Beekse Bergen Cadeaukaart

Geef een onvergetelijk avontuur cadeau!

Met de Beekse Bergen Cadeaukaart geef je een bijzondere beleving cadeau. Ga op safari in het Safaripark en spot de ‘Big Five’. Ontdek de uitgestrekte savannes, stap aan boord van de bootsafari of bewonder de dieren vanuit je eigen auto tijdens de autosafari. Of kies voor een onvergetelijk verblijf op één van de verblijfslocaties in Beekse Bergen.

Vandaag besteld is de volgende werkdag verstuurd.

Nu bestellen

Waar kan ik de Beekse Bergen Cadeaukaart voor gebruiken?

De Beekse Bergen Cadeaukaart is op te waarderen voor een bedrag tussen de €5,- en €350,-. Je kunt de cadeaukaart gebruiken als betaalmiddel voor entreetickets en abonnementen voor het Safaripark en Speelland. Ook kan de cadeaukaart gebruikt worden voor het boeken van een verblijf bij het Lake Resort, Safari Resort of het Safari Hotel. Daarnaast kan de Beekse Bergen Cadeaukaart ook ingewisseld worden bij diverse horeca en shops van Beekse Bergen.

Heb jij nog een (oude) leeuwen cadeaucheque, cadeau abonnement of een Gamedrive cadeaucheque thuis liggen?

De leeuwen cadeaucheque, het cadeau abonnement en de Gamedrive cadeaucheque kunnen voorlopig nog worden ingeleverd bij de benoemde inwisselpunten.

Leeuwen cadeaucheque: entreeprijs, horeca, souvenirshop of voor het afsluiten van een abonnement. De cheque is tot 3 jaar na uitgiftedatum geldig.

Cadeau abonnement: het cadeau abonnement is tot 48 maanden na uitgiftedatum te verzilveren. Het abonnement gaat in op het moment dat de cadeau-ontvanger het inschrijfformulier inlevert bij de gastenservice. 

Gamedrive cadeaucheque: ontvanger kan zelf een moment plannen voor de Gamedrive. Dit dient minimaal 7 werkdagen van te voren gereserveerd te worden.

Voor vragen en reserveren neem contact op met: 088-9000398 of via info@libemafunfactory.nl