Kamperen op een Comfort kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  •  TV aansluiting
  • 100 m²
  • 1 parkeerplaats

In de buurt van de Afrika Club, waar je onder andere Restaurant Kaapstad en het overdekte Junglebad vindt, liggen de Comfort kampeerplaatsen van Vakantiepark Beekse Bergen. Deze kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100m² en beschikken over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W), televisieaansluiting en één parkeerplaats. Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Geniet van een avontuurlijk leuke kampeervakantie met het hele gezin in jullie eigen caravan, vouwwagen, tent of andere kampeerunit. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Sanitaire voorzieningen op loopafstand

Dicht bij de Comfort kampeerplaatsen bevinden zich moderne sanitaire voorzieningen. Je vindt hier water, toiletten en douches. Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

Ben je opzoek naar iets meer luxe? Kies dan voor een Luxe kampeerplaats met eigen watertappunt.

AttractiePas tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Beekse Bergen een paar dagen eropuit? Boek voordelig de AttractiePas erbij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen.

Bij te boeken