8-persoons vakantiehuizen in Beekse Bergen

Op zoek naar de leukste accommodaties in Nederland voor 8 personen? De leukste 8-persoons vakantiehuizen vind je bij Beekse Bergen! Slapen tussen de dieren, overnachten in een moderne accommodatie of ervaar precies waar 'glamping' voor staat in een van de Safaritenten voor 8 personen. Deel deze unieke ervaring met jouw vrienden of familie tijdens het vrienden- of familieweekend. Kom jij overnachten in een van de unieke accommodaties? Dan krijg je ook nog gratis en onbeperkt entree tot Safaripark Beekse Bergen! 

Op zoek naar een 8-persoonsvakantiehuis?

De lodges zijn geschikt voor een verblijf met 8 personen. Beide lodges zijn voorzien van 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers inclusief sauna en een open leefkeuken. Deze ruimte is groot opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor 8 personen, zo kun je nog met zijn allen op de bank een film kijken of gezellig bijkletsen. Het terras heeft plek voor iedereen om lekker van het zonnetje te genieten of over de savanne uit te kijken naar de neushoorns, giraffen en zebra's. Geniet van de luxe die een vakantiehuis te bieden heeft. De Lodges op het Safari Resort zijn perfect voor een vakantie waar je lekker wilt uitrusten, maar ook een avontuurlijke en unieke ervaring zoekt. 

Of huur je liever een 8-persoons tent?

De Safaritenten zijn ideaal voor jouw 'glamping' vakantie. Ze zijn ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor 8 personen. De open leefkeuken zorgt voor een knus en luxe gevoel, maar binnen een stapje begeef jij je meteen in de Brabantse natuur. De Safaritenten hebben ruimte voor 8 personen in de verdeling van 2 ruime slaapkamers en een knusse bedstee voor 2 personen. De badkamer heeft een ruime douche en een moderne inrichting. De keuken bevat (zelfs in een tent) een koelkast met vriesvak, een Puro koffiemachine, een waterkoker, standaard keukeninventaris en een kookplaat. Van alle gemakken voorzien, middenin de Brabantse natuur. 

Wil je overnachten op het Safari Resort of het Lake Resort?

Wist je dat je de keuze hebt uit twee verschillende locaties om te overnachten? Bij Lake Resort Beekse Bergen overnacht je in een bosrijke omgeving aan het water. Wil je liever overnachten tussen de wilde dieren? Kies dan voor Safari Resort Beekse Bergen. Lees hier de verschillen over onze parken nog eens na.

Bekijk hier al onze 8-persoonsaccommodaties