Stippel je eigen route uit

Plattegrond Safaripark Beekse Bergen

Begin je avontuur te voet tijdens een wandelsafari, ga samen met een ranger op reis tijdens de leerzame bussafari, ontspan tijdens een onvergetelijke reis over het water of ga zelf op avontuur in je eigen auto. De volgorde bepaal je zelf!

Voorzieningen

Eten, drinken en shops

In het Safaripark vind je diverse restaurants, picknickplaatsen, frietkiosken en souvenirshops. Bekijk de plattegrond voor de ligging van alle horecapunten.

EHBO

Voor eerstehulpverlening in Safaripark Beekse Bergen kun je terecht bij het Safariplein, het Afrikadorp en het Kongoplein.

Betalingsmogelijkheden

  • Pinpas
  • VISA-card
  • Mastercard (alleen bij entree)

Huisdieren

Voor de veiligheid van onze dieren worden er geen huisdieren toegelaten in het park.

Hulphonden

Hulphonden zijn toegestaan in het Safaripark, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de gastenservice. Het is echter niet toegestaan om met een hulphond de doorloopvolières en roofvogelsafari te betreden.

Mindervaliden

Het Safaripark is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk, op de safariboot en in de safaribus is de toegang echter wel beperkt. Je kunt natuurlijk met een eigen auto op autosafari. Bij de Gastenservice kun je een rolstoel lenen op basis van beschikbaarheid.