Eten en drinken

Heerlijk lunchen en dineren op Vakantiepark Beekse Bergen

Geniet van een heerlijke maaltijd met Afrikaans tintje

Na een hele dag zwemmen, een dagje Safaripark Beekse Bergen of een dagje erop uit te zijn geweest heb je natuurlijk wel honger gekregen. Daarom nodigen we je van harte uit in de Afrika Club. Hier vind je namelijk Restaurant Kaapstad en Snackbar Peuselhappie. Liever zelf koken? In de Afrika Club vind je ook een supermarkt voor al je dagelijkse boodschappen!

Restaurant Kaapstad

Dit restaurant heeft een sfeervolle uitstraling en is, net als de rest van het vakantiepark, gethematiseerd. Je kunt hier voor van alles terecht, van een kopje koffie tot een biertje en van lunch tot aan diner. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten te bestellen. Bekijk hieronder alvast de lunch- en dinerkaart van restaurant Kaapstad.

Lunchkaart  Dinerkaart

gezin lunchen restaurant kaapstad victoriameer

Snackbar Peuselhappie

Tijdens je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen wil je misschien ook wel eens een snelle gemakkelijke maaltijd, bijvoorbeeld op je aankomstdag of als je een dag vol activiteiten achter de rug hebt. Of natuurlijk gewoon als tussendoortje! Voor een snelle, maar smakelijke snack kun je dan ook terecht in de Afrika Club. Hier vind je namelijk Snackbar Peuselhappie. Hier is volop keuze uit lekkere snacks, zoals kaassoufflés, frikandellen,  kroketten en natuurlijk een frietje met mayonaise.
 

eten drinken kindje vakantiepark beekse bergen

Supermarkt

Ook wanneer je zelf iets wilt koken en voor je dagelijkse behoeften zoals ontbijt hoef je het vakantiepark niet te verlaten. Er bevindt zich namelijk een supermarkt op het park. Ook de supermarkt vind je bij de Afrika Club. Dankzij het uitgebreide assortiment zul je niets tekort komen. Je kunt dus op loopafstand van je accommodatie boodschappen doen. De openingstijden wisselen buiten de vakanties, dus het is altijd handig om van tevoren de openingstijden te kijken.

uitzicht accommodatie victoriameer