Internationale Roodharigendag

Overnacht tijdens de Redhead Days bij Beekse Bergen

Dit jaar worden van 23 t/m 25 augustus de Redhead Days georganiseerd in Tilburg. Beekse Bergen ligt op steenworp afstand van Tilburg en is daardoor de ideale locatie om te overnachten tijdens de Redhead Days! Met verschillende comfortabele accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen sluit je de Roodharigendag altijd goed af.

Vervoer naar de Redhead Days

Tussen Tilburg en Beekse Bergen vind je een prima busverbinding. Tweemaal per uur vertrekt een bus richting Tilburg Centraal Station. Je kunt natuurlijk ook met je eigen vervoer naar de Roodharigendag toe. In Tilburg zijn voldoende parkeergelegenheden te vinden.

Parkeren bij Beekse Bergen

Zowel bij het Safari Resort als bij het vakantiepark kun je gratis je auto parkeren. In het vakantiepark mag je één auto bij de accommodatie parkeren. In het Safari Resort mag je de auto's op de parkeerplaatsen parkeren. 

Plattegrond Vakantiepark Plattegrond Safari Resort

Reserveer nu jouw overnachting in Beekse Bergen

Hieronder staan de accommodaties weergegeven van zowel Safari Resort Beekse Bergen als Vakantiepark Beekse Bergen. Maak gebruik van onderstaande filters om de accommodaties af te stemmen op jouw voorkeur.

 

 

Vakanties zoeken