Kamperen op een Comfort kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  •  TV aansluiting
  • 100 m²
  • 1 parkeerplaats

In de buurt van Ganvie Village, waar onder andere Restaurant Labadi en Etsi Pool zich bevinden, liggen de Comfort kampeerplaatsen van Lake Resort Beekse Bergen. Deze kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100m² en beschikken over een elektra-aansluiting van 10 ampère (2300 W), televisieaansluiting en één parkeerplaats. Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Geniet van een avontuurlijk leuke kampeervakantie met het hele gezin in jullie eigen caravan, vouwwagen, tent of andere kampeerunit. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Sanitaire voorzieningen op loopafstand

Dicht bij de Comfort kampeerplaatsen bevinden zich moderne sanitaire voorzieningen. Je vindt hier water, toiletten en douches. Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

Ben je opzoek naar iets meer luxe? Kies dan voor een Luxe kampeerplaats met watertappunt.

AttractiePas tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Lake Resort Beekse Bergen heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van onder andere Safaripark Beekse Bergen genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, maar ook Dierenrijk en Zooparc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. Jungalow, Safaritent of Bungalowtent) van Beekse Bergen. Wanneer je op Lake Resort Beekse Bergen verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

Bij te boeken

Geniet van de faciliteiten van het Lake Resort