Kamperen op een Back2Basic kampeerplaats

  • Het ultieme vrijheidsgevoel
  • Centraal sanitair gebouw
  • Gelegen in de natuur en aan het water

Beleef een avontuurlijke en leuke vakantie op één van de Back2Basic kampeerplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen. Geniet van een kampeervakantie met je eigen tent midden in de natuur en ga terug naar de basis. 

Voorzieningen

Tijdens een verblijf op een Back2Basic kampeerplaats maak je gratis gebruik van de centrale sanitaire unit. Water, douches, toiletten en stroom vind je in het sanitairgebouw op het Back2Basic terrein. Daarnaast is er een Hang Out waar je gezellig kunt samenkomen en waar ook stroompunten aanwezig zijn. Deel verhalen met elkaar vanuit een hangmat of zing liedjes rondom de vuurplaats. Geniet wanneer de avond valt van alle mooie verlichting in de bomen en kom helemaal tot rust. Overdag zin in iets actiefs? Start met een verfrissende duik in het Victoriameer of bij het overdekte Junglebad. Ga daarna aan de slag in de Kitchen Garden, bereid een heerlijke maaltijd of ga het Victoriameer op met een kano of met een sup board. 

Ben je opzoek naar meer luxe? Kies dan voor een Standaard kampeerplaats, Big Five Safaritent, Safaritent Stanley of Safaritent Livingstone.

Bewust kamperen

Bij Back2Basic sta je in verbinding met de natuur. Bewust omgaan met de natuur staat hier dan ook centraal. Het is belangrijk dat je geniet van de natuur en loskomt van de dagelijkse hectiek. Storend omgevingsgeluid willen we dan ook zoveel mogelijk vermijden, zodat je kunt genieten van geluiden die bij de natuur horen, zoals fluitende vogels. Het Back2Basic terrein is derhalve autovrij en enkel toegankelijk voor kampeerders met een tent. 

Inclusief onbeperkt toegang tot Speelland 

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

AttractiePas

Op zoek naar nog meer avontuur? Boek dan de AttractiePas bij waarmee je toegang hebt tot Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon, Luchtvaartmuseum Aviodrome, AquaZoo Leeuwarden en Klimrijk Brabant.

Wat is er te doen?