarenbeek. Of via een e-mail naar receptiesafari@beeksebergen.nl

Zes weken voor afloop van je abonnement, krijg je van ons bericht dat je abonnement verloopt/verlengd wordt.

Indien je bij de aanschaf van je abonnement hebt gekozen voor een machtiging, wordt je abonnement automatisch verlengd. Abonnementen met een machtiging dienen één maand voor afloop van het abonnement schriftelijk opgezegd te worden.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je een duplicaat krijgen. Voor een duplicaat wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en op vertoon van het proces verbaal, waarin vermeldt staat de Beekse Bergen Passen vervreemd zijn, kun je kosteloos een duplicaat krijgen. Anders wordt voor een duplicaat € 5,00 in rekening gebracht.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Speelland Beekse Bergen.

Contact

Vakantiepark

Algemeen

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de receptie. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt.

Klik hier voor meer informatie.

In enkele accommodaties en op sommige kampeervelden is op basis van beschikbaarheid één huisdier toegestaan.

Er is gratis WiFi beschikbaar op het park waar geen code voor nodig is.

Let op: bij de visstekken is er geen wifi aanwezig.

Gasten van het vakantiepark mogen gebruikmaken van de bowlingbaan en de horeca van het resort. Het zwembad is exclusief toegankelijk voor gasten die op het resort verblijven.

Reserveren en betalen

Je kunt ervoor kiezen om meteen te betalen via iDEAL of met een creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om de bevestiging per e-mail te ontvangen en daarna te betalen.

Ja, het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld de ligging van je accommodatie (aan het water/dichtbij het centrumgebouw etc.) of wil je graag een specifieke accommodatie kiezen via een nummer op de plattegrond? Dan kun je dit tijdens het boeken aangeven. Jouw voorkeur wordt vanaf € 25,- voor je vastgelegd (de definitieve prijs is afhankelijk van je verblijfsdatum en voorkeur). Kom je bij ons kamperen? Dan kun je jouw voorkeur voor deze kampeerplek doorgeven vanaf € 9,95. 

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 20,-. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde ligging van je accommodatie of een specifiek accommodatienummer, dan betaal je hier voorkeurskosten voor vanaf € 25,-.  Heb je de voorkeur voor een specifieke kampeerplek? Dan kun je jouw voorkeur voor deze kampeerplek doorgeven vanaf € 9,95. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling.

De aankomstinformatie, waaronder de AttractiePassen indien van toepassing, krijg je een paar dagen voor aankomst per e-mail toegestuurd indien je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling is voldaan. 

Bij Beekse Bergen kun je veel extra's bijboeken! Deze zijn te reserveren tijdens het maken van je boeking óf na je boeking via Mijn.Beeksebergen.nl.

Aankomst en verblijf

Op de dag van aankomst en vertrek kun je jouw auto parkeren op de centrale parkeerplaats van Vakantiepark Beekse Bergen. Het is mogelijk om zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek gebruik te maken van alle faciliteiten op het park en van de AttractiePas. 

Je kunt het Vakantiepark oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen. Per accommodatie/kampeerplek is er één auto toegestaan. Een eventuele tweede auto dien je op de parkeerplaats links naast de receptie te parkeren. Met uitzondering van de groepsjungalows; hier zijn 4 auto's toegestaan.

Je kunt het Vakantiepark oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen. Per accommodatie/kampeerplek is er één auto toegestaan. Een eventuele tweede auto dien je op de parkeerplaats links naast de receptie te parkeren. Met uitzondering van de groepsjungalows; hier zijn 4 auto's toegestaan.

Nee, vanaf 15.00 uur kun je de sleutel ophalen en de accommodatie in. Voor die tijd mag je al wel gebruikmaken van de faciliteiten op het vakantiepark.

Je mag dagbezoek ontvangen tijdens je verblijf. Dagbezoekers betalen geen entreetarief voor het Vakantiepark. Indien deze bezoekers gebruik willen maken van het zwembad of andere faciliteiten betalen ze hier uiteraard wel voor.

Gasten die blijven overnachten dienen te worden aangemeld bij de receptie, mits dit past binnen het maximale aantal personen dat in jouw accommodatie is toegestaan.

Logé vakantiehuizen:
- toeristenbelasting: € 2,20 p.p.p.n.
- bedlinnen vooraf bijgeboekt: € 4,95
- bedlinnen ter plaatse: € 6,00
- extra personen tarief (wordt berekend bij de receptie)

Logé kamperen:
- toeristenbelasting: € 2,20 p.p.p.n.
- toeslag extra personen: € 7,00 p.p.p.n.

Voor vakantiehuizen en vakantietenten normaal gesproken niet, maar wel rondom de feestdagen, zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Voor het Safari Resort kun je ook op woensdag aankomen of vertrekken. Kampeerders kunnen daarnaast dagelijks aankomen/vertrekken.

De inchecktijd voor de camping is 13:00 uur en de uitchecktijd is 11:00 uur.

Faciliteiten

Er zijn geen kosten verbonden aan midgetgolfen en tafeltennissen op Vakantiepark Beekse Bergen. Er zijn gratis midgetgolfsticks en tafeltennisbatjes af te halen bij de infoshop (in de Afrika Club) van Vakantiepark Beekse Bergen.

Bij de Spar op Vakantiepark Beekse Bergen kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Voor lunch of diner ben je welkom in restaurant Kaapstad. Het is daarnaast mogelijk om een lekkere en snelle maaltijd af te halen bij snackbar Peusselhappie. Het is niet mogelijk om bestellingen van boodschappen, lunch en/of diner op rekening te plaatsen. Er dient dus afgerekend te worden.

Nee, er is in de accommodaties (m.u.v. de tenten en blokhutten) enkel een magnetron aanwezig zonder ovenfunctie.

In de accommodaties is een filter apparaat aanwezig.

Ja, dat mag! Je mag de gehele aankomst- en vertrekdag gebruikmaken van de AttractiePas. Deze wordt digitaal opgestuurd indien je de betaling hebt voldaan en het volledige reisgezelschap hebt ingevuld. De digitale AttractiePas is de gehele dag te gebruiken, dus breng bijvoorbeeld vast een bezoek aan het Safaripark voordat je de accommodatie in kunt. De accommodatie is vanaf 15.00 uur beschikbaar.

Je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen is inclusief bedlinnen, behalve wanneer je bij ons komt kamperen of verblijft in een bungalowtent. Daarnaast krijg je een welkomstpakket met o.a. afwasmiddel of vaatwastabletten. Handdoeken zijn niet inbegrepen, evenals bedlinnen voor een eventueel babybedje.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Vakantiepark Beekse Bergen.

Contact

Safari Resort

Algemeen

Helaas zijn ondanks alle maatregelen de processierupsen actief op ons park. We vragen je alert hierop te zijn. We zijn druk bezig met het verdere bestrijden van de processierupsen om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Eventuele meldingen van nesten kun je doen bij de receptie. Wij zijn niet aansprakelijkheid voor schade en/of overlast die de eikenprocessierups veroorzaakt

Klik hier voor meer informatie

Dierenwelzijn staat op de eerste plaats. Natuurlijk doet Beekse Bergen er alles aan om jou als gast zoveel mogelijk te laten genieten van het uitzicht op de dieren vanuit je accommodatie. Echter is het Nederlandse weer soms te koud voor de dieren en kunnen ze niet lang buiten blijven. De dieren gaan dan 's nachts, en soms overdag, naar hun verwarmde stal. De voedertijden van de dieren worden zoveel mogelijk over de dag verspreid. 

Als het sneeuwt of vriest kan het voor de dieren gevaarlijk zijn op de savanne. Ze kunnen bijvoorbeeld uitglijden. Als dit het geval is, zullen de dieren beperkt zichtbaar zijn. De rangers werken er dan hard aan om de waterpartijen ijsvrij te houden, zodat de dieren veilig buiten kunnen lopen. 

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan op het Safari Resort, omdat er zo veel dieren dichtbij de accommodaties verblijven. Huisdieren zijn wél toegestaan bij Vakantiepark Beekse Bergen.

Het Safari Resort beschikt over een uitgebreid glasvezelnetwerk. Alle accommodaties beschikken hierdoor over een eigen wifi-punt, waarmee snel en probleemloos internetgebruik gegarandeerd is.

Zeker, tijdens je verblijf in het Resort heb je met de gratis AttractiePas toegang tot zowel het Safaripark als Speelland. Deze AttractiePas is geldig vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek tijdens de openingstijden van het park.

Ja, bij je verblijf in het Safari Resort ontvang je gratis een AttractiePas.

Vanuit bijna alle accommodaties is er zicht op de dieren. Verzeker jezelf van een fantastisch uitzicht door een Savanne Lodge of Savanne Lodge Plus te boeken. Deze zijn gelegen direct aan de savanne. De overige lodges zijn niet direct gelegen aan de savanne.

De dieren zullen op minimaal 15 meter afstand van de lodges verblijven. Je kan ze dus van heel dichtbij bewonderen, maar door bijvoorbeeld grachten die we creëren komen ze niet zó dichtbij. Het is absoluut veilig!

Gasten van het Safari Resort mogen gebruikmaken van de horeca en het zwembad van het vakantiepark.

Ja, er gaat een safaribus en safaritreintje van het resort naar Safaripark en Speelland Beekse Bergen. Daarnaast is er ook een speciale toegangsweg van het Safari Resort naar het Safaripark.

Reserveren en betalen

De AttractiePassen en de unieke pincode voor het betreden van de accommodatie worden enkele dagen voor aankomst per mail verstuurd.

Je kunt ervoor kiezen om meteen te betalen via iDEAL of met een creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om de bevestiging per e-mail te ontvangen en daarna te betalen.

Ja, het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld de ligging van je accommodatie (aan het water/dichtbij het centrumgebouw etc.) of wil je graag een specifieke accommodatie kiezen via een nummer op de plattegrond? Dan kun je dit tijdens het boeken aangeven. Jouw voorkeur wordt vanaf € 25,- voor je vastgelegd (de definitieve prijs is afhankelijk van je verblijfsdatum en voorkeur). Kom je bij ons kamperen? Dan kun je jouw voorkeur voor deze kampeerplek doorgeven vanaf € 9,95. 

Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 20,-. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde ligging van je accommodatie of een specifiek accommodatienummer, dan betaal je hier voorkeurskosten voor vanaf € 25,-.  Heb je de voorkeur voor een specifieke kampeerplek? Dan kun je jouw voorkeur voor deze kampeerplek doorgeven vanaf € 9,95. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling.

In het Safari Resort is het, naast maandag en vrijdag, ook mogelijk op woensdag aan te komen of te vertrekken. Het is niet mogelijk om hiervan af te wijken. Op sommige feestdagen zoals Pinksteren, Pasen en Kerst kunnen de aankomst- en vertrekdagen wel afwijken. Dit vind je dan terug in de 'Zoek & Boek'. 

Aankomst en verblijf

Gourmetten en fonduen is niet toegestaan in verband met de brandveiligheid. De veiligheid voor mens en dier staat bij ons voorop. Kosten voor het onnodig uitrukken van hulpdiensten; onder andere brandweer, worden rechtstreeks doorbelast. 

De toegangscode voor je accommodatie wordt op de dag van aankomst per sms aan je toegestuurd. Dit gebeurt alleen als je alle gastgegevens hebt aangevuld en de betaling hebt voldaan. Indien dit niet het geval is, kan je je toegangscode (samen met het welkomstpakket) opvragen bij de Guest Service in Karibu Town.

Je mag dagbezoek ontvangen tijdens je verblijf. Dagbezoekers betalen geen entreetarief. Indien deze bezoekers gebruik willen maken van faciliteiten, betalen ze hier uiteraard wel voor. 

Gasten die blijven overnachten dienen te worden aangemeld bij de Guest Service. Dit mag alleen als het maximale aantal personen dat in de accommodatie past niet wordt overschreden.

Logé accommodaties Safari Resort
- Extra personen tarief (wordt berekend bij de Guest Service)
- Toeristenbelasting: €2,20 p.p.p.n.

Je kunt het Safari Resort oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen.

Het is alleen toegestaan om met je auto naar je accommodatie te rijden op aankomst- en vertrekdagen om te laden en te lossen, op andere momenten is het park autoluw. Parkeren is toegestaan op de centrale parkeerplaats. Bij rolstoelvriendelijke lodges is er wel een parkeergelegenheid, waar je met één auto bij de lodge mag parkeren.

Je verblijf in Safari Resort Beekse Bergen is inclusief bedlinnen en opgemaakte bedden. Daarnaast krijg je een handdoekenpakket en welkomstpakket.

Je kunt op je aankomstdag inchecken om 16.00 uur. Voor je aankomst ontvang je een unieke code die je toegang geeft tot het park en je accommodatie. Om in te checken hoef je dus niet meer langs de receptie, maar dit mag vanzelfsprekend wel. Bij de Guest Service in de market van Karibu Town kun je voor al je vragen terecht bij één van de medewerkers. Op je vertrekdag heb je tot 10.00 uur beschikking over je accommodatie.

Faciliteiten

In de Guest Service & Market van Safari Resort Beekse Bergen kun je terecht voor verse broodjes en overige kleine boodschappen. Voor lunch en diner ben je welkom in restaurant Moto. Het is daarnaast mogelijk om pizza te laten bezorgen in je accommodatie. Het is niet mogelijk om bestellingen van boodschappen, lunch en/of diner op rekening te plaatsen. Er dient dus direct afgerekend te worden. 

Ja, dat mag! Je mag de gehele aankomst- en vertrekdag gebruikmaken van de AttractiePas. Deze wordt digitaal opgestuurd indien je de betaling hebt voldaan en het volledige reisgezelschap hebt ingevuld. De digitale AttractiePas is de gehele dag te gebruiken, dus breng bijvoorbeeld vast een bezoek aan het Safaripark voordat je de accommodatie in kunt. De accommodatie is vanaf 16.00 uur beschikbaar.

Je kunt het Safari Resort oprijden door middel van kentekenherkenning. Wanneer je jouw kenteken hebt doorgegeven in 'Mijn Beekse Bergen', dan zal de slagboom automatisch openen.

Het is alleen toegestaan om met je auto naar je accommodatie te rijden op aankomst- en vertrekdagen om te laden en te lossen, op andere momenten is het park autoluw. Parkeren is toegestaan op de centrale parkeerplaats. Bij rolstoelvriendelijke lodges is er wel een parkeergelegenheid, waar je met één auto bij de lodge mag parkeren.

In de accommodatie is een koffieapparaat van Puro aanwezig. In dit apparaat gaan enkel koffiecups van Puro. Een aantal cups zijn aanwezig in de accommodatie. In geval dat je hier een aanvulling op wilt, kun je extra cups kopen in de Market. Je vindt de Market in het centrumgebouw 'Karibu Town'.

In de accommodatie (m.u.v. de safaritenten) is een combimagnetron aanwezig met een ovenfunctie.

Bij een accommodatie in het Safari Resort is het bedlinnen, een handdoekenpakket (bestaande uit een grote en kleine handdoek p.p.) en de keukenhanddoeken aanwezig. Wanneer je een babybedje reserveert is het bedlinnen hiervoor ook aanwezig. Je hoeft hiervoor dus niks mee te nemen, tenzij je extra dekens wenst.

De Safaritenten beschikken over één verwarming. Deze vind je in het woongedeelte van de tent. In de slaapkamers hangt geen verwarming. Mocht het dus kouder zijn 's nachts, dan kun je zelf bepalen of je extra dekens mee wilt nemen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met Safari Resort Beekse Bergen.

Contact