Kamperen op een Back2Basic kampeerplaats met jouw eigen tent

  • Het ultieme vrijheidsgevoel
  • Centraal sanitair gebouw
  • Gelegen in de natuur en aan het water

Beleef een avontuurlijke en leuke vakantie op één van de Back2Basic kampeerplaatsen van Lake Resort Beekse Bergen. Geniet van een kampeervakantie met je eigen tent midden in de natuur en ga terug naar de basis. Een kampeervakantie op één van de Back2Basic kampeerplaatsen is geschikt voor maximaal 6 personen. Let op: het Back2Basic kampeerterrein is niet rolstoelvriendelijk en is niet geschikt voor campers, vouwwagens en caravans.

Voorzieningen

Tijdens een verblijf op een Back2Basic kampeerplaats maak je gratis gebruik van de centrale sanitaire unit. Water, douches, toiletten en stroom vind je in het sanitairgebouw op het Back2Basic terrein. Daarnaast is er een Hang Out waar je gezellig kunt samenkomen en waar ook stroompunten aanwezig zijn. Deel verhalen met elkaar vanuit een hangmat of zing liedjes. Geniet wanneer de avond valt van alle mooie verlichting in de bomen en kom helemaal tot rust. Overdag zin in iets actiefs? Start met een verfrissende duik in het Victoriameer of bij Etsi Pool of ga het Victoriameer op met een kano of met een sup board. 

Ben je opzoek naar meer luxe? Kies dan voor een Standaard kampeerplaats, Big Five Safaritent, Safaritent Stanley of Safaritent Livingstone.

Bewust kamperen

Bij Back2Basic sta je in verbinding met de natuur. Bewust omgaan met de natuur staat hier dan ook centraal. Het is belangrijk dat je geniet van de natuur en loskomt van de dagelijkse hectiek. Storend omgevingsgeluid willen we dan ook zoveel mogelijk vermijden, zodat je kunt genieten van geluiden die bij de natuur horen, zoals fluitende vogels. Het Back2Basic terrein is derhalve autovrij en enkel toegankelijk voor kampeerders met een tent. 

Inclusief onbeperkt toegang tot Speelland 

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

AttractiePas tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Lake Resort Beekse Bergen heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van onder andere Safaripark Beekse Bergen genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, maar ook Dierenrijk en Zooparc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. Jungalow, Safaritent of Bungalowtent) van Beekse Bergen. Wanneer je op Lake Resort Beekse Bergen verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

Geniet van de faciliteiten van het Lake Resort