Brew@theZoo

Brew@theZoo is geen ‘gewoon’ bierevenement… Het is er een tussen brullende leeuwen en nieuwsgierige giraffen. Geniet van een avond met de lekkerste bieren, hapjes en muziek. Met meer dan 200 bieren van meer dan 50 topbrouwerijen is er meer dan genoeg te proeven. Ben jij er (weer) bij op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024?

Profiteer van groepskorting als je met meer dan 20 personen naar Brew@theZoo komt!

Bestel reguliere Brew@theZoo tickets    Info & tickets voor groepen

Praktische informatie

 • Datum: 28 en 29 juni 2024 
 • Tijd: 17:30-22:30 uur 
 • Prijzen:
  - Vrijdag: €42,50 p.p.
  - Zaterdag: €47,50 p.p.
  - Brew(x)perience: €85,- p.p. (vrijdag- én zaterdagavond)
 • Leeftijd: 18+, kinderen niet toegestaan 
 • Beperkte beschikbaarheid!

Meer dan genoeg te proeven

Proef ruim 200 bieren van meer dan 50 brouwerijen. Je eigen Brew@theZoo proefglas’24 kun je verspreid over het hele park laten vullen met zowel speciaal-als 0.0 bieren van binnen- en buitenlandse bierbrouwerijen. Geniet van fris wit, bitter blond, complexe tripels, fruitige ciders, karakteristieke IPA’s of kruidige quadrupels.

Bekijk deelnemende brouwerijen

Ontdek meer mogelijkheden

Northern Corridors Project

Beekse Bergen en Stichting Wildlife zetten zich samen met Save the Elephants in voor de Afrikaanse olifanten in het wild. Voor het Northern Corridors Project wil Beekse Bergen 60.000 euro in gaan zamelen. Met de aanschaf van een ticket voor Brew@theZoo draag jij ook bij aan dit project! Van ieder Brew@theZoo ticket wordt er namelijk €1,- gedoneerd. Ook is het mogelijk om tijdens het event munten te doneren. Meer weten over het project of de andere donatiemogelijheden?

Ontdek meer

Ervaringen bezoekers Brew@theZoo

Veelgestelde vragen

Een ticket voor Brew@theZoo is inclusief unieke avondtoegang tot Safaripark Beekse Bergen, 7 munten voor speciaalbieren en het lekkerste eten, je eigen Brew@theZoo proefglas '24 én goodiebag, de wandel-, bus- en bootsafari, gratis parkeren, heel veel Afrikaanse wilde dieren en allerlei entertainment; van biersommelier tot livemuziek. Ook ontvang je 20% korting op een overnachting op 28 of 29 juni 2024 op het Safari Resort of Lake Resort.

Tijdens Brew@theZoo krijg je je eigen Brew@theZoo ‘24 proefglas. Deze kun je door meer dan 50 topbrouwerijen laten vullen met meer dan 200 verschillende speciaalbieren verspreid over het hele park. Het glas dient dus meegenomen te worden tijdens de wandel-, bus- en bootsafari. Het glas krijg je bij binnenkomst en mag je na afloop meenemen naar huis.

Tussen Safaripark Beekse Bergen en Tilburg Centraal Station zal er pendelvervoer worden ingezet. Om hier gebruik van te maken dien je vooraf een pendelvervoer ticket te kopen. Een pendelvervoer ticket kost 15 euro en kun je bestellen in de shop waar je ook je tickets bestelt. Heen vertrekt de bus tussen 17:15 en 18:15 en terug tussen 22:15 en 23:15 uur. De bussen vertrekken wanneer ze vol zijn. Naast het pendelvervoer vanaf het station, is Safaripark Beekse Bergen goed te bereiken per auto, fiets of OV. Bekijk hier de route omschrijving.

Tijdens Brew@theZoo kun je meer dan 200 speciaalbieren proeven van meer dan 50 topbrouwerijen. Daarnaast zijn er allerlei lekkere hapjes verkrijgbaar. Ook aan de veganist en vegetariër wordt gedacht. Bij binnenkomst ontvang je 7 munten; voor speciaalbieren en food. Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen.

Na afloop van het evenement kun je je munten doneren aan Save the Elephants. Het is niet mogelijk om overgebleven munten weer terug in te wisselen voor geld.

Met de munten kun je meer dan 200 speciaalbieren proeven. Ook zijn er voor de niet speciaalbier drinkers non-alcoholische én glutenvrije dranken. Daarnaast zullen er een aantal reguliere horecapunten open zijn met bijvoorbeeld wijn en frisdrank.

Ja, je ontvangt een special edition Brew@theZoo '24 proefglas die na afloop van het evenement mee naar huis genomen mag worden. 

Tijdens Brew@theZoo proef je meer dan 200 speciaalbieren van meer dan 50 topbrouwerijen tussen de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen. Ontdek hier welke brouwerijen deelnemen aan Brew@theZoo en kom alvast meer te weten over de brouwerijen en hun bieren.

Extra Brew@theZoo munten kun je bij een van de vier kassapunten bijkopen. Dit kan d.m.v. pinbetaling en contante betaling.

Op de unieke safariroutes ontmoet je meer dan 100 verschillende diersoorten, met ieder een eigen verhaal en gewoontes. Terwijl de ene diersoort heel de nacht buiten blijft zal de andere wellicht al wat eerder zijn bedje opzoeken. Een aantal dieren kun je op de wandelroute ook in hun binnenverblijf bewonderen. Bekijk hier alvast een kleine selectie van onze prachtige dieren.  

In verband met het schenken van alcohol is het niet mogelijk om tijdens Brew@theZoo het park te ontdekken per auto. Trek daarom je wandelschoenen aan of geniet van een ontspannen bootsafari. Het is ook mogelijk om samen met een ranger op bussafari te gaan. 

Er zullen allerlei verschillende hapjes te verkrijgen zijn tijdens Brew@theZoo. Proef lekkere piccolini’s, proost met bierbitterballen en nachos of geniet van een broodje pulled pork. Uiteraard wordt er ook aan de vegetariër gedacht. In het programaboekje dat je bij je bezoek ontvangt kun je zien welke hapjes waar verkrijgbaar zijn. 

Bij Beekse Bergen zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden. Blijf na Brew@theZoo met 20% korting overnachten op het Safari Resort of Lake Resort en geniet langer van Beekse Bergen. Ook krijg je korting op je Brew@theZoo ticket als je komt overnachten tijdens het event. Lees hier meer over de korting op het overnachten en tickets.

Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot Safaripark Beekse Bergen op vrijdag 28 of zaterdag 29 juni 2024 van 17:30 tot 22:30 uur. Bezoekers die overdag het park bezoeken hebben toegang tot 17:00 uur. Een dagticket geeft dus geen toegang tot Brew@theZoo. Andersom geldt hetzelfde.

Toegang tot Brew@theZoo is niet bij je abonnement inbegrepen. Voor abonnementhouders geldt wel een speciaal kortingstarief op vrijdag van €39,-. Bestel hier je ticket.

Als verblijfsgast ben je van harte welkom om Brew@theZoo te bezoeken. Wel dien je daarvoor tickets aan te schaffen. Op vrijdagavond geldt speciaal voor verblijfsgasten een kortingstarief van €39,-. Bestel hier je tickets. 

Safaripark is op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot het park van 17:30 tot 22:30 uur.

Leuk dat je overweegt om met jouw bierbrouwerij deel te nemen aan Brew@theZoo! Wanneer je een mail stuurt naar gastenservicesafaripark@beeksebergen.nl met informatie over jouw brouwerij en biersoorten nemen we vanuit daar verder contact met je op.

Brew@theZoo start om 17:30 uur en eindigt om 22:30 uur.

De minimumleeftijd voor Brew@theZoo is 18 jaar. Nog geen 18 jaar? Dan is het helaas niet toegestaan het evenement te betreden.