Kamperen op een Standaard kampeerplaats

  • hond toegestaan
  • elektra aansluiting
  • 100 m²
  • 1 parkeerplaats

Beleef een avontuurlijk leuke vakantie op één van de Standaard kampeerplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen. Geniet van een kampeervakantie met je eigen caravan, tent, vouwwagen, camper of andere kampeerunit. Een Standaard kampeerplaats is ongeveer 100m² groot en beschikt over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W). Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Vanaf de kampeerplaats kun je het vakantiepark op, waar je de Afrika Club vindt met daarin het overdekte Junglebad en Restaurant Kaapstad. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Sanitaire voorzieningen

Tijdens een verblijf op een Standaard kampeerplaats maak je gratis gebruik van de moderne sanitaire voorzieningen op het vakantiepark. Water, douches en toiletten vind je in de diverse sanitairgebouwen op het park. Wil je de hond mee op kampeervakantie nemen? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met één hond.

Ben je opzoek naar meer luxe? Kies dan voor een Comfort kampeerplaats met CAI-aansluiting of een Luxe kampeerplaats met CAI-aansluiting en eigen watertappunt.

AttractiePas tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Beekse Bergen heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van onder andere Safaripark Beekse Bergen genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, maar ook Dierenrijk en Zooparc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. Jungalow, Safaritent of Bungalowtent) van Beekse Bergen. Wanneer je op Vakantiepark Beekse Bergen verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

Bij te boeken