Vakantieperiodes

Voordelig overnachten tijdens schoolvakanties en feestdagen

Afrikaanse vakanties en feestdagen

Wil jij er tijdens schoolvakanties of feestdagen tussenuit? Dat kan bij Vakantiepark Beekse Bergen extra voordelig. Boek een vakantie of lang weekend weg in een van onze accommodaties tijdens de schoolvakanties of feestdagen en profiteer van mooie kortingen. Daarnaast biedt Vakantiepark Beekse Bergen tijdens deze periodes ook voordelige arrangementen aan. Voor een avontuurlijke, gezellige vakantie in een Afrikaanse omgeving kun je dit jaar dus gewoon in Nederland blijven!

Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Zowel tijdens de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie als tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Sinterklaas zit je goed bij Vakantiepark Beekse Bergen. Ga er even tussenuit en geniet voordelig van een heerlijke vakantie in een Afrikaanse omgeving. Ga op safari in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, neem een duik in het overdekte Junglebad, doe mee met de activiteiten van het animatieteam en beleef het Afrikaanse vakantiegevoel, gewoon in Nederland. 

Arrangementen

Tijdens deze vakanties en feestdagen biedt Vakantiepark Beekse Bergen ook verschillende bij te boeken arrangementen aan. Deze arrangementen variëren van een gezellige gourmet met het hele gezin tot een fietsarrangement om de omgeving te ontdekken. Ontdek hieronder de arrangementen tijdens de vakantieperiodes en feestdagen.

Vakantieperiodes

Hemelvaart

Hemelvaart breng je door in het Afrikaanse hart van Brabant! Boek nu een verblijf en geniet van een lang weekend met een Afrikaans tintje.

Meer info

Pinksteren

Geniet van het lange pinksterweekend in een Afrikaanse omgeving of maak er een pinkstermidweek van en kom helemaal tot rust!

Meer info

Zomervakantie

Beleef deze zomer het Afrikaanse vakantiegevoel gewoon in Brabant! Boek nu je verblijf en profiteer van unieke kortingen.

Meer info

Herfstvakantie

Geniet tijdens de herfst van een bosrijke omgeving. Bij zowel goed én slecht weer zijn er voldoende faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie!

Meer info

Sinterklaas

Breng het Sinterklaasweekend dit jaar door op een unieke locatie. Boek een verblijf tijdens Sinterklaas en geniet van heerlijke arrangementen.

Meer info

Kerstvakantie

Beleef een onvergetelijke kerst met een Afrikaans tintje. Cadeautjes uitpakken wordt nóg leuker in een sfeervolle, gethematiseerde accommodatie.

Meer info

Voorjaarsvakantie

Zoek deze voorjaarsvakantie de warmte en gezelligheid op in het Afrikaanse hart van Brabant en beleef een avontuurlijke vakantie.

Meer info

Pasen

Met Pasen ligt er een extra lang weekend in het vooruitzicht en dat kun je op Vakantiepark Beekse Bergen in Afrikaanse stijl vieren!

Meer info

Meivakantie

Deze meivakantie komt Afrika wel heel dichtbij op Vakantiepark Beekse Bergen! Boek nu een verblijf in het Afrikaanse hart van Brabant.

Meer info