Genieten in Beekse Bergen

Het leukste dagje dierentuin

Zin in een dagje dierentuin? Safaripark Beekse Bergen is niet zomaar een dierentuin zoals je deze kent in Nederland. Ga samen op de meest onvergetelijke safari's en ontdek de meest bijzondere diersoorten. Elke safari is uniek en de volgorde bepaal je zelf. Welke safari ga jij als eerste doen?

De leukste dierentuin ervaring van Nederland

Voor een bijzondere dierentuin hoef je geen verre reis te maken. Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Het Safaripark is uniek in Nederland (en daar buiten). Je loopt niet zomaar door een dierentuin maar gaat op een echte safari door de natuur. Hierbij kom je oog in oog te staan met onze wilde dieren. Ben je klaar om een leerzame en unieke reis door de wereld van de Beekse Bergen te maken?

Ontdek het safaripark

Door de dierentuin met de auto?

Safaripark Beekse Bergen is niet zomaar een dierentuin. Bij Safaripark Beekse Bergen heb je de keuze uit de meest indrukwekkende safari's. Je kunt zelfs met je eigen auto door de dierentuin rijden tijdens onze unieke autosafari! Ook kun je de uitgestrekte vlaktes te voet verkennen, stap je in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan je tijdens een prachtige boottocht. Elke safari is uniek en de volgorde bepaal je zelf. De vier typen safari's zijn bij de entreeprijs inbegrepen!

Bekijk alle safari's

De meest bijzondere dierentuindieren

Tijdens de verschillende safari's maak je kennis met de meest bijzondere dierentuindieren. Van de bekende dieren uit de dierentuin tot de minder bekende soorten, tijdens de unieke safariroutes ontmoet je meer dan 100 verschillende diersoorten! Ieder dier in ons park heeft zijn eigen verhaal en gewoontes. In het park kom je alles over jouw favoriete dieren te weten. Wil je onze prachtige dieren nu alvast beter leren kennen?

Maak kennis met onze dieren

Overnachten in een dierentuin

Heb je altijd al eens willen overnachten in een dierentuin? Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties, zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het Lake Resort en geniet van de prachtige bosrijke omgeving. Wie weet word jij wel wakker van een leeuwenbrul!

Blijf slapen

Routebeschrijving

Wist je dat Beekse Bergen goed bereikbaar is vanuit veel plaatsen? De reistijd vanuit Rotterdam, Utrecht, Nijmegen of Antwerpen naar het Safaripark is 60 minuten. Bekijk alvast onze routebeschrijvingen voor wanneer je met de auto of met het openbaar vervoer komt. 

Ontdek jouw route

Openingstijden

Bij Beekse Bergen kun je elke dag van het jaar genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen! Ontdek het dagprogramma (met o.a. de voederpresentaties, autosafari, wandelsafari, bussafari en bootsafari en plan je dagje uit.

Plan je bezoek

Kom je naar ons toe?

Wist je dat je met het entreeticket alle Safari's kunt doen; de wandelsafari, bootsafari, bussafari en autosafari? Ontdek de prachtige natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Bestel jouw dierentuinkaartjes alvast online met korting.

Bestel tickets