Kinderboekenweek 2021

Ontdek met de klas de Afrikaanse savanne 

Kom in aanloop naar en tijdens de Kinderboekenweek 2021 met de klas naar Safaripark Beekse Bergen. Ontdek, speel en leer alles over onze natuur en de wilde dieren. Betaal slechts €10,50 per kind en ontdek in wie er een echte dierverzorger of echte ranger schuilt! 

reserveren

Worden wat je wil

Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is ‘Worden wat je wil' en dat maakt van Safaripark Beekse Bergen wel een heel toepasselijke schoolreis. In de safaribus vertellen de rangers interessante weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn, zoals leeuwen en giraffen. Leer niet alleen meer over de dieren, maar stel ook al je vragen aan de ranger. Wat doet een ranger zoal op een dag en wat is het leukste aan ranger zijn?  

Stel al jouw vragen

Of ga op wandelsafari, een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar neushoorns en pinguïns met tussendoor diverse voederpresentaties. Tijdens de voederpresentaties kun je de dierenverzorger het hemd van het lijf vragen. Welke opleiding moet je doen om dierverzorger te worden en herkennen de dieren je wanneer je tegen ze praat?  

Beschikbare data

Te boeken voor doordeweekse dagen:

  • Maandag 20 september – vrijdag 24 september​ 
  • Maandag 27 september – vrijdag 1 oktober​ 
  • Maandag 4 oktober – vrijdag 8 oktober (v.a. woensdag 6 oktober Kinderboekenweek)​ 
  • Maandag 11 oktober – vrijdag 15 oktober (Kinderboekenweek)​ 

Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de wilde dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari ben je met de leerlingen de hele dag zoet. 

reserveren

Voorwaarden

  • Alleen geldig wanneer vooraf gereserveerd.
  • Niet in combinatie met andere acties of arrangementen.​