Genieten van voordeel

Voordeel met de gratis AttractiePas

Bij je verblijf in een vakantiehuis of safaritent op het Lake Resort, een accommodatie op het Safari Resort of bij een verblijf in het nieuwe Safari Hotel, ontvang je de gratis AttractiePas. Met de AttractiePas krijg je tijdens je gehele verblijf (ook tijdens je aankomst- en vertrekdag) onbeperkt toegang tot 6 dagattracties én korting op uitjes in de omgeving.

Wist je dat je na je vakantie met jouw AttractiePas nog een jaar lang profiteert van 25% korting op Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Luchtvaartmuseum Aviodrome, AquaZoo Leeuwarden en Klimrijk Brabant?

 

Kom je kamperen?

Ga je kamperen bij Lake Resort Beekse Bergen en wil je ook onbeperkt toegang tot bovenstaande dagattracties? Dan kun je de AttractiePas tegen betaling bijboeken. Zonder deze pas krijg je als kampeerder alleen gratis toegang tot Speelland Beekse Bergen. De AttractiePas is los te boeken via Mijn Beekse Bergen.

Kosten AttractiePas kampeerplaatsen Vooraf bijboeken Ter plaatse
Verblijf van 1 t/m 7 nachten € 25 p.p. € 30 p.p.
Verblijf van 8 t/m 14 nachten € 30 p.p. € 35 p.p.
Verblijf van 15 t/m 21 nachten € 35 p.p. € 40 p.p.
Verblijf van 22 t/m 28 nachten € 40 p.p. € 45 p.p.

Voorwaarden AttractiePas

  • De AttractiePas is persoonsgebonden.
  • De AttractiePas is geldig tijdens het gehele verblijf (ook tijdens je aankomst- en vertrekdag)
  • De AttractiePas is geldig tijdens het gehele verblijf op het Lake Resort, Safari Resort en Safari Hotel.
  • Parkeren bij Safaripark en Speelland Beekse Bergen is voor gasten met een AttractiePas gratis door kentekenherkenning of het scannen van de AttractiePas. Bij de andere parken zijn parkeer/uitrijkosten niet inbegrepen.
  • De AttractiePas kun je alleen reserveren voor alle personen binnen de reservering.
  • De toegang tot de 6 dagattracties geldt alleen als het desbetreffende park geopend is. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van het betreffende attractiepark.
  • Na je verblijf kun je met jouw AttractiePas nog een jaar lang genieten van 25% korting op de entreeprijs van bovenstaande attractieparken.
  • Aangezien kinderen t/m 2 jaar standaard gratis toegang hebben tot de attractieparken ontvangen zij geen AttractiePas.