Spelen was nog nooit zo leuk

Plattegrond Speelland Beekse Bergen

Begin jij je avontuur op het strand of in een van de vele attracties? Waar je ook begint of eindigt, de plattegrond helpt je verder! Waar ren jij als eerst naartoe?

Speelland Beekse Bergen is op dit moment helaas gesloten. Het nieuwe seizoen start naar verwachting op 1 april 2021.

Voorzieningen

Eten, drinken en shop

Verspreid over het park zijn er diverse horecagelegenheden en een shop. Op het terras van Tito's Totum zijn diverse picknickplaatsen.

EHBO

Voor eerstehulpverlening in Speelland Beekse Bergen kun je op drukke dagen terecht bij de permanent bemande EHBO-post naast het restaurant. Op andere dagen kun je terecht bij een van de medewerkers van Speelland.

Betalingsmogelijkheden

  • Contant
  • Pinpas
  • VISA-card
  • Mastercard

Huisdieren

Huisdieren zijn op het park niet toegestaan. Het is wel mogelijk om je hond tijdelijk achter te laten in de kennel bij de receptie van het Safaripark, waar huisdieren voorzien worden van water. Hiervoor wordt een borg van €10,00 gevraagd.

Hulphonden

Hulphonden zijn toegestaan in Speelland, mits de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen bij de kassa.

Mindervaliden

Speelland is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een invalidentoilet aanwezig. De attracties zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers.