Eten en drinken op het Kongoplein

Eten en drinken op het Kongoplein

Horeca-aanbod op het Kongoplein

Naast het Kongorestaurant, waar je terecht kunt voor zowel een maaltijd als klein gerecht, zijn er diverse andere mogelijkheden op het Kongoplein. Ontdek ze hieronder!

Kongorestaurant

Op het Kongoplein ligt zelfbedieningsrestaurant Kongo. Vanaf het terras heb je uitzicht op de nijlpaarden. Geniet van een vers belegd broodje, een heerlijke salade of een frietje. Daarnaast zijn er verkooppunten aanwezig op het Kongoplein (dit is afhankelijk van de drukte in het park).  Ontdek snel meer over het aanbod van het Kongorestaurant.

Die Krokodil

Bij Die Krokodil zijn er heerlijke warme, koude en alcoholische drankjes te verkrijgen met verschillende lekkernijen. 

Die Seekoei

Bij Die Seekoei kun je niet alleen terecht voor warme en koude dranken, maar ook voor verschillende lekkernijen zoals een appelflap, brownie of een heerlijke ijsje.

Tannies

Ga langs bij Tannies voor de lekkerste tosti's en een slush puppie.

Die Pickewijn

Het lekkerste schepijs van Carte d'Or vind je bij Die Pickewijn.

Die Gibbon

Bij Die Gibbon kun je terecht voor een heerlijke wafel of schepijs.

Waar vind je het Kongoplein?

Het Kongoplein bevindt zich achter in het Safaripark. Vanaf de ingang van het Safaripark loop je er in ongeveer 30 minuten naartoe. Het Kongoplein ligt bij de opstapplaats voor de Safariboot en de tussenstop voor de autosafari.

Bekijk op de plattegrond

Ontdek de handige app

Met de app van Beekse Bergen heb je alle informatie bij de hand die je nodig hebt tijdens je bezoek. In de app vind je gemakkelijk de locaties van de horecapunten en de actuele openingstijden!

Download de app