Kamperen op een Luxe kampeerplaats

  • honden toegestaan
  • elektra aansluiting
  •  TV aansluiting
  • watertappunt
  • 100 m²
  • 1 parkeerplaats

Een Luxe kampeerplaats op Vakantiepark Beekse Bergen is de ideale kampeerplaats voor een zorgeloze kampeervakantie met je eigen caravan, vouwwagen, camper, tent of andere kampeerunit. Deze kampeerplaatsen beschikken over een 10 ampère (2300 W) stroompunt, een aansluiting op CAI (televisie) en eigen watertappunt. Ook is er gratis WiFi waar geen code voor nodig is. Je bent dus van alle gemakken voorzien. Op deze kampeerplaats zijn geen caravans/campers toegestaan met een tandem-as of met een lengte van meer dan 7,75m. 

Faciliteiten op loopafstand

Op loopafstand vind je de Afrika Club, met onder andere het overdekte Junglebad, Restaurant Kaapstad, het animatieteam, de supermarkt en snackbar Peuselhappie. Ook het Victoriameer en het speelveld bevinden zich in de buurt van de Luxe kampeerplaatsen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de moderne sanitaire voorzieningen op het park.

Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

AttractiePas tijdens je verblijf

Tijdens je kampeerverblijf op Vakantiepark Beekse Bergen heb je onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Wil je ook meerdere dagen van onder andere Safaripark Beekse Bergen genieten? Boek dan voordelig de AttractiePas* bij. Deze pas geeft je onbeperkt toegang tot diverse dagattracties waaronder het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, maar ook Dierenrijk en Zooparc Overloon.

*De AttractiePas is inbegrepen bij een verblijf in een accommodatie (bijv. Jungalow, Safaritent of Bungalowtent) van Beekse Bergen. Wanneer je op Vakantiepark Beekse Bergen verblijft met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je de AttractiePas bijboeken tegen een speciaal tarief.

Bij te boeken