Het grote genieten kan bijna beginnen!

Op deze pagina vind je alle informatie over je aankomst en verblijf in Safari Hotel Beekse Bergen. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 088-9000360 (maandag tot en met vrijdag van 08.30-18.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00-17.00 uur) of via info@libemafunfactory.nl

Voorafgaand aan je aankomst

Wij kijken uit naar jouw komst. Geef je ons de laatste gegevens nog door?

De unieke pincode voor het betreden van de accommodatie ontvang je, samen met de AttractiePassen, uiterlijk een dag voor aankomst per mail.

Aankomst

Inchecken? Dat hoeft bij ons niet meer! Voor je aankomst ontvang je een unieke pincode die je toegang geeft tot het park en je hotelkamer. Je hebt vanaf 15:00 uur* toegang tot je hotelkamer. Mocht je voor 15:00 uur arriveren, dan kun je al gebruikmaken van alle faciliteiten en de AttractiePas. Er is een bagageruimte bij de Guest Service, hier kun je je bagage tijdelijk neerzetten. Heb je vragen? Onze Guest Service in Hogon House staat voor je klaar!

*Indien je net voor of na een festivalweekend verblijft, dan kan de inchecktijd wijzigen.

In je accommodatie vind je:  

 • Opgemaakte bedden, handdoeken (een grote en kleine handdoek per persoon, handdoeken wissel op verzoek), badjassen (Savanne Suite), föhn & toiletartikelen. 

 • Professioneel Nespresso Zenius koffiemachine en waterkoker, koffiecapsules, thee, suiker en melk. Kopjes en glazen voor koffie, thee en water. Een mini-koelkast in de Savanne Room en koelkast met vriesvak in de Savanne Suite.

 • Kluisje, Smart TV, Smart control system met sfeersettings verlichting, klimaatbeheerssysteem, USB aansluitingen

Tijdens je verblijf

Bij je verblijf in Safari Hotel Beekse Bergen ontvang je de digitale AttractiePas. De AttractiePas is geldig vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek. Met de AttractiePas heb je tijdens je verblijf gratis onbeperkt toegang tot onder andere Safaripark Beekse Bergen. Bezoek je het Safaripark of Speelland Beekse Bergen? Dan kun je tijdens je verblijf onbeperkt gratis uitrijden op kenteken. Bij de andere parken zijn parkeer-/uitrijkosten niet inbegrepen.

Bij je boeking is het uitgebreide ontbijtbuffet inbegrepen. Geniet van diverse soorten brood, ruime keuze in beleg, warme gerechten, fruit, yoghurt en nog veel meer. Het ontbijtbuffet is dagelijks van 07:30 - 11:00 uur in het Amma Restaurant in Hogon House. Vooraf reserveren is niet nodig. Het is niet mogelijk om te ontbijten op de hotelkamer.

Je hotelkamer wordt dagelijks schoongemaakt. Mocht dit niet gewenst zijn kun je dit aangeven via het systeem in de kamer of bij de Guest Service. 

Heb je tijdens je verblijf nog vragen of extra hulp nodig, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij de Guest Service in Hogon House. We helpen je graag! Kijk voor de actuele openinsgtijden in de Beekse Bergen app. 

Op de dag van aankomst en vertrek mag je je auto kort parkeren bij de hotelkamer om je bagage in en uit te laden. Op de andere dagen is het park autovrij. Parkeer je auto dan op een van de centrale parkeerplaatsen speciaal voor gasten van het Safari Hotel (deel P10 of P12). Heb je een rolstoelvriendelijke kamer geboekt? Dan kun je parkeren bij je hotelkamer op de aangegeven plek.

Hogon House is het culinaire hart van het Safari Hotel. Hier kun je heerlijk komen ontbijten, dineren of borrelen met uitzicht op de savanne. 

 • Stel al je vragen bij de Guest Service
 • Bij Hogon Bar & Lounge kun je terecht voor lunch, borrel en een drankje. Binnen of op het grote terras met buitenbar.
 • Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in buffet & live cooking restaurant Amma. Hier kun je in de avond ook genieten van het dinerbuffet. 
 • Voor een fine dining à la carte diner kun je terecht bij restaurant Nommos. Bij mooi weer ook met terras.

Karibu Town is het bruisende centrum van het Safari Resort. Hier vind je allerlei faciliteiten en voorzieningen. Zowel voor kinderen als volwassenen is hier genoeg te beleven! 

Als je verblijft in het Safari Hotel mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van Karibu Town op het Safari Resort:

Vanaf het Safari Hotel is het ongeveer 10 minuten lopen naar Karibu Town, volg de bordjes Karibu Town om bij het centrumgebouw te komen.

In Ganvie Village, het bruisende centrum van Lake Resort, beleef je Afrika op unieke wijze. Waan je in een authentiek vissersdorp omgeven door bijzondere natuur.

Als je verblijft in het Safari Hotel mag je ook gebruik maken van de faciliteiten in Ganvie Village:

Vanaf het Safari Hotel is het 1,9 kilometer naar het naastgelegen Lake Resort. Volg de bordjes Lake Resort/Ganvie Village om bij het centrumgebouw te komen. Je kunt je auto parkeren bij parkeerplaats Ganvie Village.

Wandelen naar Safaripark Beekse Bergen 
Het is mogelijk om te voet naar het Safaripark te gaan. Er zijn twee verschillende routes: 1. Via de hoofdentree van het Safaripark. 2. Via een speciale route over het Safari Resort die uitkomt bij de leeuwen in het Safaripark. Deze routes staan aangegeven op de plattegrond.

Vervoer naar Safaripark en Speelland Beekse Bergen
Met de Struisvogelexpress (treintje) kun je vanuit Karibu Town op het Safari Resort een bezoek brengen aan Safaripark en Speelland* Beekse Bergen. De Struisvogelexpress rijdt op en neer tussen het Safari Resort en het Safaripark/Speelland. Je kunt hier gratis gebruik van maken. De actuele vertrektijden van de Struisvogelexpress vind je in de Beekse Bergen app. 

Met de auto naar Safaripark of Speelland Beekse Bergen
Ga je met de auto naar het Safaripark of Speelland*? Volg de borden Safaripark en Speelland. Is je kenteken geregistreerd? Dan openen de slagbomen van het Safari Resort, Safari Hotel, het Safaripark en Speelland automatisch. 

*Speelland Beekse Bergen is geopend van eind maart t/m oktober. Bekijk voor de actuele openingstijden de openingstijdenkalender.

Het Safari Hotel beschikt over een uitgebreid glasvezelnetwerk. Alle hotelkamers beschikken hierdoor over gratis WiFi. Ook in Hogon House is gratis WiFi aanwezig. 

Dierenwelzijn staat bij ons op de eerste plaats. Natuurlijk doet Beekse Bergen er alles aan om je zoveel mogelijk te laten genieten van het uitzicht op de dieren vanuit je accommodatie.

 • Van mei t/m september blijven veel diersoorten dag en nacht buiten, de dieren hebben de keuze of ze ’s nachts op de savanne of in de stal willen staan. Eén keer per dag worden de dieren voor controle en check van savanne naar de stal gehaald, waardoor de dieren niet altijd zichtbaar zijn.
 • Van oktober t/m april zijn de dieren van ongeveer 09:00 – 16:30 uur buiten op de savanne te zien. Mochten er regenbuien zijn schuilen de dieren in de schuilhutten, als de temperatuur buiten te koud is, gaan de dieren naar de stal.
  Mocht daardoor de dierzichtbaarheid tot een minimum beperkt zijn, organiseren wij Stallentochten, tijdens een Stallentocht neemt een Ranger je mee naar de stal en kun je de dieren van heel dichtbij bekijken. Deze staltochten worden via de Beekse Bergen app aangekondigd.

Bezoekers en logés dienen aangemeld te worden bij de Guest Service in Hogon House. Per logé zal er een toeslag moeten worden betaald. Dagbezoek en parkeren is gratis voor de logé. Het gebruik van faciliteiten zoals bijvoorbeeld ontbijt of bezoek Safaripark kan tegen bijbetaling. 

Het is niet toegestaan om in de kamers te roken. Bekijk hier ons parkreglement.  

Wat is er te doen?

 • Geniet in de ochtend van het uitgebreide ontbijtbuffet
 • Ga onbeperkt op safari in het Safaripark met de AttractiePas
 • Maak jouw verblijf extra bijzonder met onze Safari Specials
 • Neem een verfrissende duik in zwembad Maji Springs of Etsi Pool
 • Ga op avontuur in Ranger Basecamp op het Safari Resort
 • Bestel een drankje op het terras, relax en geniet van het uitzicht op de dieren

Vertrek

We vragen je om de kamer voor 11:00 uur te verlaten. Je hoeft niet uit te checken bij de Guest Service. Je kan nog de hele dag genieten van alle faciliteiten en gebruikmaken van de AttractiePas. 

Help de schoonmaak een handje door voor je vertrek:

 • De koelkast schoon achter te laten
 • Tv op stand-by te zetten
 • Verlichting in de kamer uit te doen