Maak je vakantie onvergetelijk

Kom overnachten tijdens de zomervakantie

Wil je er even tussenuit in de zomervakantie? De ultieme zomer beleef je bij Beekse Bergen! Boek een accommodatie of kom kamperen in de bosrijke omgeving van het Lake Resort. Slaap tussen de dieren in het Safari Resort of in het Safari Hotel.

Safari Resort

Tussen de wilde dieren slapen? In het Safari Resort ontbijt je met uitzicht op giraffen en zebra's. Op zoek naar extra vermaak? In het centrumgebouw Karibu Town vind je alles wat je nodig hebt; Leef je uit op de bowlingbaan, ga lunchen of dineren bij restaurant Moto of ga op avontuur met Rangers Robin en Renee! Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid

Meer informatie

Safari Hotel

Overnachten in een luxe hotelkamer met uitzicht op dieren? Kom overnachten in het pas geopende Safari Hotel! Tijdens je verblijf kun je culinair genieten in centrumgebouw Hogon House. Daarnaast mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van het Safari Resort en Lake Resort. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

Meer informatie

beekse_bergen_safari_hotel_savanne_room_interieur.jpg

Lake Resort

Tijdens je verblijf op Lake Resort Beekse Bergen is er van alles te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan het naastgelegen Safaripark, zwemmen in het overdekte zwembad, meedoen met de activiteiten van het animatieteam of heerlijk komen dineren in restaurant Labadi. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

Meer informatie

Vakanties zoeken