Ontdek onze natuur eens op een andere manier

Het Safaripark als locatie voor iedere bijeenkomst

Het Safaripark biedt tal van mogelijkheden als het gaat om bijeenkomsten. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende locatie, een teambuilding activiteit of een fantastisch kinderfeestje, in het Safaripark kan het allemaal! Ontdek de verschillende zalen en de mogelijkheden hieronder.

Zalen in het Safaripark

De Driehoek

De Driehoek heeft een open verbinding met het bezoekersgedeelte van het Safarirestaurant en  is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten, zoals ontvangst, lunch, borrel, barbecue, buffet, teamuitje, jubileum of vergadering. De ruimte biedt plaats voor 60 tot 70 gasten. Vanuit De Driehoek heb je een fantastisch uitzicht over de leeuwen en gorilla's.

 

m2 Aantal personen Locatie
85 60 - 70 Safarirestaurant

 

 

De Kleine Kraal

Deze ruimte is ideaal voor een vergadering, presentatie of andere kleinere bijeenkomsten. De Kleine Kraal biedt veel privacy en kenmerkt zich door het fraaie puntdak. Deze zaal leent zich uitstekend voor een vergadering, jubileum, personeelsfeestje, productlancering, presentatie, teamuitje, bruiloft of een ontvangst.

 

m2 Aantal personen Locatie
66 30 - 44 Safarirestaurant

 

 

De Klaskamer

De Klaskamer ligt middenin het Safaripark en is hierdoor een unieke locatie. In dit Afrikaanse klaslokaal verzorgen Rangers regelmatig lessen voor scholen. De authentieke uitstraling, houten meubilair en schoolbord maken het een unieke locatie. Van lunch tot barbecue en van schoolreisje tot familiefeest: De Klaskamer mag zeker niet worden overgeslagen.

 

m2 Aantal personen Locatie
90 28 Safaripark

 

 

Ontdek andere locaties in Beekse Bergen