Kinderboekenweek 2022

Ontdek met de klas de Afrikaanse savanne 

Kom in aanloop naar en tijdens de Kinderboekenweek 2022 met de klas naar Safaripark Beekse Bergen. Ontdek, speel en leer alles over onze natuur en de wilde dieren. Betaal slechts €10,50 per kind én doe mee aan de schrijf-safari! 

Gebruikmaken van deze speciale actie? Vermeld 'Kinderboekenweekactie' in het opmerkingenveld bij het maken van jouw reservering.

reserveer jouw schoolreisje

Gi-ga-groen

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is ‘gi-ga-groen’ en dat maakt van Safaripark Beekse Bergen wel een heel toepasselijke schoolreis. Tijdens de bus- en bootsafari vertellen de rangers interessante weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn, zoals leeuwen en giraffen. Maar kun je ook al je vragen stellen over groen in een dierenpark. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.​

Doe mee aan de SCHRIJF-SAFARI

Bezoek je samen met jouw klas voorafgaand of tijdens de Kinderboekenweek het Safaripark? Doe dan mee aan de Schrijf-safari en maak kans op een gratis tweede schoolreisje* bij Safaripark Beekse Bergen!

Wat moet je doen? 

  • Bezoek met de klas Safaripark Beekse Bergen tussen 19 september en 14 oktober 2022.
  • Schrijf samen met de hele klas een boek over jullie ervaringen en alles wat jullie geleerd hebben over de dieren en natuurbehoud. Voorzie jullie boek van de mooiste tekeningen en een bijzondere kaft. 
  • Verstuur het boek als PDF vóór 21 november naar: promotie@libemafunfactory.nl t.a.v. Schrijf-safari 2022.

Stel al jouw vragen

Of ga op wandelsafari, een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar neushoorns en pinguïns met tussendoor diverse voederpresentaties. Tijdens de voederpresentaties kun je de dierenverzorger het hemd van het lijf vragen. Welke opleiding moet je doen om dierverzorger te worden en herkennen de dieren je wanneer je tegen ze praat?

Beschikbare data

Te boeken voor doordeweekse dagen voorafgaand en tijdens Kinderboekenweek 2022:

  • Maandag 19 september – vrijdag 23 september​ 
  • Maandag 26 september – vrijdag 30 september
  • Maandag 3 oktober – vrijdag 7 oktober (Kinderboekenweek start op woensdag 5 oktober)​ 
  • Maandag 10 oktober – vrijdag 14 oktober (Kinderboekenweek)​ 

Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de wilde dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari ben je met de leerlingen de hele dag zoet. 

Gebruikmaken van deze speciale actie? Vermeld 'Kinderboekenweekactie' in het opmerkingenveld bij het maken van jouw reservering.

reserveren

Voorwaarden

  • Alleen geldig wanneer vooraf gereserveerd.
  • Niet in combinatie met andere acties of arrangementen.​