Spectaculaire speelfun en spetterende waterpret

Spelen in Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Bericht over blauwalg
In Speelland en in Vakantiepark Beekse Bergen is blauwalg aangetroffen. De omgevingsdienst heeft de situatie met 'negatief zwemadvies' bestempeld. Dit betekent dat het niet verstandig is om het water te betreden. De waterattracties van Speelland die in contact staan met het Victoriameer zijn dan ook gesloten (m.u.v. de waterfietsen). Gelukkig biedt Speelland nog veel meer speel- en waterplezier! Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Hou dan de pagina van zwemwater.nl in de gaten en zoek naar 'Beekse Bergen'. 

Dagtickets

In Speelland is zoveel te doen, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Ontdek alle attracties met een dagticket en haal alles uit je bezoek!

Abonnementen

Wil je niet één keer, maar 100 keer van de glijbaan? Krijg je geen genoeg van de waverider? Geniet altijd van Speelland met een jaarabonnement!

Prijzen

Kinderen tot drie jaar mogen Speelland gratis bezoeken en volwassenen profiteren van aanbiedingen. Ontdek het uitgebreide aanbod aan prijzen en arrangementen. 

Bekijk alle prijzen

Op safari in de buggybaan

Met hoge snelheid van de Aquashuttle

Bots er op los