Extra voordelig kamperen

Korting met de ACSI CampingCard

Wanneer je in het bezit bent van de ACSI CampingCard, ben je bij het boeken van een kampeervakantie bij Lake Resort Beekse Bergen extra voordelig uit. Met de CampingCard betaal je namelijk slechts € 17 per nacht voor een Standaard kampeerplaats. Start je vakantie extra aangenaam!

Kampeervoorzieningen

Als kampeerder kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het Lake Resort, zoals de moderne sanitaire voorzieningen, de camperservice of de wasserette. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een AttractiePas bij te boeken.

Logés uitnodigen?

Wil je bezoekers uitnodigen om samen een dagje activiteiten te beleven? Bezoekers hebben gratis toegang tot het Lake Resort. Als de logés blijven overnachten betalen zij het overnachtingstarief bij de receptie.

Reserveren?

Neem telefonisch contact op met ons Contact Center via 088-9000360.

Voorwaarden

  • Je dient voorafgaand aan je bezoek een campingplaats te reserveren. Zonder reservering heb je geen toegang tot het park. 
  • De prijzen zijn inclusief kampeerplaats voor twee personen, bezet met maximaal één kampeerunit, inclusief voortent en één bijzettent. Je mag maximaal één auto (indien mogelijk) en één huisdier (gratis) mee te nemen.
  • De korting geldt alleen over het kampeertarief incl. 2 personen. Een maximum van 6 personen per plaats is toegestaan.
  • Prijzen zijn exclusief verplichte, bijkomende kosten. De tarieven gelden per plaats (één per CampingCard) en zijn alleen geldig op vertoon van een geldige CampingCard bij de receptie bij aankomst en alleen binnen de geldende perioden en kampeervelden (op=op).
  • Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • De actie is alleen geldig wanneer gasten bij het maken van de reservering aangegeven hebben gebruik te maken van de CampingCard. Indien de gast bij aankomst geen geldige CampingCard kan overleggen, betalen zij alsnog het reguliere en geldende tarief.
  • De AttractiePas is exclusief en apart bij te reserveren tegen de geldende tarieven.