Beekse Bergen Cadeaukaart

Geef een onvergetelijk avontuur cadeau!

Met de Beekse Bergen Cadeaukaart geef of ontvang je een bijzondere beleving. Kom op safari in het Safaripark en spot de ‘Big Five’. Ontdek de uitgestrekte savannes, stap aan boord van de Bootsafari of bewonder de dieren vanuit je eigen auto op de Autosafari.

Nu bestellen

Waar kan ik de Beekse Bergen Cadeaukaart voor gebruiken?

De Beekse Bergen Cadeaukaart is op te waarderen voor een bedrag tussen de € 5,- en € 150,-. Je kunt de cadeaukaart online inwisselen tijdens het bestellen van entreetickets voor het Safaripark. Op dit moment kun je de cadeaukaart in het Safaripark enkel inwisselen bij de entree. Je kunt jouw entreetickets dus ook op de dag van bezoek bij de entree van het Safaripark aanschaffen met de Beekse Bergen Cadeaukaart.

Heb jij nog een (oude) leeuwen cadeaucheque, cadeau abonnement of een Gamedrive cadeaucheque thuis liggen?

De leeuwen cadeaucheque, het cadeau abonnement en de Gamedrive cadeaucheque kunnen voorlopig nog worden ingeleverd bij de benoemde inwisselpunten.

Leeuwen cadeaucheque: entreeprijs, horeca, souvenirshop of voor het afsluiten van een abonnement. De cheque is tot 3 jaar na uitgiftedatum geldig.

Cadeau abonnement: het cadeau abonnement is tot 48 maanden na uitgiftedatum te verzilveren. Het abonnement gaat in op het moment dat de cadeau-ontvanger het inschrijfformulier inlevert bij de gastenservice. 

Gamedrive cadeaucheque: ontvanger kan zelf een moment plannen voor de Gamedrive. Dit dient minimaal 7 werkdagen van te voren gereserveerd te worden.

Voor vragen en reserveren neem contact op met: 088-9000398 of via info@libemafunfactory.nl