Veelgestelde vragen in verband met de brand op Vakantiepark Beekse Bergen

Update Vakantiepark Beekse Bergen

Laatste update 04.10.2021 – 11:07 uur.

Er zijn op dit moment veel vragen met betrekking tot de brand op Vakantiepark Beekse Bergen. Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop.

 

Wat is er gebeurd?
Er is op woensdagochtend 16 juni brand uitgebroken in het centrumgebouw van Vakantiepark Beekse Bergen. Het centrumgebouw is volledig afgebrand.

Hebben gasten of dieren van het Safaripark last gehad van de brand?
Nee, gasten en dieren hebben geen last gehad van de brand.

Komt er een nieuw centrumgebouw?
Ja, de plannen liggen klaar en er wordt nu voorbereidend werk verricht. We verwachten het nieuwe centrumgebouw in de zomer van 2022 te openen.

Welke faciliteiten zijn er op het Vakantiepark nu te gebruiken?
In de Afrika Club waren een restaurant, een bar, het zwembad en een supermarkt gevestigd. Hier bieden we nu een alternatief voor aan zoals een Mexicaans restaurant, een tijdelijke supermarkt, een broodkraam en zwemgelegenheid in de buurt.  

Mexicaans restaurant Kaapstad
Van maandag t/m zondag is het mogelijk om binnen te lopen of te reserveren tussen 17:30 en 18:00. Vanaf je begintijd kun je 2 uur lang genieten van de lekkerste gerechten. Reserveren kan via de Beekse Bergen app of bel naar +31683151997. Het Event Center is vanaf Afrika Club 20 minuten lopen of 5 minuten met de auto. Op de gedeelde parkeerplaats van Speelland en Event Center kan gratis geparkeerd worden.

Zwemmen in de omgeving
Tijdens je verblijf kun je twee keer gaan zwemmen Laco Hilvarenbeek (binnenbad/wedstrijdbad) of Recreatiebad Stappegoor (binnen- en buitenbad met glijbanen en stroomversnelling). Bij het inchecken ontvang je hiervoor een voucher. Reserveren is enkel noodzakelijk bij Recreatiebad Stappegoor. Meer informatie is te vinden op de betreffende websites. Daarnaast kun je natuurlijk ook onbeperkt genieten van het zwemplezier bij het strand van Speelland Beekse Bergen

Is er een winkel?
Ja, voor al je kleine boodschappen kun je nu terecht bij onze tijdelijke supermarkt. Ook is er een broodkraam aanwezig waar je de lekkerste broodjes kunt halen voor bij jouw ontbijt of lunch. Je vindt de supermarkt en broodkraam op de parkeerplaats tegenover het frietkot (aan de overkant van de voormalige Afrika Club). 

Is er animatie?
Ja, het animatieprogramma gaat dagelijks door (van 10.00 tot 19.00 uur) en zal plaatsvinden op het sportveld. Het animatieprogramma gaat de gehele zomer door met daarbij talloze leuke outdoor attracties zoals een zeephelling, stormbaan en een klim- en klauterbaan.

Zijn Safaripark Beekse Bergen en Speelland geopend?
Ja, het Safaripark en Speelland zijn gewoon geopend.

Is het mogelijk mijn boeking te annuleren?
ja, indien je de reservering wilt annuleren gelden de reguliere annulerings- en reserveringsvoorwaarden.

Kan mijn verblijf op Safari Resort Beekse Bergen doorgaan?
ja, safari Resort Beekse Bergen is gelegen naast Vakantiepark Beekse Bergen, dit zijn twee verschillende parken met ieder eigen faciliteiten. Er is geen brand geweest bij Safari Resort Beekse Bergen, daarom zijn er geen gevolgen voor je verblijf en kun je alle faciliteiten gebruiken. Bekijk hier wat er mogelijk is tijdens je verblijf op Safari Resort Beekse Bergen. 

Kan ik zwemmen in het Victoriameer op het Vakantiepark of bij Speelland? 
Ja, voor het Victoriameer geldt een positief zwemadvies. Op het vakantiepark zijn enkele zandstrandjes aanwezig. Tussen het zand en het gespannen touw kan veilig worden gezwommen. 
Tevens heb je als gast van Vakantiepark Beekse Bergen onbeperkt toegang tot Speelland Beekse Bergen. Speelland ligt direct naast het vakantiepark en staat garant voor een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret.

Wat is de status van de voorziening zoals elektra, water etc.?
Nutsvoorzieningen (elektra, water en gas) en kabel/internet zijn reeds opgelost. Mocht je onverhoopt hierin problemen ondervinden kun je dit melden bij de receptie van Vakantiepark Beekse Bergen.