Brew@theZoo'23

Brew@theZoo is geen 'gewoon' bierfestival. Het is er een tussen de brullende leeuwen en nieuwsgierige giraffen. Op deze avonden speciaal voor volwassenen, geniet je van de lekkerste bieren, hapjes en muziek. En met meer dan 200 bieren van meer dan 50 topbrouwerijen is er meer dan genoeg te proeven! Ben jij er (weer) bij op vrijdag 23 of zaterdag 24 juni 2023?

Tickets Brew@theZoo 2023
 

Meer dan genoeg te proeven

Proef ruim 200 bieren van meer dan 50 brouwerijen. Je eigen Brew@theZoo proefglas'23 kun je verspreid over het hele park laten vullen met zowel speciaal- als 0.0 bieren van binnen- en buitenlandse bierbrouwerijen. Geniet van fris wit, bitter blond, complexe tripels, fruitige cides, karakteristieke IPA's of kruidige quadrupels.

Bekijk de brouwerijen

Praktische informatie

  • Datum: 23 en 24 juni 2023 
  • Tijd: 17:30-22:30 uur 
  • Prijs: €45,- per persoon 
  • Leeftijd: vanaf 18 jaar 
  • Beperkte beschikbaarheid!

Cheetah Conservation Botswana

Van elk verkocht Brew@theZoo ticket gaat een klein deel naar een goed doel. Vorig jaar was Brew@theZoo een groot succes en hebben we daarmee ook €8.551,23 opgehaald voor de Giraffe Conservation Foundation.

Dit jaar wordt van elk verkocht Brew@theZoo ticket €1,- gedoneerd aan de Cheetah Conservation Botswana (CCB). In samenwerking met dorpgemeenschappen willen zij de populatie cheeta's van Botswana beschermen. Dit doen ze door middel van wetenschappelijk onderzoek, outreach programma’s (het verhogen van de levensstandaard van de plaatselijke bevolking) en natuureducatie. 

Meer informatie

Ervaringen bezoekers Brew@theZoo'22

Veelgestelde vragen

De minimumleeftijd voor Brew@theZoo is 18 jaar. Nog geen 18 jaar? Dan is het helaas niet toegestaan het evenement te betreden. 

Een ticket voor Brew@theZoo is inclusief unieke avondtoegang tot Safaripark Beekse Bergen, 3 munten voor food, 5 munten voor speciaalbieren van binnen- en buitenlandse bierbrouwerijen, je eigen Brew@theZoo proefglas '23 én goodiebag, de wandel-, bus- en bootsafari, gratis parkeren, heel veel Afrikaanse wilde dieren en allerlei entertainment; van biersommelier tot livemuziek. Ook ontvang je 20% korting op een overnachting op 23 of 24 juni 2023 op het Safari Resort of Lake Resort.

Na afloop van het evenement rijden er bussen van Safaripark Beekse Bergen naar Tilburg Centraal Station. Hiervoor dien je vooraf een ticket a €7,50 aan te schaffen. Let op: er rijdt enkel een bus na afloop van het evenement richting Station Tilburg. Voorafgaand aan het evenement rijden enkel de reguliere lijndiensten.

Daarnaast is Safaripark Beekse Bergen goed te bereiken per auto, fiets of OV. Bekijk hier de route omschrijving.

Bij Beekse Bergen zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden. Blijf na Brew@theZoo met 20% korting overnachten op het Safari Resort of Lake Resort en geniet langer van Beekse Bergen. Lees hier meer over de korting op het overnachten. In combinatie met een verblijf bij Beekse Bergen betaal je slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket, met alleen toegang op vrijdagavond. Let op: bij binnenkomst dien je je Attractiepas te laten zien. Bestel hier je ticket.

Wanneer je verblijft op de camping op het Lake Resort tijdens Brew@theZoo kun je een ticket met korting aanschaffen. Je betaalt dan slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket, met alleen toegang op vrijdagavond. Bestel hier je ticket. Let op: bij binnenkomst dien je je Speelland toegangspas te laten zien.

Tijdens Brew@theZoo krijg je je eigen Brew@theZoo proefglas '23. Deze kun je door meer dan 50 topbrouwerijen laten vullen met meer dan 200 verschillende speciaalbieren verspreid over het hele park. Het glas dient dus meegenomen te worden tijdens de wandel-, bus- en bootsafari. Het glas krijg je bij binnenkomst en mag je na afloop meenemen naar huis.

Ja, je ontvangt een special edition Brew@theZoo proefglas ‘23 die na afloop van het evenement mee naar huis genomen mag worden. 

In verband met het schenken van alcohol is het niet mogelijk om tijdens Brew@theZoo het park te ontdekken per auto. Trek daarom je wandelschoenen aan of geniet van een ontspannen bootsafari. Het is ook mogelijk om samen met een ranger op bussafari te gaan. 

Op de unieke safariroutes ontmoet je meer dan 100 verschillende diersoorten, met ieder een eigen verhaal en gewoontes. Terwijl de ene diersoort heel de nacht buiten blijft zal de andere wellicht al wat eerder zijn bedje opzoeken. Een aantal dieren kun je op de wandelroute ook in hun binnenverblijf bewonderen. Bekijk hier alvast een kleine selectie van onze prachtige dieren.  

Na afloop van het evenement kun je je munten doneren aan de Cheetah Conservation Botswana.

Bij binnenkomst ontvang je 8 munten; 3 munten voor food en 5 munten voor speciaalbieren of andere dranken. De foodmunten kunnen niet voor drank ingeleverd worden en andersom geldt hetzelfde.

Tijdens Brew@theZoo proef je meer dan 200 speciaalbieren van meer dan 50 topbrouwerijen tussen de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen. Alvast een beetje voorproeven? Lees hier meer over de brouwerijen.

Met de drankmunten kun je meer dan 200 speciaalbieren proeven. Ook zijn er voor de niet speciaalbier drinkers non-alcoholische én glutenvrije dranken. Daarnaast zullen er een aantal reguliere horecapunten open zijn met bijvoorbeeld wijn en frisdrank. De Brew@theZoo munten kunnen niet ingeleverd worden voor het reguliere assortiment.

Bij het kopen van extra munten is het enkel mogelijk om met PIN of contactloos te betalen.

Bij Brew@theZoo proef je meer dan 200 speciaalbieren van meer dan 50 topbrouwerijen. Daarnaast zijn er allerlei lekkere hapjes verkrijgbaar. Ook aan de veganist en vegetariër wordt gedacht. Bij binnenkomst ontvang je 8 munten; 3 munten voor food en 5 munten voor speciaalbieren. Het is niet toegestaan je eigen eten en drinken mee te nemen.

Er zullen allerlei verschillende hapjes te verkrijgen zijn tijdens Brew@theZoo. Proef sappige hamburgers, proost met bierbitterballen of geniet van met bier gebrouwen stoofvlees. Uiteraard wordt er ook aan de vegetariër gedacht.

Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot Safaripark Beekse Bergen op vrijdag 23 of zaterdag 24 juni van 17:30 tot 22:30 uur. Bezoekers die overdag het park bezoeken hebben toegang tot 17:00 uur. Een dagticket geeft dus geen toegang tot Brew@theZoo. Andersom geldt hetzelfde.

Safaripark Beekse Bergen is op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot het park van 17:30 tot 22:30 uur.

Brew@theZoo start om 17:30 uur en eindigt om 22:30 uur.

Nee, toegang tot Brew@theZoo is niet bij je abonnement inbegrepen. Abonnementhouders ontvangen korting en betalen slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket, met alleen toegang op vrijdagavond. Enkel geldig i.c.m. een geldig abonnement van Safaripark Beekse Bergen. Bestel hier je ticket.

Nee, toegang tot Brew@theZoo is niet bij je verblijf inbegrepen. Verblijfsgasten ontvangen korting en betalen slechts €39,- voor een Brew@theZoo ticket, met alleen toegang op vrijdagavond. Let op: bij binnenkomst dienen campinggasten hun Speelland toegangspas te laten zien en andere verblijfsgasten hun Attractiepas. Bestel hier je ticket. 

Leuk dat je overweegt om met jouw bierbrouwerij deel te nemen aan Brew@theZoo! Wanneer je een mail stuurt naar gastenservicesafaripark@beeksebergen.nl met informatie over jouw brouwerij en biersoorten nemen we vanuit daar verder contact met je op.