Kamperen op een Standaard kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  • 100 m²
  • 1 parkeerplaats

Beleef een avontuurlijk leuke vakantie op één van de Standaard kampeerplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen. Geniet van een kampeervakantie met je eigen caravan, tent, vouwwagen, camper of andere kampeerunit. Een Standaard kampeerplaats is ongeveer 100m² groot en beschikt over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W). Vanaf de kampeerplaats kun je het vakantiepark op, waar je de Afrika Club vindt met daarin het overdekte Junglebad en Restaurant Kaapstad.

Sanitaire voorzieningen

Tijdens een verblijf op een Standaard kampeerplaats maak je gratis gebruik van de moderne sanitaire voorzieningen op het vakantiepark. Water, douches en toiletten vind je in de diverse sanitairgebouwen op het park. Wil je de hond mee op kampeervakantie nemen? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

Ben je opzoek naar meer luxe? Kies dan voor een Comfort kampeerplaats met CAI-aansluiting of een Luxe kampeerplaats met CAI-aansluiting en eigen watertappunt.

Gratis wifi en voordelig naar dagattracties tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Beekse Bergen een paar dagen eropuit? Boek voordelig de AttractiePas erbij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Bij te boeken