Korting op je volgende
 vakantie

Herhalingskorting bij Beekse Bergen

Heb je een geslaagde vakantie gehad? Kom dan binnen een jaar terug naar het Safari Hotel Beekse Bergen, Lake Resort Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen en ontvang tot maar liefst 25% herhalingskorting! Bekijk hieronder de deelnemende accommodaties/hotelkamers inclusief de beschikbaarheid.

Voorwaarden herhalingskorting

Let op: vul in het vouchercodeveld jouw vouchercode in om jouw persoonlijke aanbiedingen te bekijken. Indien je een e-mail hebt ontvangen waarin jou het recht op een herhalingskorting is toegezegd, maar je hebt in die e-mail geen vouchercode ontvangen, neem dan contact op met ons Contact Center

  • De herhalingskorting is op hetzelfde park geldig als je al eens bent verbleven in de afgelopen 3 maanden en is niet geldig voor een nieuw verblijf op een van de andere vakantieparken van Libéma.
  • Geldt alleen als er binnen 3 maanden na vertrek wordt geboekt en de aankomst binnen een jaar is.
  • Geldt niet voor reserveringen langer dan 14 dagen.
  • Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Wanneer je tijdens het vorige verblijf verbleef in één accommodatie en in jouw nieuwe boeking twee accommodaties boekt, geldt de korting maar op één accommodatie.
  • Je kan jouw persoonlijke vouchercode eenmalig verzilveren. De korting wordt na verificatie direct toegepast. Je verzilvert je vouchercode direct bij het plaatsen van een (provisionele) reservering.
  • De actie is niet op alle aankomstdata en accommodatie types geldig. Na het invoeren van je vouchercode zie je onderstaand de beschikbare accommodaties en data.

 

 

Bekijk jouw persoonlijke aanbieding

Heb je een voucher- of cadeaubon van ons ontvangen?
Vul deze dan hier in om jouw aanbieding te verzilveren.

Vakanties zoeken